webshop menü
Onewheel GT deszka a sivatagban #blog #onewheel

GT UPDATE – Mérföldkövek

A Onewheel márka termékei egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek már Európában is. Az amerikai cég nagyot lépett előre az elmúlt időszakban azért, hogy technológia vívmányukkal felkerüljenek a sport és szabadidős eszközök listájának legfelsőbb fokára. Mi is lelkes rajongói vagyunk a márkának, és hozzánk hasonló tulajdonosokkal gyakran szervezünk group ride-okat, sőt ezen felül bérbe adást és oktatást is vállalunk. De most térjünk rá a cikkünk lényegére a Onewheel GT deszkára.

GT UPDATE – Merre vagy már?

2021.10.28 – Onewheel Uncharted: Pint X és GT

A Onewheel Uncharted nevű eseményen az alapítók és  tervezők bemutatták a Pint utódját a Pint X-et. Ennek a specifikációja szinte egy az egyben ugyanaz mint a már ismert XR deszkának. Sokan gondolták, hogy akkor majd az XR is kap egy frissítést, hogy nagyobb legyen a szakadék a. két modell között. De a Onewheel egy olyan deszkát mutatott amire nem si mertünk volna gondolni. Ez volt a Onewheel GT. A következő videóben megtekinthető a teljes esemény. Ha csak a GT miatt jöttél, akkor érdemes a 11-ik perctől kezdened.

2022.01.19. – Rendelés halasztás

A napokban egy hivatalos levelet kaptunk a Onewheel értékesítési csapatától, amit alább olvashattok. Utána olvasva az eseményeknek, sajnos a hír igaz el kellett tolni pár héttel a GT rendelését.

Tudjuk, mennyire izgatott vagy, hogy végre GT-t rendelhess, és szeretnénk egy gyors frissítést adni a gyártás jelenlegi állapotáról.

A GT bebizonyította a legjobb ridereknek köszönhetően, hogy minden egyes tesztelési fázisban folyamatosan tökéletes volt. Egy magasabb szintű közlekedési élményt nyújt és már alig várjuk, hogy Te magad is megtapasztald.

A GT már a legutolsó lépéseket teszi afelé, hogy minden vásárlóhoz megérkezzen, de még mindig várni kell pár fontos komponens megérkezésére. Sajnos az elmúlt évek eseményei nem segítették az alkatrészek időben történő megérkezését. Szállítási nehézségek, COVID miatti lezárások és munkafolyamat leállítások.

Ez milyen következményekkel jár? Első sorban el kellett tolni az első rendelési fázist pár héttel. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy tartani tudjuk a beígért dátumokat, de még egy kis türelmet kérünk mindenkitől, ígérjük, ahogy lehet mindenkihez eljuttatjuk a fantasztikus GT deszkákat. 

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a tényleges gyártásig minden dátum csak becslés. Értékeljük és köszönjük a megértéseteket, tudjuk mennyire várjátok már, hogy a polcaitokat feltölthessétek a Onewheel legepikusabb termékével.

Addig is alatt a Pint és Pint X készletei nem apadnak és igény szerint szállítjuk azokat. Ahogy lehet pontosabb információkat osztunk meg veletek.

Jó gurulást,

Onewheel értékesítési csapat

2022.03.08 – Késik a GT…

Már a küszöbén vagyunk a Onewheel GT-k ígért érkezésének, de nem kaptunk túl jó híreket ezzel kapcsolatban. Jelen állás szerint az európai piacot május végén, június elején tudják ellátni megfelelő számú deszkával. A hivatalos közleményt alább olvashatjátok

Van pár izgalmas hírünk, amit meg szeretnénk osztani veletek. Végre sikerült megindítani a Onewheel GT deszkák gyártását. 

Bár nagyon izgatottak vagyunk a jó hír megosztásán, még mindig jelentős kihívások várnak ránk. Az ellátási lánc korlátai továbbra is jelentős tényezőt jelentenek. A következő néhány hónap lassú lesz a teljes termelés eléréséhez. Korlátozott kínálattal közel sem leszünk ott, ahol szeretnénk. Ez idő alatt a termelés nagy részét arra kell fordítanunk, hogy a GT bevezetési időszakától kezdve teljesítsük a fogyasztóknak adott aktuális előrendeléseinket. Ennek megfelelően jelenleg azt tervezzük, hogy valamikor április végén vagy május elején megnyitjuk a rendelési ablakot, ha minden a tervek szerint halad.

Ha az ellátási lánc korlátai megengedik, a kezdeti GT-megrendeléseket valamikor nyáron fogjuk teljesíteni. Jelenleg az a cél, hogy a következő hetekben/hónapokban minden tőlünk telhetőt megtegyünk az ellátási korlátok többségének feloldása érdekében, hogy a fontos nyári hónapokra rendelkezésre álljon a készlet. Remélhetőleg ez lehetővé teszi mindannyiunk számára, hogy kamatoztatni tudjuk a lendületet az év hátralévő részében.

Mégegyszer elnézést kérünk a várakozásért, és ígérjük, hogy mihamarabb eljuttatjuk az üzletekbe az elképesztő Onewheel GT-t.

2022.03.09 – Az első hivatalos teszt

A The Float Life nevű YouTube csatorna tagjai voltak az elsők akikhez megérkezett egy Onewheel GT. Nem csak infót, hanem egy átfogó bemutatót is kaptunk erről.

2022.03.11 – Onewheel GT ghosting

Hogy mit csinál? Felkerült az egyik videómegosztó portálra egy olyan felvétel, ahol azt látjuk, hogy egy új Onewheel deszka a megállást követően, minden előjel nélkül elindul a másik irányba. Ezt nevezzük ghostingnak, olyan mintha egy szellem vagy inkább egy láthatatlan alak hajtaná az elektromos egykerekűdet. Kicsit ijesztő lehet annak aki még nem találkozott vele és sajnos balesetveszélyes is. A Future Motion reagálva ezekre, a footpad-et tenné meg, mint felelős, mivel több videóban is azt láttuk, hogy ez az alkatrész kicsit érzékenyebb, mint az eddig megszokott deszkák esetében. De szerencsére dolgoznak a problémák megoldásán. Mi bízunk benne, hogy ez a hiba nagyon hamar el fog tűnni a piacról és visszatér minden rider bizalma a termék felé.

Mi lesz veled GT?

Ahogy a Future Motion, mi is kérjük, hogy legyetek még egy kicsit türelemmel. Minden információt amit kapunk, meg fogunk osztani veletek. Addig is míg vártok nézzetek körbe kínálatunkban.

Hallottál már használt Onewheel felvásárlási és beszámítási akciónkról? Ha nem, akkor mindenképp látogasd meg blogbejegyzésünket.

Buy or rent a Onewheel in Budapest

Are you looking for Onewheel products but you can not buy these in your country?

We can ship Onewheel boards and acessories not only to Hungary but also to the following countries: Bosnia and Herzegovina, Croatia, Montenegro, Romania, Serbia, Slovenia.

Of course you can also visit our store in Budapest and rent a Onewheel for test ride before buying it. Or if you would explore Budapest on Onewheel: https://www.instagram.com/onewheelguide/

Please do not hesitate to contact us for more info: sport@appsolute.hu

Onewheel Belgrade, Bucharest, Ljubljana, Podgorica, Sarajevo, Zagreb

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük