webshop menü
MET Parachute MCR cikk kép #bemutató #blog #hegyi kerékpározás

MET Parachute MCR bemutató

A MET Parachute MCR a MET átalakítható, teljes arcot fedő sisakja, amelyet enduro, all-mountain és eMTB kerékpározáshoz fejlesztettek ki. Az MCR a Magnetic Chinbar Release rövidítése, amely arra szolgál, hogy az állvédőt szükség esetén egyszerű mozdulattal eltávolíthasd. Az MCR a MET forradalmi rendszere, amelyet a Fidlockkal együttműködésben hoztak létre.

MET Parachute MCR – A tökéletes enduro sisak

 

A MET Parachute MCR-t úgy tervezték, hogy két sisak legyen egyben. A Full Face stílusos és agresszív megjelenést kelt, amely teljes körű védelmet nyújt, míg a nyitott forma az all-mountain sisakjaink stílusát tükrözi. A Parachute MCR a tökéletes bukósisak enduro és eBike-osok számára. Akár felfelé vagy lefelé szeretnél menni, a MET Parachute MCR-t arra fejlesztették ki, hogy több időd tölthess az ösvényeken és a pályákon.

MCR – Magnetic Chinbar Release

Az MCR a Magnetic Chinbar Release rövidítése. A MET hivatalosan kifejlesztett technológiája, amely lehetővé teszi a könnyű váltást a Full Face és a nyitott sisak közt. Ez erdeményezi, hogy egy nagyon kényelmes és sokoldalú sisak lett belőle. Az MCR a MET forradalmi rendszere, amelyet a Fidlockkal együttműködésben hoztak létre.

Parachute MIPS MCR rendszer

Állítható napellenző

A napellenzőnek két állítható pozíciója van, amelyek lehetővé teszik a szemüveg és a napszemüveg tárolását.

Parachute MCR állítható napellenző

Kivehető és mosható párna

A Parachute MCR dobozában kétféle méretű betét is található, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes illeszkedést és kényelmet.

Parachute MCR kivehető párna

BOA® rendszer

A BOA® FS1 fokozatos előre és hátra állítással rendelkezik, hogy pontos és rugalmas illeszkedést biztosítson. Az öv 360°-ban körbefut a fej körül, hogy elkerülje a nyomási pontokat, optimalizálva a kényelmet.

Mágneses FIDLOCK® csatlakozás

A mágneses FIDLOCK® rögzítő rendszer megkönnyíti a sisak állának rögzítését.

MIPS-C2® fejvédő rendszer

A MIPS-C2® megoldás vékony műanyag alacsony súrlódású réteggel (LFL) választja el a héjat és a bélést.
Ez a 4 gumi elasztomerrel rögzített LFL lehetővé teszi a sisak elcsúszását a fejhez képest ütközés esetén, átirányítva a káros forgó mozgást.

Parachute MIPS rendszer

Szellőzés

Minden MET sisak ismert arról, hogy mennyire jól szellőzik. A 21 szellőzőnyílás és a MET által tervezett belső légcsatornázás a lélegző állvédővel együttműködve maximalizálja a légáramlást alacsony és nagy sebességnél.

ASTM tanúsítvány

Az ASTM az egyetlen szabványosított teszt az áll biztonságára vonatkozóan. A Parachute MCR 40-50%-kal meghaladja a szigorú ASTM kitérési határértékeket. Az állvédőt úgy alakították ki, hogy elérjék a merevség és az energiaeloszlás optimális egyensúlyát, hogy önbizalmat adjanak a vadonatúj Parachute MCR viselésekor.

Rugalmas napellenző

A szemellenző rugalmas illesztéssel alkalmazkodik a sisak héjához. Ez az egyedülálló funkció segít kezelni az ütközés során a nyakra háruló extra forgási erőket.

A következő cikkünkben Norbert kollégánk fogja majd bemutatni, hogy milyen élesben a MET Parachute MCR sisak. Ő rendszeresen jár enduro edzésekre, emellett a budai hegyek ösvényeit is alaposan ismeri már. Nemsokára érkezik. Addig is nézd meg elérhető sisakjainkat!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük