webshop menü
#blog #kerékpáros computer #okosgörgő #okosgörgő kiegészítő

Miért válassz minket, ha Wahoo terméket szeretnél?

A válasz igen egyszerű: mert szeretjük a Wahoo-t! Legyen szó okosgörgőről, pulzuspántról vagy kerékpáros GPS computerről, a minőségnek és megbízhatóságnak köszönhetően, csak a bringázásra fókuszálunk akár kint az erdőben, vagy bent a szobában.

Az érzelmeket kicsit félretéve pontokba szedtük, mire is számíthatsz, ha nálunk vásárolnál Wahoo terméket.

Miért a Wahoo?

Picit megkönnyítjük a döntést, hogy minél hamarabb igazi #Wahooligan váljon belőled.

Az APPSolute Sport immáron 2 éve elkötelezett és hivatalos partnere az atlantai alapítású és székhelyű amerikai gyártónak, amely 2009 óta tökéletesíti elsősorban a kerékpározáshoz fejlesztett termékeit. Mivel csak olyan eszközöket forgalmazunk, amit ki is próbáltunk (és természetesen meggyőzött bennünket), biztosan állítható, hogy a Wahoo olyan márka, ahol a minőség és egyszerű kezelhetőség kéz a kézben járnak. Az alapító Chip Hawkins (aki a mai napig aktívan részt vesz a fejlesztésben és nem felülről, hanem belülről irányítja a céget) az elejétől kezdve az innovációra fektette a hangsúlyt. Ha egy termék bevált, nem hátradőlt, hanem elkezdett dolgozni a továbbfejlesztésen, biztosítva a folyamatos szellemi tőkét és 21. századi megoldásokat. Így lett például a Wahoo ELEMNT Bolt az egyik legjobb és legkeresettebb kerékpáros GPS computer vagy a Kickr 2013-as indulását követően 2018 majd 2020-as újragondolásával a leghalkabb és legtermészetesebb tekerési élményt visszaadó okosgörgő.

Segítünk dönteni

Eddig vesszőparipánk volt, hogy igény esetén, vásárlás előtt, tesztelhetted a terméket. Sajnos a Covid ezen szolgáltatásunkat befolyásolta és befolyásolja a mai napig, de úgy gondoljuk, hogy legtöbb esetben segítség, ha próbát követően hozol döntést, mert így tudod megtalálni a legtesthezállóbb computert, görgőt (a pulzuspántot, sebesség és pedálfordulat-szenzorokat érthető okokból nem lehet tesztelni, ezek kivételek). A legjobb teszt a tartós-teszt, pont ezért indítottuk el bérlési szolgáltatásunkat, ahol egyebek mellett kerékpáros komputert, okosgörgőt lehet bérelni, akár hosszabb távra is. Egy ilyen vagy ehhez hasonló értékű beruházás előtt jó, ha kipróbáljuk, mit kapunk a pénzünkért -azért is ajánljuk bátran, mert aki próbálta, az esetek 90%-ban elégedett volt, viszonylag minimális a csalódás-faktor.

KICKR görgőzés a Wahoo TICKR 2 pulzusmérővel

Tickr 2-vel is kompatibilis

Garanciális ügyintézés

Nem jó rögtön a meghibásodás lehetőségére felhívni a figyelmet, azonban a garanciális ügyintézés folyamata (is) döntő tényező lehet a vásárlást megelőzően. Szerencsére a Wahoo termékeivel kapcsolatban viszonylag keveset kellett intézkedjünk ilyen téren (inkább a Tickr 2 pulzuspántokkal kapcsolatban), de az „ördög nem alszik”, így előfordulhat, hogy javítani vagy cserélni kell a terméket. Ha külföldön vagy több tízezer terméket tömörítő webshopokban vásárolunk, elég horror-folyamat várhat ránk, mire visszaküldjük, azt bevizsgálják, csereterméket kapunk, vagy csak alkatrészt, stb. Hónapok is eltelhetnek, mire hozzájutunk a jogosan követelt új eszközünkhöz.

Jó hír, hogy közvetlen csatornánk van mind a Wahoo területi képviseletéhez, mind pedig a központhoz, így átlagosan egy nap alatt kapunk választ a problémára. Ez mondjuk egy edzésterv megvalósítása közben meghibásodott görgőnél igen sokat számít, de minden esetre még mindig a rövidebb átfutási idő-intervallumba tartozik. Az egy nap természetesen itt a visszajelzésre és magára a rendszerben történő rögzítésre értendő. Görgők esetében kb. egy hét alatt cseréli a terméket a Wahoo, amennyiben garanciális -javítani nem szokták, inkább azonnal cserélik, csakúgy mint a pulzuspántoknál vagy egyéb szenzoroknál.

Sőt, ha van nálunk készleten a meghibásodott termékből, mi is cserélni tudjuk, így nem kell megvárni, amíg a Wahoo ideküldi. Cseréltünk már így Headwind-et, Kickr Core okosgörgőt, Rival sportórát, ELEMNT Roam GPS-t vagy Tickr 2-őt. A Tickr 2-őt kivéve mindegyikből egyetlen darabról beszélünk, ami sokat mondó a Wahoo megbízhatóságát és minőségét tekintve. Ha első kézből tudunk segíteni/cserélni, nagyban meggyorsítja a folyamatot, így hamarabb tudsz visszatérni kedvenc edzésedhez, hobbidhoz.

Kis érdekesség a végére

A bejegyzés írása közben, számtalan Wahoo-val kapcsolatos kérdés és értékesítést követően szembesültünk vele, hogy a Wahoo igazából egy hal-fajta angol megnevezése, magyarul Nyugat-afrikai spanyolmakréla. Fogalmunk sincs, hogy a márka létrehozója, Chip Hawkins milyen indíttatásból választotta a nevet (áramvonalas test, gyorsaság), minden esetre a termékeken feltűnően, egyben finoman használt kék szín tudjuk, honnan jött. Vagyis megtaláltuk az igaz, első és hamisíthatatlan #wahooligan-t :)

Wahoo_nyugat-afrikai spanyolmakréla

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük