webshop menü
BikeTrax PowUnity, az e-bike nyomkövető #bemutató #blog #eBike

BikeTrax PowUnity, az e-bike nyomkövető

A BikeTrax a PowUnity által kínált GPS-nyomkövető eszköz, amelyet a kerékpár motorterébe lehet beépíteni, hogy segítsen megelőzni a lopást vagy lehetővé tegye egy ellopott kerékpár megtalálását. Az eszköz kicsi, könnyű és könnyen használható. A tolvajok számára nehezen hozzáférhető helyre lehet elrejteni, így maga a kerékpár mindig biztonságban lesz. Nézzük a BikeTrax legfontosabb jellemzőit és előnyeit.

BikeTrax PowUnity, az e-bike nyomkövető

PowUnity Biketrax ebike nyomkövető

Legfontosabb tulajdonságai

Valós idejű nyomkövetés: A BikeTrax a GPS és a mobilhálózati technológia segítségével valós idejű helymeghatározási adatokat szolgáltat a kerékpárról, amelyek okostelefonos alkalmazáson vagy webböngészőn keresztül érhetőek el.

Geofencing: A BikeTrax lehetővé teszi, hogy virtuális határt vagy „geofence”-t állíts fel egy adott terület, például az otthonod vagy a munkahelyed körül. Ha a kerékpár ezen a területen kívülre kerül, az alkalmazás azonnali értesítést küld a telefonodra

Szabotázsérzékelés: A BikeTrax érzékelőkkel rendelkezik, amelyek érzékelik, ha a kerékpárt mozgatják vagy babrálnak vele, és riasztást küld a telefonra, ha bármilyen gyanús tevékenységet észlel.

Az akkumulátor élettartama: A BikeTrax hosszú, akár 4 hétig tartó akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, így ha nem töltöd elektromos kerékpárodat, akkor is biztonságban érezheted. A BikeTrax a kerékpár akkumulátorából tölti fel magát, elenyésző energiafelhasználás mellett.

Kompatibilitás: A BikeTrax az elektromos kerékpárokhoz motorokat forgalmazó gyártók szinte mindegyikével (Bosch, Brose, Yamaha, Shimano, stb.) kompatibilis.

Akkumulátor kapacitás

A BikeTrax, a PowUnity kerékpárokhoz készült GPS-nyomkövető eszközének akkumulátorának élettartama a használattól és egyéb tényezőktől függően változhat, de ahogy már említettük jellemzően 4 hétig tart egy feltöltéssel.

Ez viszonylag hosszú akkumulátor-élettartamot jelent más GPS-nyomkövető eszközökhöz képest, amelyeket esetleg gyakrabban kell tölteni.

A motornak van 12V-os előkészítése, ide kell csatlakoztatni a Powunity tracker-t.

A motornak van 12V-os előkészítése, ide kell csatlakoztatni a Powunity tracker-t.

Érdemes megjegyezni, hogy a BikeTrax akkumulátorának élettartamát számos tényező befolyásolhatja, többek között a helyfrissítések gyakorisága, a GPS-jel erőssége, valamint az eszköz használatakor a környezet hőmérséklete és páratartalma. Általánosságban elmondható, hogy a BikeTrax akkumulátorának élettartama a legtöbb felhasználó számára több mint elegendő.

Többrésztvevős nyomkövetés

Abban az esetben, ha a kerékpárt ellopják, az eszköz által a GPS-technológia segítségével valós időben nyomon követhető a kerékpár helye. Ez az információ ezután egy mobilalkalmazáson vagy webböngészőn keresztül továbbításra kerül a tulajdonos okostelefonjára, így gyorsan és egyszerűen meg lehet találni a kerékpárját. Emellett nagy segítség benne a megosztás funkció. Lehetővé teszi, hogy több személlyel (akár a rendőrséggel is) meg lehessen osztani a kerékpár helyzetét.

Költségek

A BikeTrax beépített SIM kártyával rendelkezik, így a helyzetadatokat egy 4G hálózaton keresztül küldi el a tulajdonosnak. Egy előfizetéses alapon működő rendszerrel működik. Az első egy év benne van a termék megvásárlási árában, egy évre fizetendő összeg 36,5 euró. A nagy értékű elektromos kerékpárok esetében ez egy elenyésző összeg. Az eszköz maga webshopunkban és üzletünkben is készletről elérhető:

BikeTrax GPS-es nyomkövető elektromos kerékpárhoz

Telepítés

A BikeTrax telepítése egyszerű és könnyű. Az eszközt a motor egyik csatlakozójára kell csatlakoztatni a kerékpár vázában, majd az alkalmazás segítségével konfigurálni.

Powunity - Bosch Gen4 motorhoz

Powunity – Bosch Gen4 motorhoz

Összességében a BikeTrax egy nagyszerű eszköz a kerékpárok védelmére, amely valós időben követi nyomon a kerékpár helyzetét, és biztonsági funkciókat tartalmaz a lopás megakadályozása érdekében.

Ha bármi kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, nyugodtan keress fel minket személyesen vagy telefonon. Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre, hiszen napi rendszerességgel használjuk mi is ezeket az eszközöket.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük