webshop menü
Wahoo Kickr görgő bérlés #bérlés #okosgörgő #okosgörgő kiegészítő

Okosgörgő bérlés az APPSolute Sportban!

Az okosgörgőzésről már sokat írtunk itt a blogon, azonban a görgő árakról és arról, hogy mikor éri meg beruházni egy saját okosgörgőre, arról még kevés szó esett! Ebben az írásban ebben igyekszünk bemutatni minden szempontot a döntéshez és ismertetünk egy ígéretes alternatívát is: az okosgörgő bérlés lehetőségét, mely hamarosan, 2020. végétől nálunk is elérhető lesz!

(Bi-)ciklikusság

Ahogy a természetben sokminden, úgy a kerékpáros versenyzők élete is egyfajta ciklikusságot mutat. A szezon végéhez közeledve sok versenykerékpár szépen lassan “visszahúzódik” a pincék rejtekébe és előtérbe kerülnek a beltéri edzési lehetőségek: a görgőzés és a szobabiciklizés.

Hogy mi készteti erre a sportolókat? Leginkább a kényelem és a biztonság. A legtöbbünknek nincsen kedve az őszi esős időben felverni a sarat, és a téli csúszós utakat is (a fokozott balesetveszéllyel együtt) inkább elkerülnénk…

Egy komolyabb sportoló viszont nem áll le az edzéssel, mert tudja, hogy odaveszne nagyon sok korábbi erőfeszítése. Ha mindig nulláról kezdenénk az edzést, sokkal több munkát kellene beletennünk a kitűzött edzettségi állapotunk vagy versenycéljaink elérésébe. És bár érdemes pihenő időszakokat is beiktatnunk, jó ha egy bizonyos szint alá nem esünk vissza még a passzívabb időkben sem!

A kerékpáros versenyzők esetében, az őszi és téli hónapoban ennek az edzettségi szintnek a fenntartásában a görgők nyújtják a legjobb lehetőséget. Ez egy monoton tevékenység ugyan, viszont sok más aktivitással kiegészíthető. Hallgathatunk zenét közben (esetleg hangoskönyvet..), nézhetünk egy filmet vagy épp beszélgethetünk edzőtársainkkal, családtagjainkkal. Vagy…

Valódi edzés virtuális szórakozással

…ha módunkban áll, kipróbálhatjuk a legújabb beltéri edzés trendet: az okosgörgőzést! A görgőzésnek ez a XXI. századi formája lényegében szórakozássá tud alakítani egy vérverejtékes kemény edzést. És ugye azt is észrevetted már, hogyha együtt tekersz másokkal (lehetőleg profi versenyzőkkel), jobb a teljesítményed mintha egyedül tekernél?

Az okosgörgőzés egy olyan számítógépes játék élményét adja, ahol nem elég a billentyűket nyomkodni, hanem mellé kell tegyünk egy valódi edzésteljesítményt.

Egyéni fejlődés és közösségi élmény

A kemény edzés közepette mindemellett láthatjuk edzéstársainkat is a képernyőn, és versenyben maradhatunk, ha odatesszük magunkat! És persze a táj is változik nemcsak a fehér falat látjuk magunk előtt. A szintemelkedéseket is érzékelhetjük (ebben a Climb szimulátor segít) és a menetszelet is megkaphatjuk egy okosventilátor révén. Az okosgörgőzés tehát egy valódi edzéstevékenység és egy online közösségi szórakozás egyszerre, az otthon kényelmében.

Az okosgörgő árakról

Egy ennyi előnnyel és szórakozással kecsegtető innováció nem szokott olcsó lenni, a kezdeti időkben legalábbis semmiképpen. Ez az okosgörgők esetében sincsen másképp.

Ma még luxusnak számít

Az okosgörgőzés ma még félig-meddig luxusnak számít és nem tudja mindenki megengedni magának. Egy komplett okosgörgő ára (kiegészítőkkel) átlagosan 300.000 Ft körü mozog, természetesen az ár típusonként változó, vannak kedvezőbb és drágább modellek is a Wahoo kínálatában.

“Hogyan juthatnék hozzá kedvezőbben?”

A görgő árakat tekintve, lehet, hogy benned is felmerült már a kérdés. Ráadásul számos okod lehet még várni kicsit az okosgörgő vásárlásával.

  • használtan vásárolnál picit később, jóval kedvezőbb áron…
  • várnál pár évet, amíg kedvezőbbek lesznek a görgő árak
  • lehet, hogy nemsokára kijön egy új modell, ami még jobb és inkább azt vásárolnád meg
  • esetleg nem vagy biztos abban, hogy Neked is bejönne a görgőzés, kipróbálnád előtte

Nekünk is pörögtek a fogaskerekeink és a dilemmára ki is találtunk valamit: bérelhetővé tesszük okosgörgő szettjeinket!

Okosgörgő bérlés

Egy kondibérlet áráért egy teljes Wahoo okosgörgő szettet megkaphatsz a teljeskörű támogatásunkkal!

Okosabb döntés bérelni, mint újat venni?

Attól függ. Van néhány érvünk és ellenérvünk is.

PRO:

  • mindig a legújabb modellel mehetsz
  • szezononként is csak 60-80000 Ft-os az edzésköltséged
  • évközben nincs gondod a görgőd tárolására!
  • ha 1 hónapon belül megvásárolnád az adott modellt, beszámítjuk a vásárlásba az okosgörgő bérlés díját!
  • az amortizációra sincsen gondod

KONTRA:

  • ha menetközben igazi okosgörgő fanatikus leszel (vagy mondjuk ki: függő), akkor nem lesz elég az évi 3-4 hónap okosgörgő bérlés
  • hosszútávon (bár valamivel kedvezőbbek lesznek a görgő bérlés áraink) nem biztos, hogy megéri görgőt bérelni

Hamarosan!

Hamarosan elindul a szolgáltatás, ezzel együtt a honlapon is lesz egy görgő bérlés termékoldal, ahol időponttal kiválasztva lehet majd megrendelni az adott Wahoo görgő bérlését. Addigis, ne feledkezzünk meg a Wahoo görgő tesztelési lehetőségről  sem.

Kérjük, az indulásig legyetek türelemmel, de sürgős esetben érdeklődjetek a sport@appsolute.hu e-mail címünkön!

UPDATE

Elindult a szolgáltatás! A bérelhető görgő nem más, mint a Wahoo Kickr Core, a termékről itt olvashattok részletesen.

Feltétekeről, készletről kérlek érdeklődjetek a sport@appsolute.hu e-mail címen vagy a +36 20 627 9274-es telefonszámon.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük