webshop menü
Scott Patron eRide 920 #bemutató #blog #eBike #szerviz

Patron eRide 920 – Bosch Smart System

Élőben is megcsodáltuk ezt a gyönyörű SCOTT Patron eRide 920 kerékpárt, emellett sikeres vizsgát tettünk a Bosch Smart System rendszerből is. Élménybeszámolónkért kattints és olvass tovább!

Patron eRide 920 – Bosch Smart System

A napokban élőben is megcsodálhattunk egy új Scott Patron eRide 920 elektromos kerékpárt. Ügyfelünk az első beüzemelésben kérte a segítségünket. Az elvégzett műveletek közt voltak a csavarok nyomatékra való meghúzása, a pedál felszerelése, a Bosch rendszer installálása és aktiválása is. Ezen felül az ügyfél igényeihez és alkatához alakítottuk a rugók keménységét. Minden kerékpár esetén javasoljuk a kijelző szakszerű fóliázását, ennél sem volt másképp. Mivel ez volt az első új Bosch Smart System-mel szerelt eBike, így méretett vettünk és utána már vágtuk is, majd felhelyeztük a kijelzővédőt. A Patron eRide Kiox 300-as kijelzővel lett már szerelve.

Bosch null revíziót végeztünk, ennek végeztével kiállítottuk az első digitális szervizkönyvet. Ezen felül Bosch-os átadási munkalapot is mellékeltünk hozzá.

 

A Patron apropóján már szükség volt a Bosch Smart System képzés anyagát is elsajátítani. Másfél órás tanfolyam és fél órás vizsgán vettünk részt, amire tanult szervízes kollégánk elsőre oklevelet is kapott. Ez az új rendszer nem hardverkulcs alapán, hanem online regisztrációs alapon műkődik, de csak akkor férünk hozzá ha sikeres vizsgát teszünk. Ennek előfeltétele volt, hogy céges szinten részt vegyünk a Bosch által tartott előadáson is. A Smart System-et egy korábbi cikkünkben már bemutattuk.

De most elég a szóból, gyönyörködjünk a képekben, amit sikerült még a napsütéses időben készíteni.

Patron eRide 920

Szép idő, szép kerékpár.

Patron eRide 920 kiox 300

Bosch Kiox 300-as (fóliázott kijelzővel).

Patron eRide 920 smart system

A Bosch Smart System újratervezett vezérlője.

Patron eRide 920 kormányszár

Integrált kormányszár a kábelek elvezetéséhez.

Patron eRide 920 motor

Futurisztikus motorborítás és a láncvezető.

Patron eRide 920 tárcsafék

A Shimano fékekre esküszik továbbra is a SCOTT.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük