#eBike

Test the Best: Eplény, 2024.06.28–29. Síaréna Bikepark

Síaréna on Enduro Fire X APPSolute Sport tesztnap

Kipróbálnád, összehasonlítanád a legújabb és a kifutó Orbea, Scott és Specialized elektromos MTB-okat? Vásárlás előtt állsz, de bizonytalan vagy, hogy melyik modell a számodra legideálisabb választás? Vagy csak tekernél egy jót az eplényi Síaréna Bike Park pályáin? Most megteheted a Síaréna on Enduro Fire rendezvény keretein belül az APPSolute Sport bringáival.

Hogyan vehetsz részt a tesztelésen?

Regisztrálj ingyenesen, és teszteld az elektromos MTB kerékpárokat pénteken önállóan, vagy szombaton vezetett túráinkon 2024. június 28-án vagy 29-én Eplényben! Pénteken önállóan mehettek a Síaréna Vibe Park nyitott pályáin, szombaton pedig a Flow Line pályán tapasztalt túravezetőinkkel kísért 5-6 fős csoportokban tesztelhetsz Orbea, Scott és Specialized eBike modelleket. A tesztelésen és a túrán való részvétel feltétele az eplényi Síaréna Vibe Park felvonóira váltott jegy megvásárlása az adott napra, illetve a felelősségvállalási nyilatkozat és bérleti szerződés aláírása a helyszínen.

Fontos: ezen az űrlapon történő regisztrációval biztosíthatod helyed a túrákon. Itt lehet megadni azt is, hogy melyik bringa érdekel, és mikor tudnál részt venni a tesztelésen. A helyeket a regisztráció sorrendje alapján töltjük fel, melyről visszaigazolást küldünk a regisztrációt követő munkanapon. Igyekszünk mindenkinek az általa választott kerékpárt/kerékpárokat biztosítani, de nem tudjuk garantálni, hogy minden igényt ki tudunk majd szolgálni. A helyszínen már csak az esetlegesen szabadon maradt kerékpárokra tudtok benevezni.

A kerékpárokat mindenki a saját felelősségére használhatja, bukósisak használata kötelező. Az esetleges anyagi károkért vagy sérülésekért a szervező nem vállal felelősséget.

Rossz idő esetén a tesztnap időpontját módosíthatjuk, amiről minden regisztrált jelentkezőt tájékoztatunk e-mailben.

Mit hozz magaddal? 

  • időjárásnak megfelelő, kényelmes ruházatot, cipőt
  • bukósisakot (ha nincs, akkor jelezd az űrlapon, és biztosítunk)
  • fényképes igazolványt (amelynek a sorszámát a regisztrációnál megadtad)
  • innivalót a folyadékpótláshoz

Egy kis kedvcsináló, mely a tavalyi tesztnapunkról készült:

REGISZTÁCIÓ

Ha bármi kérdésed lenne tesztnapunkkal vagy kerékpárjainkkal kapcsolatban, nyugodtan keress fel minket személyesen, telefonon vagy emailben.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük