webshop menü
A szobabiciklizés ígéretes újdonsága – Wahoo Kickr BIKE #blog #okosgörgő

Mi várható a Wahoo-tól 2021-ben?

Egyre több gyártó jelenti be a 2021-es termékpalettát, újításokat. A Wahoo-nál kicsit másként ütemeznek és felhasználói oldalról közelítik meg a bejelentéseket. Ügyesen csinálják, mert mindig elhúznak egy-két mézesmadzagot, sőt, még 2020-as újdonságot is hagytak a nyárra, az új Kickr személyében. Szóval a 2021-es kínálat még nyitott kérdés, csupán pletykákat hallottunk mi is innen-onnan, így felelősséget nem vállalunk :)

Nézzük is, mire lehet számítani (röviden)

A ELEMNT Bolt lehet, hogy kap egy színes kijelzőt és USB C csatalkozással látják el, hogy kompatibilis legyen több, újabb eszközzel.

Wahoo Elemnt Bolt Stealth

Wahoo Elemnt Bolt Stealth

Nem valószínű, hogy sokaknak magas hír-értékkel szolgál, de nekünk szívet megelngető, hogy a komplett Kickr Bike szimulátor megrendelést követően már fixen szállítható -korábban akadozott a szállítás, nekünk is pár hete érkezett meg a rendelés.

Wahoo Kickr Bike

Wahoo Kickr Bike

A Wahoo úgy döntött, hogy kifuttatja az ELEMNT GPS computerét, így már nem rendelhető. Nálunk még van raktáron pár darab, ha valaki erre vágyna.

Wahoo Elemnt kifuttatas

A Wahoo Elemnt kerékpáros GPS 2021-től már nem kapható

Sajnos a Tickr X 2 továbbra is hiánycikk, mi is megrendeltül már jó régen, de egyelőre még egy darab sem érkezett. A Wahoo ez irányban erősen változtatni akar, ők sem voltak felkészülve erre a megnövekedett igényre. Jó hír viszont, hogy a „sima” Tickr 2 fehér színben bőven van raktáron és habár a szürkével voltak szállítási gondok, azok is megérkeztek.

Wahoo TICKR X 2 gen. WFBTHR04X

Wahoo TICKR X 2 pulzuspánt

BOLT, ROAM Bundle csomagok a fekete pántokra való nagykereslet miatt nem érkeztek be, de mostanra ismét sikerült készletre rendelni, így elérhető, kompletten.

Egy szó, mint száz, a Wahoo által fejlesztett technológiák már az első generációs modelleknél kiforrottak voltak, -ha szabad így fogalmaznunk- tökéletesítik, valamint felhasználóbarátabbá teszik a termékeket, walahool ez a célja 2021-nek is.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük