webshop menü
#bemutató #blog

Dirt Hero Balance Bike – Kids Ride Shotgun

A Kids Ride Shotgun elsősorban gyereküléseket gyártott főleg MTB kerékpárokhoz. Ezek nálunk is elérhetőek és bérelhetőek. Nem gondoltuk volna, hogy pont ők lesznek azok, akik kerékpárt is fognak készíteni. Az Eurobike 2022 kiállításon, viszont bemutatták a Dirt Hero Balance Bike névre hallgató, prémium futókerékpárt.

Dirt Hero Balance Bike – Kids Ride Shotgun

A Kids Ride Shotgun, amely Pro Child Bike Seat-járól és kormányáról híres, a Dirt Hero Balance Bike-kal a következő szintre emeli a dolgokat. Úgy tűnik, hogy ez az egyik legjobban átgondolt példa, amit eddig láttunk. A Dirt Hero 12″-es vagy 14″-es kerekek futtatására alkalmas, így a kicsi növekedésével nőhet a kerékpár mérete is.

Az új-zélandi Kids Ride Shotgun a hegyikerékpárosok következő nemzedékét szeretné felnevelni, segítve őket a kerékpározás korai elsajátítását. Az új Dirt Hero Balance Bike megtanítja nekik ezt a rendkívül fontos dinamikus egyensúlyt, emellett néhány más nagyon fontos készség elsajátítását is.

Dirt Hero Balance Bike kerékméretek

A 14 hüvelykes kerékkészlet frissítése további 100 eurót jelent

A kiállított Dirt Hero Balance Bike mulletként volt megtekinthető, 12 hüvelykes kerékkel hátul és 14 hüvelykes kerékkel elöl. Valójában csak komplett 12″-os vagy komplett 14″-os kerékkészlettel vásárolható meg, de mindkét kerékkészlet külön is megvásárolható. Így, ahogy kisgyermeked növekszik, a kerékpár együtt nőhet vele, és így sokkal hosszabb élettartamot érhet el. Ennek ellenére elég egyértelmű, hogy ennek a kerékpárnak a viszonteladási értéke magas lesz.

Dirt Hero Balance Bike platform

A platform igény esetén leszerelhető

A Dirt Hero nagyszerű tulajdonsága a tartókhoz csavarozott állóplatform, amely lehetővé teszi gyermeked számára, hogy először próbáljon fel felállni, ami minden kezdő mountain bike-os kulcsfontosságú készsége. Ez a rész leszerelhető így, ha még nem bízik a kicsi az egyensúlyában, akkor leveheted, így nem kell erre az „extra” funkcióra is koncentrálnia.

A Magura M4 tárcsafékkel felszerelt kerékpár

A Dirt Hero megvásárolható hátsó fékkel vagy anélkül. Fék nélkül az induló ár körülbelül 340 Euro. A hátsó fék további 100 Euro-t jelent. Ez egy hidraulikus, kétdugattyús tárcsafék a Magura-tól – az M4 –, amelynek szuperrövid kinyúlású karja a kis kezekhez is megfelelő. Lehet, hogy elég kicsi is a kétujjas fékezéshez, ami egy másik fontos fogalom, amelyet az új versenyzőknek meg kell tanulniuk, hogy ha profi szinten akarják űzni a sportot.

A Magura M4 fékkar kis kezekre tervezve

A Dirt Hero hátsó fékkel történő beszerzésének az az előnye, hogy lehetőséget ad gyermekednek, hogy megtanulja, hogyan kell megfelelően fékezni és lassítani, mielőtt megtanulna pedálozni. A két készség elkülönítése megkönnyítheti és biztonságosabbá teheti az egész tanulási folyamatot.

Természetesen a markolatokat és a nyerget is optimalizálták a kisebb méretű felhasználókhoz. A kerekek nagy térfogatú, ballonos abroncsokkal vannak felszerelve, amelyek valószínűleg nagyon alacsony nyomáson is működnek, hogy kényelmesebbé tegyék a „kerékpározást” a kicsi számára.

Elérhetőség

Információk szerint a Kids Ride Shotgun december elejére szeretné elérhetővé tenni a kerékpárt. Karácsonyi ajándéknak pont megfelelő.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük