Bejegyzések

Kerékpár fóliázás főkép #blog #fejlesztés #kerékpár fóliázás #kerékpár fóliázás

Kerékpár-fóliázás és a RideWrap

A kerékpárokat és az azokon lévő alkatrészeket kifejezetten úgy tervezték és fejlesztették, hogy azok bírják a megpróbáltatásokat és a szélsőséges viszonyokat is. Ennek megvan az oka. Kerékpárral olyan helyekre is eljuthatunk, ahova más járművek képtelenek lennének. Ezek a helyek sokszor tartogathatnak némi meglepetéseket és sajnos váratlan, nem kívánt sérüléseket is. Ezt hivatott megelőzni a RideWrap csapata a vázvédő fóliáinak köszönhetően. Kerékpár-fóliázás Magyarországon először az APPSolute Sport-nál.

Olvass tovább! »

Orbea Wild 2023 bemutató

Orbea Wild 2023 bemutató

A 2023-as Orbea Wild új geometriával, átdogozott felfüggesztéssel, merev vázzal és a Bosch legújabb rendszerével érkezett meg és jelentkezett be a dobogó legfelső fokára. Az Orbea a Wild kerékpárt azzal a céllal tervezte meg, hogy a legjobb elektromos enduro mountain bike legyen a piacon. Nézzük mit kínál nekünk a spanyol gyártó.

TRAX kerékpáros vontatókötél

TRAX kerékpáros vontatókötél

A TRAX kerékpáros vontatókötél egy kompakt eszköz, amelyet a kerékpár nyeregcsövére kell felszerelni, és lehetővé teszi egy másik kerékpár vontatását. Három különböző változatban érhető el, nálunk az APPSolute Sportnál a PRO és FLEX modellek találhatóak meg raktáron. De nézzük meg ennek a leleményes szerkezetnek a történetét.

Woom cikk kép

Woom kerékpárok az APPSolute Sport-nál

A woom kerékpárok a világ legkönnyebb kerékpárjai közé tartoznak. Nem sokkal a bemutatásuk után elkezdték meghódítani a piacot, és mára már a woom márka egy világszerte ismert vállalattá nőtte ki magát. Szinte lehetetlen nem észrevenni egy woom kerékpárt a városban, parkokban vagy a játszótereken. Nézzük meg a woom-ot közelebbről is!

Az új Wahoo ELEMNT Roam V2

Megérkezett az új Wahoo ELEMNT ROAM

Megérkezett az új ELEMNT ROAM, a Wahoo legerősebb és legpontosabb GPS kerékpáros komputere, amely tele van olyan funkciókkal, amelyek minden utazást élvezetessé változtatnak. Az ELEMNT ROAM a kétsávos GPS-technológián keresztül fejlett pontosságot és hatékony intelligens navigációs funkciókat kínál. Következő cikkünkben bemutatjuk a Wahoo legmagasabb szintet képviselő kerékpáros komputerét.