Carqon Cruise – A gyerekszállító kerékpár

Az APPSolute Sport újabb videós adásával jelentkezünk.

Ahogy bővül a család, úgy egyre nehezebb lesz autóval hatékonyan megoldani a gyerekek óvodába, iskolába szállítását. Egyre többfelé kell menni, egyre több dugó, parkolási nehézség, késés. És persze egyre kevesebb hasznos idő. Van erre értelmes megoldás?

Nekünk nagyon bejött a kerékpáros gyerekszállítás, de mi van, ha már három vagy több gyerkőcöt kell magunkkal vinni? Felmértük a piacot, és korábbi tapasztalatainkra alapozva kiválasztottuk az egyik legjobb minőségű gyerekszállító kerékpár gyártóját, a Carqon-t, és elhoztuk Magyarországra a legkomfortosabb és legbiztonságosabb elektromos gyerekszállító kerékpárt. Carqon Cruise bemutató.

A videóban az első benyomásainkról beszélünk, és a felvétel óta eltelt pár hónap alatt még több tapasztalatunk gyűlt a kerékpárról, így remélhetőleg hamarosan jelentkezhetünk a folytatással!

Ha kérdésed vagy észrevételed van a videóval kapcsolatban, tedd fel bártan komment formájában! Minden visszajelzésnek és konstruktív kritikának örülünk, és szívesen veszünk témaajánlásokat is!

Ha tetszenek a videóink, küldd tovább ismerőseidnek is, és kérjük, iratkozz fel YouTube csatornánkra, hálásak leszünk érte, és lendületet ad új videók készítéséhez!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük