Címünk

1126 BUDAPEST
Tartsay Vilmos utca 26.


Elérhetőségeink

Kik vagyunk?

Az APPSolute Sport egy elektromos kerékpár szerviz (e-bike, emtb, pedelec), melyet mi, Bognár András és Feldhoffer Sebestyén, két fiatal vállalkozó apuka alapítottunk. Több mint 10 éve hoztuk létre a márka szülőatyját, az APPSolute-ot is, mely egy azóta is függetlenül működő Apple szakszerviz és DJI drónszerviz.

Történetünk

2007-ben közösen alapítottuk az APPSolute-ot. Azóta is működünk és tesszük a dolgunkat lelkiismeretesen, immáron egy összetartó csapattá bővülve. Mindemellett viszont folyamatosan képezzük magunkat és a változás szerves része az életünknek. Mindig is kíváncsian figyeltük a piacon megjelenő kreatív ötleteket, előremutató technológiákat. Az APPSolute Sport almárka ötletét is ennek a szemléletmódunknak köszönhetjük. Ugyan Apple szervizünk életét is áthatja a környezettudatos szemléletmód, fontosnak éreztük, hogy további lépéseket tegyünk a fenntarthatóbb, zöldebb technológiák irányába. Remek példa erre az elektromos kerékpár, mely nem szennyezi tovább a városi levegőt, gyors és praktikus közlekedési eszköz is egyben. Az utazás élménye pedig, amit egy e-bike nyújt, sokkal több mint ha autóba ülnénk.

Azzal, hogy létrejöttünk, nyugodtabban ülhetsz te is elektromos kerékpárra, pedelecre. Tudhatod, hogy bármi baj adódna elektromos bicóddal, számíthatsz ránk.

A miértjeink

Mint vállalkozók, úgy gondoljuk, példamutatással tartozunk a társadalom felé. Az APPSolute Sport név által fémjelzett kerékpárszervizes szolgáltatásainkat két fontos ügynek szeretnénk ajánlani: az egészséges életmódnak és a környezetvédelemnek. Egyrészt, szeretnénk, ha mind a felnövekvő mind az idősebb generációk ráébrednének arra, hogy a mozgás nékülözhetetlen egy egészséges, teljes élethez. Másrészt nincs mese: most kell lejjebb adni az igényeinkből ahhoz, hogy fiaink is egy hasonló bolygót örökölhessenek tőlünk, mint amit mi kaptunk.

Társadalmunkban rengetegen hozzászoktunk az autózás kényelméhez, azonban egyre többen érezzük, hogy mindez nem összeegyeztethető a környezetvédelem ügyével. Egy elektromos bicikli kiváló átmenet lehet azoknak, akik ragaszkodnak az utazás kényelméhez, mégis tennének valamit környezetünkért. Be kell lássuk: nem könnyű egyik napról a másikra autóból kerékpárra pattanni, ha évtizedekig csak egy gázpedálhoz voltunk hozzászokva. Egy eBike viszont az autókkal ellentétben nemcsak a kényelmet, hanem a városon belüli gyors, rugalmas közlekedést is megadja számunkra. Az APPSolute Sport egy olyan szerviz és szaküzlet kíván lenni, mely szaktudásával az eBike-ok, eMTB-k, pedelecek használatát szeretné támogatni.

Szaküzlet és kölcsönző

Budai üzletünkben a Scott, OPEN és más neves márkák kerékpárjait, kiegészítőit értékesítjük, szaktudással és tanácsadással támogatva, illetve emellett Apple számítógépekkel és mobileszközökkel, valamint ezek kiegészítőivel, DJI drónokkal és filmipari termékekkel, GoPro sportkamerákkal, Garmin okosórákkal és GPS-ekkel foglalkozunk.