Scott Addict eRide elektromos országúti kerékpár bemutató #bemutató #videó #videó

Videó: Scott Addict eRide bemutató

Az APPSolute Sport újabb videós adásával jelentkezünk.


Ha kérdésed vagy észrevételed van a videóval kapcsolatban, tedd fel bártan komment formájában! Minden visszajelzésnek és konstruktív kritikának örülünk, és szívesen veszünk témaajánlásokat is!

Ha tetszenek a videóink, küldd tovább ismerőseidnek is, és kérjük, iratkozz fel YouTube csatornánkra, hálásak leszünk érte, és lendületet ad új videók készítéséhez!

Orbea Wild H10 teszt

Teszt: Orbea Wild H10 (trailhead.hu)

Ezúttal a magyar MTB szakportál, a trailhead.hu tesztelte az Orbea Wild H10 elektromos enduro kerékpárunkat. A tavalyi évben a legtöbb külföldi teszt is az új Orbea Wild modelljét hirdette ki győztesként a kategóriájában. Olvassátok el a cikket, amiben kiderül, hogy milyen a bérlős flottánk legújabb tagja Vizdák János, korábbi MTB versenyző szerint: Orbea Wild H10… Read more »

Carqon - Egy igazán jó gyerekszállító kerékpár

Videó: Carqon Cruise – A gyerekszállító kerékpár

Ahogy bővül a család, úgy egyre nehezebb lesz autóval hatékonyan megoldani a gyerekek óvodába, iskolába szállítását. Egyre többfelé kell menni, egyre több dugó, parkolási nehézség, késés. És persze egyre kevesebb hasznos idő. Van erre értelmes megoldás? Nekünk nagyon bejött a kerékpáros gyerekszállítás, de mi van, ha már három vagy több gyerkőcöt kell magunkkal vinni? Felmértük… Read more »

Orbea Wild - Maximális teljesítmény és élmény

Videó: Orbea Wild – Maximális teljesítmény és élmény

Székely András kerékpáros edző pár hétre átült a kedvenc Orbea Rise kerékpárjáról egy Orbea Wild-ra, és most elmondta nekünk tapasztalatait. Ha érdekel, mit tudsz akár Te is kihozni egy elektromos kerékpárból, ismerd meg András E-MTB edzéseit! Jelentkezés és kapcsolatfelvétel: E-MTB Edzés