webshop menü
Wahoo ELEMNT ROAM és az aktivált ANGi szolgáltatás. #bemutató #kedvenc szoftvereink #kerékpáros computer

ANGi, a Specialized őrangyala (+ Wahoo Roam update)

A Wahoo Fitness az ELEMNT család kerékpáros GPS-eire 2020.01.20-án kiadott egy új firmware frissítést. Az update lehetővé teszi az ELEMNT, az ELEMNT BOLT és az ELMNT ROAM felhasználok részére, hogy összekapcsolják a komputerüket a Specialized ANGi szenzorokkal és az ANGi szenzorokkal felszerelt sisakokkal.

Mi az az ANGi?

Az ANGi, a Specialized szabadalmaztatott, sisakra szerelt, giroszkóppal ellátott érzékelője. A sisakra szerelve méri a fejet és a nyakat terhelő erőket, amik egy esetleges esés során károsak lehetnek. (még akkor is ha a sisak effektíve nem csapódik a földbe, de váratlanul nagy erőhatás éri azt.)

Kapcsolatban a családdal.

Kapcsolatban a családdal.

Wahoo Roam update, avagy a téves riasztások kezelése egy gombnyomással

Az ANGi össze van kapcsolva a Specialized Ride App-pal, amely rögzíti a kerékpározást, és lehetőséget biztosít az ICE (In Case of Emergency = sürgősség esetén hívható telefonszám) kontaktok számára, hogy valós időben követhessék a tekerést, és esés esetén azonnali értesítést kapjanak.

Ahhoz, hogy az ANGi együtt tudjon működni az ELEMNT család tagjaival (mind a Wahoo ELEMNT Bolt, mind a Wahoo ELEMNT Roam támogatja a frissítést), előszőr meg kell nyitnod a Specialized Ride alkalmazást, majd párosítanod kell az ANGi érzékelődet és az ELEMNT GPS készülékedet.

A párosítást követően a Ride applikáció minden baleset észlelését továbbítani fogja az ELEMNT készüléknek. Így kényelmesen a kormányról, egy gombnyomással el tudod utasítani, ha téves a riasztás.

Ha nem lépsz közbe, akkor a Specialized Ride applikáció azonnal értesíteni fogja a vészhelyzet esetére megadott telefonszámokat.

Egy 3M ragasztópaddal könnyedén felszerelhető.

Egy 3M ragasztópaddal könnyedén felszerelhető.

Ahogy azt a bevezetőben is írtuk az ANGi baleset-észlelési szolgáltatás az iOS felhasználók számára 2020. január 17-től már elérhető. (A Wahoo „őrangyal” frissítés részleteit itt találod.) Az Android felhasználóknak is hamarosan telepíthető lesz az új update. A konfiguráláshoz mind az ELEMNT Companion alkalmazást mind a Specialized Ride alkalmazást frissítened kell.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük