webshop menü
Bosch SmartphoneHub lifestyle #blog #eBike kiegészítő

Bosch SmartphoneHub tartó és töltés problémák

Szösszenetnyi bejegyzés következik, ami a Bosch sokak által használt SmartphoneHub kijelzőjéhez, illetve annak mechanikus és telefontöltési működéséhez kapcsolódik.

Probléma

Amikor egyszer jelentkezik egy probléma, egyedi esetről szoktunk beszélni, de amikor kétszer fordul elő, ráadásul ilyen itthon még szűk felhasználói körben, akkor gyanakodni kezdünk. Ez történt ugyanis a Bosch SmartphoneHub kijelzőjével, ami nem egy tömegcikk, fura volt tehát, hogy 1 hónapon belül kétszer is ugyanazzal a problémával fordult hozzánk két ügyfél. A gond a telefontartó-műanyag törése -állítólag külső behatás nélkül, valamint az, hogy nem töltötte a telefont a rendszer, amit az eddigi használat során megtett.

Megoldások? Mindjárt kiderül!

Megoldás 1.

Ha nem tudjuk házon belül a választ (ritkábban fordul elő), úgy írunk a Bosch-nál már jól bejáratott kapcsolatunknak, hogy van-e tippje, illetve találkoztak-e már hasonló esettel. A törés kapcsán nem volt, mert mint mondta, műanyagról van szó, ami elfáradhat, így előfordul, hogy törik, pótolják garanciában, nem jellemző eset. Hozzá kell tenni, hogy olyan nagyméretű telefonokról beszélünk, mint kb. az iPhone 12 Pro Max, ezért a tartó a rugókkal sokszor van/volt feszítve. Ettől függetlenül egy ilyen szerkezetnek, ami nagy értékű telefonok fogadására lett kitalálva, annak tartania kellett volna (egyik Ügyfelünknek szerencséje volt, mert pont el tudta kapni a telefont menet közben, jó reflexei vannak).

Bosch SmartphoneHub tarto

Az ominózus SmartphoneHub tartó

Megoldás 2.

A töltésre nagyon egyszerű válasza volt a Bosch-nak, ami szerencsére hipp-hopp megoldotta a problémát. A menüben újra aktiválni kellett a töltésre vonatkozó funkciót, mert valószínűleg egy frissítés során deaktiválódott. Minden így oldódjon meg!

Bosch SmartphoneHub lightning cable USB-C

SmartphoneHub töltőkábel USB-C végű

Vélemény

Annyit hozzá kell tegyünk, hogy előfordulhatott, az Ügyfeleink tudta nélkül a letámasztáskor, esetleg másik kerékpárnak nekidőléskor rossz szögben érintkeztek a SmartphoneHub tartójával és ez olyan behatást ért el a műanyagon, amely később a használat, valamint hideg-meleg hatására valóban kettétört.

Bosch SmartphoneHub Integrated display

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük