webshop menü
OPEN WIDE limited #Egyéb kategória

Díjazták a WI.DE.-ot

Múlt héten lezajlott a 2019-es EuroBike szakmai kiállítás. Egyelőre Andy még nem adott hírt az OPEN blogján, de az instagramon már lehoztak egy-két fotót az EuroBike-on történtekről. Mielőtt kiderül melyik lett a legjobb vázszett, pár apróság a WI.DE-ról…

A kerékpárosok szent gravelja

Az idei évben megjelent WI.DE. (Windig Detours) az első Gravel kerékpár ami 650B azaz 27,5″-os kerékmérettel egészen 2,4″ széles terepgumik fogadására alkalmas. Igazi kíhívást jelentett ennek a szélességnek a befogadására alkalmas alsó láncvillák megtervezése úgy, hogy a vázszett oszágúti hajtóművel komptibilis maradjon. Egy-két fórumban olvasni, hogy még 2,6″-os gumiknak is van elég sárférőhely. Ezt mi úgy pontosítanánk inkább, hogy ezek is beleférnek, de aki ilyen mérettel komolyabb sarazásba szeretne kavarodni, annak érdemes alaposan lefóliázni a láncvillákat. És akkor a kis felvezető után térjünk rá a nagy hírre.

Na kié lett a „legjobb vázszett” díj?

Dobpergés… Az országúti és krossz kerékpárok kategóriájában idén a legjobb vázszett a WI.DE. lett, az OPEN-től! Minden elismerésünk nekik! :)

Itt pedig egy fotó az új BOTM-ról (bike of the month) amit az OPEN az Ass Savers, a Podia és a GRAMM cégekkel közösen készített.

Már narancs színben is

Színek tekintetében is érkezett egy újdonság. A WI.DE. mostantól elérhető narancssárga színben is. Ezzel a desig-nal futott be anno az első szériás U.P., és az Ügyfelek kéréseit figyelembe véve visszahozták a narancsot a kínálatba. Erről is feltöltök ide egy képet. (Ha több fotót is szeretnél megnézni róla, keresd meg az OPEN blogját, ahol egy 4 részes bejegyzés-sorozatot találsz róla.) Érdemes megfigyelni a Cane Creek Eesilk nyeregcsövet. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá hogyan viselkedik menet közben, szóval nem kizárt, hogy hamarosan rendelünk is egyet :)

a legjobb vázszett már narancs színben is

Az idei „legjobb vázszett” már narancs színben is elérhető

Itt pedig egy bemutató videó az eredeti narancsba öltöztetett WI.DE.-ról!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük