#eBike #eBike

Test the Best

Síaréna on Enduro Fire X APPSolute Sport tesznap

Kipróbálnád, összehasonlítanád a legújabb és a kifutó Orbea, Scott és Specialized elektromos MTB-okat? Vásárlás előtt állsz, de bizonytalan vagy, hogy melyik modell a számodra legideálisabb választás? Vagy csak tekernél egy jót az eplényi Síaréna Bike Park pályáin? Most megteheted a Síaréna on Enduro Fire rendezvény keretein belül az APPSolute Sport bringáival.

Hogyan vehetsz részt a tesztelésen?

Regisztrálj ingyenesen, és teszteld az elektromos MTB kerékpárokat pénteken önállóan, vagy szombaton vezetett túráinkon 2024. június 28-án vagy 29-én Eplényben! Pénteken önállóan mehettek a Síaréna Vibe Park nyitott pályáin, szombaton pedig a Flow Line pályán tapasztalt túravezetőinkkel kísért 5-6 fős csoportokban tesztelhetsz Orbea, Scott és Specialized eBike modelleket. A tesztelésen és a túrán való részvétel feltétele az eplényi Síaréna Vibe Park felvonóira váltott jegy megvásárlása az adott napra, illetve a felelősségvállalási nyilatkozat és bérleti szerződés aláírása a helyszínen.

Fontos: ezen az űrlapon történő regisztrációval biztosíthatod helyed a túrákon. Itt lehet megadni azt is, hogy melyik bringa érdekel, és mikor tudnál részt venni a tesztelésen. A helyeket a regisztráció sorrendje alapján töltjük fel, melyről visszaigazolást küldünk a regisztrációt követő munkanapon. Igyekszünk mindenkinek az általa választott kerékpárt/kerékpárokat biztosítani, de nem tudjuk garantálni, hogy minden igényt ki tudunk majd szolgálni. A helyszínen már csak az esetlegesen szabadon maradt kerékpárokra tudtok benevezni.

A kerékpárokat mindenki a saját felelősségére használhatja, bukósisak használata kötelező. Az esetleges anyagi károkért vagy sérülésekért a szervező nem vállal felelősséget.

Rossz idő esetén a tesztnap időpontját módosíthatjuk, amiről minden regisztrált jelentkezőt tájékoztatunk e-mailben.

Mit hozz magaddal? 

  • időjárásnak megfelelő, kényelmes ruházatot, cipőt
  • bukósisakot (ha nincs, akkor jelezd az űrlapon, és biztosítunk)
  • fényképes igazolványt (amelynek a sorszámát a regisztrációnál megadtad)
  • innivalót a folyadékpótláshoz

Egy kis kedvcsináló, mely a tavalyi tesztnapunkról készült:

REGISZTÁCIÓ

Ha bármi kérdésed lenne tesztnapunkkal vagy kerékpárjainkkal kapcsolatban, nyugodtan keress fel minket személyesen, telefonon vagy emailben.

Olyan nincs, hogy nekirepülj a falnak! Kivéve ha direkt tolod bele...

Videó: Olyan nincs, hogy nekirepülj a falnak!

Step up. Félelmetes, nagy és idegen… Az első érzések, amikor ránézel újoncként egy ilyen elemre. Könnyed, biztonságos és fejlesztő. Így tekintesz rá amikor már elugrod az első próbákat. Geri az egyik legjobb technika fejlesztő elemnek tartja, mert van idő a levegőben, de az érkezési sebesség nem óriási, hogy hatalmasat lehessen borulni. Ebben a részben elmondja,… Read more »

Hogyan tekerj 200 km-t egy elektromos biciklivel?

Videó: Hogyan tekerj 200 km-t egy elektromos biciklivel?

Zöld Gergő most ultrakönnyű Scott Solace gravel ebike-ot vitt el tesztelni egy nagyobb körre. Irány Miskolc! Ha tetszett a videó és kipróbálnád ezt a kerékpárt te is, jelentkezz a kölcsönzésre! A Scott Solace gravel kerékpárjaink kínálatát ide kattintva érheted el.

Flat drop Tutorial - Miért is fontos megtanulni bunny-hoppozni?

Videó: Flat drop tutorial

Road gap, letörés, step down. Hogyan is vigyük át ezeket az elemeket? Ebben az oktatóanyagban Geri elmondja és megmutatja, hogyan és miért így próbálkozzunk ezeknek az elemeknek a biztonságos vételével. Kamaraerdő ismét a helyszín, ahol számos ilyen akadállyal találkozhatunk és lehet ezeket gyakorolni különböző nehézségi szinteken. Ti, hogy szoktátok megtenni az első próbákat, illetve mennyire… Read more »