webshop menü
Woom cikk kép #bemutató #blog

Woom kerékpárok az APPSolute Sport-nál

A woom kerékpárok a világ legkönnyebb kerékpárjai közé tartoznak. Nem sokkal a bemutatásuk után elkezdték meghódítani a piacot, és mára már a woom márka egy világszerte ismert vállalattá nőtte ki magát. Szinte lehetetlen nem észrevenni egy woom kerékpárt a városban, parkokban vagy a játszótereken. Nézzük meg a woom-ot közelebbről is!

Történetük

Két kerékpárőrült apuka Marcus Ihlenfeld és Christian Bedzeka alapította a woom márkát 2013-ban, a cég működése egy Bécsben található garázsban kezdődött. Marcus az autóiparban dolgozott, mint marketing menedzser. Christian egészségügyi mérnöki szakon végzett az egyetemen. Céljuk a tökéletes kerékpár megalkotása volt a fejlődő gyermekek számára. Christian kifejlesztette a saját tervezésű mérettábláját, mely alapján lehetővé vált a gyerekek arányaihoz tökéletesen illeszkedő kerékpárok tervezése és gyártása.

Ezután hatalmas ugrás következett be a cég életében. Az európai piac egyik legmeghatározóbb termékévé nőtte ki magát a woom kerékpár, sőt meghódította az Egyesült Államokat és Kínát is. Mára már a cég 30 országot lát el saját tervezésű kerékpárjaikkal.

Miért jobb a woom?

A woom alapítóinak célja egyértelműen az volt, hogy olyan kerékpárokat gyártsanak, amik egyaránt inspirálják a gyermekeket és a szüleiket is. Az eredmény magáért beszél, másfél éves kisgyermekektől egészen a 14 éves fiatalokig mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb bringát.

Szinte minden alkatrészt egyedileg terveztek és kizárólag a woom számára készülnek legyártásra. Ebből is látszik, hogy az egyediségre és a tökéletessgére törekednek. Csakis olyan kerékpárokat kínálnak amelyek tökéletesen megfelenek az adott korosztály anatómiájának és az ő igényeikre vannak szabva.

Egy gyerek tanulási folyamatát nagyban meghatározza, hogy mekkora terhet helyezünk rá. Igaz ez a bringázás elsajátításának folyamatára is. Éppen ezért a woom kerékpárok a sokéves fejlesztésnek köszönhetően 40%-kal könnyebbek, mint bármilyen más hasonló darabok.

Woom kerékpárok az APPSolute Sport-nál

„Ha a gyermekem jól érzi magát, sokkal inkább fogékony az új dolgok elsajátítására.” Statisztikák alapján a woom kerékpárokat használók 30%-al gyorsabban megtanulják az önálló kerékpározást.
Marcus és Christian nem csak a legjobb minőségű kerékpárokat akarták megtervezni, de törekedtek arra is hogy ez mind pénztárca barát is legyen. A woom biciklik elérhetőek mindenki számára és közel annyiba kerülnek, mint egy bármilyen másik, átlagosan jó minőségű gyermekkerékpár.

Miért szeretjük a woom kerékpárokat?

A woom kerékpárokat könnyű kezelni

Az aprólékosan megtervezett és a legmagasabb színvonalon kidolgozott woom kerékpárokkal szórakoztató élmény közlekedni. A fő tényező, amely megkönnyíti a woom kerékpárok kezelését az, hogy kifejezetten gyerekeknek készültek és készülnek.

A legtöbb gyerekkerékpár sok olyan alkatrészből készül, amelyeket felnőtteknek terveztek. És természetesen a felnőtt testek szélesebbek és eltérő arányúak. A Woom kerékpárokat a gyerekek egyedi testméretei alapján tervezték és építették.

Woom kerékpárok az APPSolute Sport-nál

A Woom kerékpárok váza, pedáljai, fékei, kormánya és minden alkatrésze gyerekspecifikus és gyerekbarát. A hajtáslánc gyerek méretű részei megkönnyítik a woom kerékpárok pedálozását. A woom keskeny felépítése lehetővé teszi, hogy a gyerekek egyenes testtartással helyezkedhessenek el. Ennek eredményeként a woom kerékpárokon minden pedálnyomás hatékonyabb, így a gyerekek hosszabb távot tehetnek meg anélkül, hogy elfáradnának.

A fékeknek kisebb, gyerekkéz barát karjai vannak, amelyek a gyermekek kézméretéhez illeszkednek, ezáltal könnyebben használhatóak.

A woom kerékpárok a felszerelése a gyermekekkel együtt fejlődik

A woom 1 és 1 Plus olyan futókerékpárok, amelyekkel elindíthatod gyermekedet a kerékpáros útja kezdő szakaszán. Filozófiájuk az, hogy a gyerekek segédkerekek nélkül sajátítsák el a kerékpározás alapjait.

Woom kerékpárok az APPSolute Sport-nál

A woom kisebb, 2-es és 3-as pedálos kerékpárjai segítik elsajátítani a kétkerekű közlekedés alapjait és már megismerkedhetnek az első és hátsó fékekkel is. Míg a nagyobb 4-es, 5-ös és 6-os kerékpárokon már a váltást is kitapasztalhatják.

Szuperkönnyűek

A Woom kerékpárok elképesztően könnyűek. A kiváló minőségű, 6061-es alumíniumcsövekből készült váz, amely alapja az összes jelenleg kapható típusnak, a gyerekek és szüleik kedvence lesz egyaránt. Más gyártók által forgalomban lévő gyerekkerékpárok súlya a gyermek súlyának közel 40-60%-a. Képzeld el, hogy Te is a testsúlyod felét hajtod a lábaiddal minden egyes nap. Meddig kínlódnál vele szívesen? A Woom kerékpárok általában a gyermek súlyának csak 30%-át teszik ki, ami sokkal könnyebbé teszi számukra a tanulást. A woom az egyik, ha nem a legkönnyebb kerékpár a kategóriájában.

Vidám színekben kaphatóak

Mindenki tudja, hogy a szín számít, különösen egy gyerekeknél. A woom élénk, vidám színei révén pedig biztosan találsz olyat, amelyet gyermeked imádni fog. A woom 1-től a woom 4-ig ötféle színváltozat érhető el.

Woom kerékpárok az APPSolute Sport-nál

Az idősebb gyerekek számára, akik érettebb megjelenésre vágynak, a woom 5 és 6 továbbra is elérhető piros színben, de kapható sötétkék, mentazöld és szürke színben is.

Biztonságosak

Az összes woom kerékpár erőteljes fékekkel és gyerekméretű fékkarokkal rendelkezik, a 3-as woom-al bezáróan pedig még egy extra jellemzőt is kaptak a fékkarok. A jobb oldali, azaz a hátsó zöldre van színezve. Ezzel segítik a helyes fékezési folyamat megtanulását.

A woom 2 és 3 másik nagyszerű biztonsági jellemzője a teljesen zárt láncvédő. Ennek elsődleges célja az, hogy a nadrág ne akadjon be a láncba. További előnye, hogy a láncvédő távol tartja a zsírt a nadrágtól és a kíváncsi ujjaktól, valamint távol tartja a port és a szennyeződést a lánctól és a lánctányéroktól. Ezáltal nem csak tisztább lesz, de az élettartama is hosszabb.

A legjobb értékálló kerékpár

A woom kerékpárok kivételes minősége azt jelenti, hogy kivételes viszonteladási értékük van. Tehát bár a woom kerékpárok nem olcsók, számos nagyszerű lehetőség kínálkozik arra, hogy visszakapd a pénzed egy jelentős részét, miután gyermeked már kinőtte a kerékpárját.

APPSolute Sport x woom

Ezért is hirdettük meg woom felvásárlási akciónkat! Ha szeretnétek egy új woom kerékpárt vásárolni, mi szívesen adunk árajánlatot a régi, már kinőtt darabra.
Több mint 1 éve foglalkozunk már a woom kerékpárokkal. Ez idő alatt nagyon lenyűgözött minket az innováció iránti elkötelezettségük, melyről a fentiekben is írtunk. Ezen kívül folyamatosan apró módszereket találnak arra, hogy javítsák az amúgy is fantasztikus megjelenésüket.

Woom kerékpárok az APPSolute Sport-nál

Szeretnénk mi is hozzájárulni a woom kerékpáros élményhez, ezért minden nálunk vásárolt woom kerékpár mellé ajándék, egyedi névmatricát adunk. De beceneveket, számokat vagy akár óvodai jeleket is kérhettek tőlünk gyermeketek új bringájára.

Woom kínálatunk itt érhető el.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük