#bérlés #blog #eBike #hegyi kerékpározás

Rent & Ride eBike kölcsönző

Rent & Ride ebike kölcsönző

Nagy örömmel jelentjük be, hogy partnerünkkel közösen elindítottuk a Rent & Ride eBike kölcsönzőt Budaörsön. Kiváló minőségű és felszereltségű SCOTT Fully eMTB-k és DEMA eTrekking kerékpárok is megtalálhatóak a kínálatban.

Miért a Rent & Ride?

Az ötletet a vásárlókkal és ügyfelekkel folytatott beszélgetésink adták. Sok olyan vásárlót ismerünk akik nem ültek még eBike-on, de kipróbálták volna egy-egy túra erejéig, mielőtt megvették az adott vagy egy hasonló modellt. Egyrészt nekik akartunk ezzel kedvezni, másrészt meg ott van az a csoport is akik nem tehetik meg, hogy ekkora értékű kerékpárt vehessenek, de nem hagynák ki az ezek által nyújtott élményt.

Kerékpárok és felszerelések

Bérelhető kerékpárjainkat két fő kategóriára osztottuk szét. Fully eMTB és eTrekking.

Fully eMTB

Ebben a kategóriában négy kerékpárt van lehetőséged kibérelni. Három darab SCOTT STRIKE és egy SCOTT SPARK eMTB érhető el. Ezek az öszteleszkópos csodák a hegyek, erdők és kanyargós ösvények szerlemeseinek ideális választás lesz. De a készlet nem áll itt meg, folyamatosan frissítjük majd kínálatunkat újabb és újabb Fully eMTB kerékpárokkal.

eTrekking

Azoknak akik a kényelmesebb és hosszabb túrákat kedvelik, ajánljuk az eTrekking kerékpárokat. Persze nem azt jelenti, hogy földútra nem lehet menni, de nem a durva terpekre lettek tervezve. Ehhez a DEMA gyártótól érhető el négy darab erre alkalmas eszköz. Kitekerni Szentendrére vagy akár tovább Visegrádig, egy nagyon élvezetes kaland kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kiegészítők

Kerékpárokon felül, elsősorban az eTrekking-ek esetén lehetőség van kibérelni két nagyobb méretű táskát, amiben kényelmesen elfér minden ami egy nagyobb túrához vagy kempingezéshez szükséges. Ha sisakod nincsen az sem baj, mert ezt is tudunk pluszban adni a bérlésed mellé.

A részletes kínálat a linkre kattintva érhető el. https://rentride.hu/kerekparok/

Túraszervezés

A kölcsönzésen felül, túraszervezéssel is foglalkozunk. Ha többen jönnétek és még ismeretlen nektek a budaörsi erdő és környéke, van esélyetek előre leszervezett túrákon részt venni. Jelenleg két ilyen útvonal elérhető, de folyamatosan frissítjük majd a repertoárt könnyűtől az extrém szintig.

Emellett most egy akciót is elhoztunk Nektek. A következő hetekben ha van rá lehetőségünk, péntekenként beiktatunk egy kb. 25 km-es túrát, amihez a bérelhető kerékpárokat kedvezményes áron tudjuk kínálni. Kövéssétek a Rent & Ride, APPSolute Sport és a Sport99 Facebook oldalát is, hogy ne maradjatok le semmiről.

Ne hagyd otthon a gyerekedet sem

A napokban érkezett egy új darab a kölcsönzőbe, méghozzá egy Kellys eMARC elektromos kerékpár is. Ha van olyan gyermeked, aki szívesen csatlakozna a túrához, akkor hozd el őt is magaddal vagy éppen magatokkal. Minden információ megtalálható a Kerékpárok fül alatt.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük