webshop menü
Onewheel GT deszka a sivatagban #onewheel

Onewheel GT előrendelés

Már-már azt hittük sosem érkezik el ez a pillanat, de végre megindul a Onewheel GT szálítása Európába, így megnyílik az előrendelés lehetősége. Előreláthatóan június vége, július közepe környékén fognak megérkezni az első deszkák szaküzletünkbe. Már tudjuk, hogy mindannyian nagyon izgatottak vagytok, pont úgy ahogy mi is. De még egy kis türelmeteket kérjük, amint látjuk a pontos dátumot, mindenkit értesíteni fogunk a deszkákkal kapcsolatban. Korlátozott számban fognak érkezni első körben, így érdemes előrendelni.

Frissítsük fel emlékeinket a Onewheel GT-ről

A Onewheel Kalifornia államban található Santa Cruz-i központjában a terv az volt, hogy alkossanak egy deszkát ami hatótávban sokkal többet bírjon és gyorsabb is legyen, mint az elődei. Ráadásul, szinte bármilyen terepen használható legyen. Ezen szempontok vezettek a Onewheel GT megalkotásához.

Egy töltéssel akár 52 km-es távot is képesek lehetünk megtenni elektromos egykerekű gördeszkánkkal. Ez sokkal több mint a jelenleg piacon lévő modellek által megtehető út, sőt egyéb közlekedési eszközök hatótávját is könnyű szerrel felülmúlja. Búcsút inthetsz a mindennapi töltéseknek.

Teljesen újratervezett, magasabb feszültségű motor, nagyobb nyomaték, dinamikus és 3 lóerős teljesítmény. A GT végsebessége akár a 32 km/h is elérheti. Minden sebességhez a lehető legjobb teljesítményt kínálja majd a deszkánk. 

Rendeléseitek itt tudjuk fogadni, a rendelés leadása után telefonon vesszük fel veletek a kapcsolatot.

Hallottál már használt Onewheel felvásárlási és beszámítási akciónkról? Ha nem, akkor mindenképp látogasd meg blogbejegyzésünket.

Buy or rent a Onewheel in Budapest

Are you looking for Onewheel products but you can not buy these in your country?

We can ship Onewheel boards and acessories not only to Hungary but also to the following countries: Bosnia and Herzegovina, Croatia, Montenegro, Romania, Serbia, Slovenia.

Of course you can also visit our store in Budapest and rent a Onewheel for test ride before buying it. Or if you would explore Budapest on Onewheel: https://www.instagram.com/onewheelguide/

Please do not hesitate to contact us for more info: sport@appsolute.hu

Onewheel Belgrade, Bucharest, Ljubljana, Podgorica, Sarajevo, Zagreb

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük