webshop menü
Orbea kerékpárok testreszabása cikk kép - MyO, My Orbea #eBike #fejlesztés #kerékpár fóliázás #szerviz

Orbea kerékpárok testreszabása

Az Orbea talán az egyetlen márka amelyik úgy gondolkodik, hogy nem lehet a piacra szalagon legyártott kerékpárokat csak úgy kitolni. Nagyon fontos számukra az, hogy saját magadénak érezhesd a kerékpárt, ne pedig azt lásd, hogy mindenki ugyanazzal közlekedik. Ezért is ajánlja fel az Orbea a kerékpárok testreszabását, legyen szó egyedi színről, méretezésről, felszereltségről vagy feliratozásról. Nézzük meg erre milyen lehetőségei vannak egy felhasználónak.

Orbea kerékpárok testreszabása

Története

Az Orbea korai napjaiban, amikor még a pisztolyok gyártásával foglalkoztak a kis eibari műhelyükben, már akkor a testreszabás volt az, ami megkülönböztette termékeiket a többitől: a finom damaszkolás, arany és ezüst részletek és az ügyfél kezdőbetűi… a cél az volt, hogy a tulajdonos személyazonossága tükröződjön a termékben.

A testreszabás lehetősége megmaradt az Orbeánál az ágazat különböző korszakaiban: a kerékpárok hozzáigazítása az egyes személyek méretéhez, amikor a gyártási modell a vázak vágásából és hegesztéséből állt; lehetőséget kínáltak az alkatrészek kiválasztására; a felhasználó nevének megjelenítése a kerékpáron, amikor elkezdődtek a kerékpár festések.

Minden felhasználó egyedi és egyedi ízlés mentén választ magának kerékpárt. Vannak olyan bringások, akik heti hét napon veszik elő országúti kerékpárjukat, mások pedig kevésbé intenzíven használják. Vannak, akik a leglehetetlenebb terepeket hódítják meg MTB bringáikkal, vannak, akik inkább lazább terepen élvezik a hegy és az ösvények adta szabadságot. Vannak olyan felhasználók, akik szívesebben fektetnek be a hajtásláncba, míg mások inkább a piacon kapható legújabb villát választják. Egyesek a maximális könnyedségre törekednek a kerékpáralkatrészek összerakásakor, míg mások azt fontolgatják, hogy melyik a legstrapabíróbb felszerelés. Sokan a kozervatívabb megjelenést és színeket preferálják, de van, aki szívesen tűnik ki egy-egy egyedi színkombináció összeállításával.

Ezeket az igényeket hivatott kiszolgálni az Orbea számos karbon és alumínium vázas kerékpárjuk esetén.

MyOrbea, azaz a MyO

MyOrbea? A MyOrbea (magyarul: Az én Orbeám) vagy ahogy mindenki hívja a MyO lehetővé teszi a kerékpárod szinte teljes egyedivé alakítását. A MyO programmal úgy alakítod a kerékpárodat, ahogy Te azt szeretnéd. Az Orbea azt akarja, hogy tűnj ki a tömegből az egyedi megjelenésű és összeállítású kerékpároddal. Legyen az új Orbea valóban a sajátod.

Orbea kerékpárok testreszabása cikk kép - MyO, My Orbea

Az Orbea webhelyén számos modell elérhető a MyO programban. Analóg országúti, MTB, utcai kerékpárok és szinte az összes elektromos kerékpár. Fontos megjegyezni, hogy egyedi festést csakis a karbonvázas kerékpároknál lehet kérni. Az alumínium esetén „csak” a felszerelést lehet variálni. A MyO program számos szín-, komponens- és személyre szabási lehetőséget kínál, hogy az új Orbea kerékpárod kitűnjön a tömegből. A MyO könnyen használható, és lehetővé teszi a szinte végtelen lehetőségek előzetes vizualizálását.

Gyári felszerelés lecserélése

Aki nem szeretne egyedi festést választani, vagy pedig alumínium vázas modellt vásárolna extra felszereléssel, neki is megvan lehetősége arra, hogy egyedi legyen bizonyos mértékben a kerékpárja. Vannak olyan gyári komponensek, amik nem mindenkinek megfelelőek és szeretnének fejleszteni. Ezt a kiválasztott kerékpár termékoldalán lehet módosítani. Ezek főleg a főbb komponensek, mint a fékek, villa, nyeregcső, hátsó tag és még pár apróság. Az Orbea oldalán ezeknek az árait is azonnal láthatjuk.

Orbea kerékpárok testreszabása cikk kép - MyO, My Orbea

Orbea kerékpárok az APPSolute Sport-nál

Számos kerékpár elérhető készletről szaküzletünkben. Ha egyedi felszereltségű Orbea kerékpárt szeretnél vásárolni, akkor ezt is megteheted nálunk. Állítsd össze, hogy milyen felszereléssel érkezzen az új eszközöd és küldd el nekünk e-mail címünkre. Kollégáink ezután felveszik veled a kapcsolatot, és már csak várnod kell amíg megérkezik az egyedi kerékpárod. Ez érvényes a felszerelések módosítására és a MyO programra is egyaránt. Jelenleg is több MyO kerékpár érkezik egyedileg összeállított felszereltséggel.

Orbea kerékpárok testreszabása cikk kép - MyO, My Orbea

A fent leírtak mellett mi az APPSolute Sport-nál vállaljuk kerékpárod átépítését. Előfordulhat, hogy nekünk már van raktáron álmaid kerékpárjából, és apróbb módosításokkal át tudjuk alakítani szakszervizünkben ígényeidnek megfelelően. Ne habozz megkeresni minket, ha Orbea kerékpárt szeretnél választani! Vásárlás előtti tanácsadás esetén is állunk rendelkezésre.

Védd meg új vagy meglévő kerékpárodat a karcoktól és a nem kívánt sérülésektől. Az APPSolute Sport-nál kerékpárok fóliázásával is foglalkozunk, amiről bővebben itt olvashattok.

Ha meg szeretnéd védeni kerékpárodat a karcoktól, olvasd el bejegyzésünket a a kerékpárfóliázásról!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük