webshop menü
TRAX kerékpáros vontatókötél #bemutató #blog

TRAX kerékpáros vontatókötél

A TRAX kerékpáros vontatókötél egy kompakt eszköz, amelyet a kerékpár nyeregcsövére kell felszerelni, és lehetővé teszi egy másik kerékpár vontatását. Három különböző változatban érhető el, nálunk az APPSolute Sportnál a PRO és FLEX modellek találhatóak meg raktáron. De nézzük meg ennek a leleményes szerkezetnek a történetét.

TRAX kerékpáros vontatókötél

A TRAX megálmodói Mercé és Guillem, akiknek a célja az volt, olyan személyekkel is megosszák a kerékpározás élményét akik erőnlétük vagy tapasztalatuk hiányában nem képesek nagyobb távolságokat vagy kihívásokkal megküzdeni. Ők így emlékeznek vissza az alapítás körülményeire:

Az egész 2018-ban kezdődött Barcelonában, egy közös MTB útvonalon.  Azon a napon rájöttünk, hogy az együtt töltött idő, pozitivitással és olyan élményekkel gazdagított bennünket, amelyeket soha nem felejtünk el.

De, az, hogy nem tudtuk megosztani az élményt azokkal az emberekkel, akiket a legjobban szeretünk a világon, mert tapasztalat vagy erőnlét hiányában ők nem tudtak velünk tartani. Lányok, fiak, apák, anyák, barátok?

Nos, itt vagyunk, valóra váltottuk az álmunkat. Mi vagyunk Mercé és Guillem, és nagyon örülünk, hogy találmányunkkal hozzájárulhatunk ahhoz a küldetéshez, hogy a kerékpározás mindenki számára elérhető legyen, és hogy ezeket a jó pillanatokat megoszthassuk azokkal, akiket a legjobban szeretünk. Reméljük, hogy mindannyian annyira élvezhetik termékeinket, mint amennyire mi élvezzük használatukat, és ennek a projektnek a megvalósítását is.

A TRAX BIKE SOLUTIONS csapata gondosan és mérnöki szakértelemmel tervezi, fejleszti és teszteli termékeinket, minden alkatrészt a legjobb helyi gyártóktól szerzünk be, és minden terméket személyesen és egyenként ellenőrizünk.

De mindenekelőtt a kerékpározás iránti szenvedélyből és a vágyból tesszük, hogy megosszuk az élet ezen gazdag pillanatait szeretteinkkel.

Oszd meg a szenvedélyt!

A TRAX kínálata

TRAX PRO

A TRAX PRO a legkényelmesebb, leghatékonyabb és legpraktikusabb rendszer egy kerékpár másik kerékpárral való vontatásához. Ez a termék a kerékpár különböző részeihez rögzíthető, így bármilyen típusú kerékpárhoz alkalmas. Még elektromos kerékpárokhoz is. A rögzítő rendszer, egy csattal ellátott heveder, amely lehetővé teszi, hogy az eszközt nagyon egyszerűen és szerszámok nélkül rögzítsd bármely kerékpár alábbi alkatrészeire: kormány, nyeregcső, nyereg.

TRAX PRO kerékpáros vontatókötél

TRAX FLEX

A TRAX FLEX egy betonbiztos rendszer, nagyon sokoldalú és nagyon könnyen használható. A termék egy bungee zsinór két hurokkal (mindkét végén egy-egy), az egyiket a vontatókerékpár nyergéhez, a másikat pedig a vontatott kerékpár kormányához kell rögzíteni, így bármilyen modellhez illeszthető. A TRAX FLEX csúcstechnológiás szálakból készül, amelyek nagyon könnyűvé és kompakttá teszik. Olyannyira, hogy bármilyen mez vagy nadrágzsebben tárolható anélkül, hogy észrevennénk. Súlya mindössze 50g.

TRAX FLEX kerékpáros vontatókötél

TRAX MTB

A TRAX MTB egy olyan eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy bármely kerékpár nyeregcsőjére felszerelhető legyen, lehetővé téve egy másik kerékpár vontatását. A vonóerőt egy kevlár-drót és egy mechanikus rendszer biztosítja. A legkényelmesebb, leghatékonyabb és legpraktikusabb rendszer 2 normál kerékpár összekötésére. A TRAX MTB kevesebb, mint 1 perc alatt felszerelhető bármilyen kerékpárra szerszám nélkül.

TRAX MTB kerékpáros vontatókötél

Kérdések és válaszok

TRAX kerékpáros vontatókötél

Használhatom a TRAX termékeket gyerekkerékpárokon?
Igen, de érdemes úgy elhelyezni, hogy a saját hátsó kerekünk ne zavarja a vontatást.

Felszerelhető az üléssínekre?
A TRAX PRO a kerékpár bármely részéhez rögzíthető. Ez a legsokoldalúbb. A TRAX FLEX és a TRAX MTB speciális rögzítési rendszerrel rendelkezik a nyeregcsőhöz és a nyereghez.

Teleszkópos nyeregcsőre (dropper) szerelhető?
Igen, mindaddig, amíg a nyeregcső fix részén van elhelyezve.

Használható karbon nyeregcsővel?
Ebben az esetben nem tudjuk teljes mértékben garantálni, hogy a TRAX nem okoz kárt. Ha azonban az nyeregcső megfelelően van rögzítve a vázban, és a TRAX a lehető legalacsonyabbra van helyezve, nem valószínű, hogy károsítja azt.

34,9 mm-es nyeregcsőhöz illik?
A TRAX PRO és TRAX FLEX minden kerékpárral használható.
A TRAX MTB-t 31,6 mm-es nyeregcsőhöz tervezték.

Mekkora súlyt tudnak vontatni a TRAX termékek?
A maximális vontatási súlyok a következők:

  • TRAX PRO: 120 kg
  • TRAX FLEX: 200kg
  • TRAX MTB: 90kg

Használhatók elektromos kerékpárral a TRAX termékek?
Igen! A TRAX PRO és a TRAX FLEX kifejezetten elektromos kerékpárokhoz készült termékek, de analóg kerékpárokkal is tökéletesen használhatók.

TRAX kerékpáros vontatókötél

Ha vontatás, akkor válaszd a TRAX termékeit!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük