webshop menü
#blog

Kamaraerdei eBike tesztnap 2023. június 24-én. Regisztrálj ingyenes, vezetett túráinkra!

Kipróbálnád, összehasonlítanád a legújabb és a kifutó Orbea, Scott és Specialized elektromos MTB-okat? Vásárlás előtt állsz, de bizonytalan vagy, hogy melyik modell a számodra legideálisabb választás? Vagy csak tekernél egy jót az általunk ajánlott ösvényeken? Gyere el 2023. június 24-én a kamaraerdei eBike tesztnapunkra!

Melyik eBike a leginkább megfelelő számodra?

Szaküzletünkben és webshopunkon keresztül is gyakran találkozunk azzal a teljesen jogos igénnyel ügyfeleink részéről, hogy vásárlás előtt kipróbálnának különböző méretű, árfekvésű, tömegű, meghajtási rendszerű kerékpárt. Ezért már évek óta lehetőséget biztosítunk tesztflottánk bringáinak bérlésére és ingyenes tesztelésére.

Ezúttal még könnyebb kipróbálni vagy akár összehasonlítani a csúcskategóriás eBike-okat!

INGYENES tesztnapot rendezünk, ahol kötelezettségek nélkül próbálhatod ki a számodra legérdekesebb kerékpárokat vezetett túrák keretében.

A tesztnapon az alábbi videónkban szereplő bringákat is tudod tesztelni:

Hogyan vehetsz részt a tesztelésen?

Regisztrálj ingyenesen, és vegyél részt 60 perces vezetett túráinkon június 24-én a kamaraerdei útvonalakon, ahol tapasztalt túravezetőinkkel kísért 5 fős csoportokban tesztelhetsz Orbea, Scott és Specialized eBike modelleket.

Mit hozz magaddal? 

  • időjárásnak megfelelő, kényelmes ruházatot, cipőt
  • bukósisakot (ha nincs, akkor jelezd az űrlapon, és biztosítunk)
  • fényképes igazolványt (amelynek a sorszámát a regisztrációnál megadtad)
  • innivalót a folyadékpótláshoz

————————————————————————————————————-

UPDATE:

A túrákra az összes hely betelt, ennek ellenére ha szeretnéd megnézni a tesztelhető kerékpárjainkat, várunk szeretettel a tesztnapunkon. Írj emailt, és ha szabadul fel hely, felvesszük Veled a kapcsolatot.

————————————————————————————————————-

Fontos: ezen az űrlapon történő regisztrációval biztosíthatod helyed a túrákon. Itt lehet megadni azt is, hogy melyik bringa érdekel, és mikor tudnál részt venni a tesztelésen. A helyeket a regisztráció sorrendje alapján töltjük fel, melyről visszaigazolást küldünk a regisztrációt követő munkanapon. Igyekszünk mindenkinek az általa választott kerékpárt/kerékpárokat biztosítani, de nem tudjuk garantálni, hogy minden igényt ki tudunk majd szolgálni. A helyszínen már csak az esetlegesen szabadon maradt kerékpárokra tudtok benevezni.

Ne hagyjátok otthon a család legfiatalabb tagjait sem, hiszen a gyerekek kipróbálhatják a woom gyerekkerékpárjait, természetesen csak szülői felügyelet mellett.

A kerékpárokat mindenki a saját felelősségére használhatja, bukósisak használata kötelező. Az esetleges anyagi károkért vagy sérülésekért a szervező nem vállal felelősséget.

Rossz idő esetén a tesztnap időpontját módosíthatjuk, amiről minden regisztrált jelentkezőt tájékoztatunk e-mailben.

Az eBike tesztnapunk kerékpárjai:

Ha bármi kérdésed lenne tesztnapunkkal kapcsolatban, nyugodtan keress fel minket személyesen, telefonon vagy emailben.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük