Bejegyzések

BikeTrax PowUnity, az e-bike nyomkövető #blog #eBike #bemutató #blog

BikeTrax PowUnity, az e-bike nyomkövető

A BikeTrax a PowUnity által kínált GPS-nyomkövető eszköz, amelyet a kerékpár motorterébe lehet beépíteni, hogy segítsen megelőzni a lopást vagy lehetővé tegye egy ellopott kerékpár megtalálását. Az eszköz kicsi, könnyű és könnyen használható. A tolvajok számára nehezen hozzáférhető helyre lehet elrejteni, így maga a kerékpár mindig biztonságban lesz. Nézzük a BikeTrax legfontosabb jellemzőit és előnyeit. Olvass tovább! »

Kerékpár-nyomkövetés és lopásvédelem cikk

Kerékpár-nyomkövetés és lopásvédelem

Már régóta foglalkozunk elektromos és nem elektromos kerékpárok szervizével és értékesítésével. Ezalatt az idő alatt találkoztunk már pár százezres és több milliós kerékpárokkal is. A nagy értékű kerékpárok elterjedésével, egyre nagyobb az igény a kerékpárok lopás elleni védelmére. Ezekre kínálunk most megoldásokat.

onewheel kiegészítők, onewheel xr kiegészítők, onewheel pint kiegészítők, sárvédő, védőfelszerelés

Onewheel kiegészítők – melyek a leghasznosabbak?

Ebben a cikkben szemügyre vesszük, melyek a legfontosabb Onewheel kiegészítők! Mi is használunk jópárat, így egy-egy személyes megjegyzést, saját tapasztalatot is bele tudunk szőni az írásba. Elsősorban azokról írunk, melyeket mi is használunk és beváltak az idők során. “Kötelezően ajánlott”: a Onewheel sárvédő Vagy másik nevén “Fender“. Különösen az őszi és téli napokra ajánljuk, bár […]

Elektromos kerékpár bérlés Budán Scott Strike

Elektromos kerékpár bérlés Budán

Elektromos kerékpárok szervizelése és értékesítése mellett már bekerült portfóliónkba az elektromos kerékpárok bérlési lehetősége is. Hogy működik és miért éreztük ennek fontosságát? Ez kiderül a következő cikkünkből.

Scott Lumen bemutató kép

Scott Lumen bemutató

A Scott is bejelentkezett a könnyű elektromos mountain bike-ok mezőnyébe az új Lumen modellel, amely új mércét állít fel mind a súly, mind az ár tekintetében. De mi az a Lumen? Milyen motorral érkezik? Mekkora a súlya? Mekkora akksi van benne? Ezekre és még egyéb felmerülő kérdésekre is választ kaphatsz következő bejegyzésünkből.