webshop menü
#blog #onewheel

Onewheel gumicsere az otthonodban

Igen, jól olvastad, a Onewheel elérhetővé teszi felhasználói számára az otthoni gumicsere lehetőségét. Úgy látszik, hatnak a visszajelzések az egykerekű elektromos gördeszkát gyártó vállalatra.

Onewheel gumicsere az otthonodban

A Onewheel-től érkezett egy a napokban egy e-mail, én naivan már azt hittem a várva várt GT deszkáról mondanak valami jó hírt, de mikor megláttam miről is van szó, nem csalódtam.

Sok fórumon és videóban kritizálták a gyártót mivel, ha bármi gond lenne a készülékkel, csak egy helyre lehet visszaküldeni, Kaliforniába. Lássuk be ez az európai piacról nem a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás. Általában egy-egy ilyen szerviz heteket emészt fel. Lássuk be, hogy ennyit senki sem szeretne várni, például egy teljesen szétment gumi esetén. Pár hete feltöltöttek egy videót a YouTube csatornájukra, ahol Kyle Doerksen beszél a Onewheel jelenlegi helyzetéről. Szó esett a GT gyártási problémáiról és arról is, hogy tervben van egy ügyfélközpontú stratégia kiépítése is.

Most az utóbbival kapcsolatban látunk egy előrelépést, mivel elérhetővé váltak az oldalon a Onewheel GT és Pint deszkákhoz a cserélhető gumiabroncsok. Logikus lépés volt az egyik legjobban kopó alkatrészt elérhetővé tenni, hiszen ahogy korábban írtam egy csereművelet eddig hetekbe telt.

Ebből a viedóból megtutdhatod melyik a megfelelő gumiabroncs számodra.

A Onewheel GT Slick gumiabroncs aprítja a járdákat. Az egyedi profil sima felülettel rendelkezik a haladás stabilitása érdekében, míg lekerekített élei a kanyarodást és a kezelhetőséget segítik elő. A szilárd gumikeverék hosszabb ideig nyújt nagy teljesítményt, mint bármely más gumiabroncs.

Onewheel gumicsere GT Slick

A Onewheel GT Treaded abroncs egy trail abroncs.  A futófelület mintázata a maximális tapadást és kezelhetőséget szolgálja terepkörnyezetben.

A Onewheel Pint és Pint X gumiabroncs könnyed, játékos és érzékeny. Kerek profilja van a manőverezhetőség érdekében, összetétele szilárd és tartós.

Onewheel gumicsere

Egy kis Q&A szekció ezzel kapcsolatban:

  • Q: Can I change my tire at home?
  • A: Yes. However it can be a challenging process, so please take proper care and preparation before purchase and installation.
  • K: Kicserélhetem otthon a gumit?
  • V: Igen. Ez azonban kihívást jelentő folyamat lehet, ezért kérjük, hogy vásárlás és telepítés előtt körültekintően járj el.

Emellett érkezett egy defektmentesítő folyadék is. Egyedi, speciális formulával készült, a vadonatúj Onewheel Tire Sealant. Egy pillanat alatt megelőzheti és javíthatja a defektet. Készülj fel előre és töltsd fel a Onewheel-ed kerekét.

  • Kifejezetten a Onewheelhez tervezett és optimalizált.
  • Önzáró gumiabroncsot hoz létre.
  • Megszünteti a defektet.
  • A futófelületi sérülések 95%-át lezárja, 1 cm hosszúságig.
  • Nem szárad ki. Fenntartja a légnyomást, meghosszabbítva a gumiabroncs élettartamát.
  • -40 F és 180 F közötti hőmérsékleten működik
  • Nem gyúlékony, nem veszélyes.

Hogyan kell használni a defektmentesítő folyadékot? A válasz a videóban.

Az első lépések úgy néz ki megtörténtek a felhasználóbarát stratégia irányába. Szerintetek mi lehet a következő lépés? Otthon cserélhető akkumulátor? Netán egy későbbi modellben kivehető akkumulátor? Nem tudni pontosan, de amint bármi újdonság érkezik, Mi itt leszünk és megosztjuk veletek.

Buy or rent a Onewheel in Budapest

Are you looking for Onewheel products but you can not buy these in your country?

We can ship Onewheel boards and acessories not only to Hungary but also to the following countries: Bosnia and Herzegovina, Croatia, Montenegro, Romania, Serbia, Slovenia.

Of course you can also visit our store in Budapest and rent a Onewheel for test ride before buying it. Or if you would explore Budapest on Onewheel: https://www.instagram.com/onewheelguide/

Please do not hesitate to contact us for more info: sport@appsolute.hu

Onewheel Belgrade, Bucharest, Ljubljana, Podgorica, Sarajevo, Zagreb

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük