Wahoo ELEMNT Rival #bemutató #blog

Végre! Megjelent a Wahoo ELEMNT Rival Multisport GPS okosórája

A GPS-es okosórák piacát több gyártó is megpróbálta már bevenni, viszont köztudott, hogy töretlenül a Garmin uralja. Most viszont komoly kihívóra akadt az amerikai Wahoo által (jelenleg nem mennék bele a már javában folyó görgők harcába), ugyanis a mai napon megjelent a Wahoo ELEMNT Rival Multisport.

Wahoo ELEMNT Rival Group

A Wahoo ezzel a három szóval „jellemzi” az órát: Never.Lose.Focus. ami arra utal, hogy tényleg mindent mér, ami hozzásegít egy teljes edzés vagy akár verseny optimálisabb teljesítményéhez. A nevében szereplő multisport pedig valóban arra utal, hogy beszéljünk akár úszásról, futásról vagy kerékpározásról, mindenhez tökéletesen alkalmas. Ezt a felhasználói sokszínűséget a Wahoo nem bízta a véletlenre, mert az óráról készült image videójukban pont két Ironman bajnokot szólaltattak meg, akik az előbb is említett futás, úszás és kerékpározás közben tesztelték az órát. Az egyik Heather Jackson, amerikai Ironman rekord-tartó, a másik pedig Jan Frodeno, 3 szoros Ironman világbajnok:

Az óra működése a már bizonyított ELEMNT technológián alapul, természetesen hozzáadott fejlesztésekkel, hogy valóban multisportról beszélhessünk. A Wahoo szerint a Rival teljes mértékig leegyszerűsíti az óra és felhasználója közötti kapcsolatot, hogy valóban a teljesítményre tudjon fókuszálni.

Wahoo ELEMNT Rival

Mint ahogy az a legtöbb sportolókra szabott terméknél lenni szokott, a Rival előnyeit itt is a versenysportot űzők használhatják ki leginkább. Vegyük például a triatlonos versenyzőket, akiknek az adatait úgy méri az óra, hogy hozzá sem kell érniük az átállások között, így a futásról-úszásra, illetve kerékpározásra mindennemű külső behatás nélkül alkalmazkodik a mérő.

A Wahoo ELEMNT Rival hamarosan az APPSolute Sport kínálatában is elérhető lesz! Látogassatok el az órának dedikált termékoldalra, ahol részletesen olvashattok a Rival paramétereiről, specifikációjáról. Sőt, a beérkezést követően tesztelünk is egyet, hogy élő tapasztalatokat oszthassunk meg Veletek, mert dönteni ennek tükrében lehet igazán. Mi már nagyon várjuk, hogy megérkezzenek!

A gyártói oldalon megjelent beharangozót is érdemes végiggörgetni.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük