Bejegyzések

NAPKELTE KÉT KERÉKEN BUDAPEST FELETT - ORBEA RISE H30 #eBike #hegyi kerékpározás #teszt #teszt

Videó: Az ébredés szépsége

Zöld Gergő most az Orbea Rise-zal ment egy elég erős kört a Nagy-Kevélyen, érdemes megnézni ezt a videóját is! Elképesztő, hogy profi kezekben mire képes egy elektromos hegyikerékpár!

Ha még nem tettétek, iratkozzatok fel Gergő csatornájára is, megéri!

Ha kérdésed vagy észrevételed van a videóval kapcsolatban, tedd fel bártan komment formájában! Minden visszajelzésnek és konstruktív kritikának örülünk, és szívesen veszünk témaajánlásokat is!

Ha tetszenek a videóink, küldd tovább ismerőseidnek is, és kérjük, iratkozz fel YouTube csatornánkra, hálásak leszünk érte, és lendületet ad új videók készítéséhez!

Szereld magad: Woom gyerekbicikli összeépítése

Videó: Woom gyerekbicikli összeszerelése

Az osztrák Woom kerékpárgyártó híres a gyermekeknek készült kerékpárjaik magas minőségéről. Időtálló darabok, melyek a család legkisebb tagjainak rengeteg örömet és kalandot ígérnek, illetve a család számos tagjára tovább örökíthetők. A Woom biciklik ezen kívül kimondottan a gyerekek könnyű fejlődését szolgálják számos kisebb-nagyobb innovációval. Ha gyerekbringát keresel, nézelődj tovább Woom márkaoldalunkon. Mi a Woom kerékpárokban… Read more »

RAKPART City Grill - Ahol ismét tudtatok bringákat tesztelni.

Videó: RAKPART City Grill – Teszt nap

Köszönjük a lehetőséget a GoyBeyond-nak, hogy ismét megmutathattuk kerékpárjainkat az érdeklődőknek. Most a hangsúly a városi közlekedésen volt, de azért kivittünk néhányat a legújabb Orbea, Scott és Specialized e-mtb kerékpárok közül is. Felülhettetek Carqon és QIO cargo kerékpárjainkra, a legkisebbek pedig Woom kerékpárjainkkal kerekezhettek. Nagy öröm volt számunkra, hogy mennyien érdeklődtök a környezetbarát és egészséges… Read more »

Videó: PowUnity BikeTrax – Kerékpáros nyomkövetés és lopásvédelem

Videó: GPS nyomkövető beszerelése

Ezúttal az általunk is használt, és nagyon bevált BikeTrax kerékpáros nyomkövető és lopásgátló megoldásról fogunk beszélgetni. A videóban bemutatjuk a rendszer működését, illetve be is építünk egy PowUnity BikeTrax modult egy Orbea elektromos kerékpárba.

Scott Lumen - Létezik a 13 kiló alatti ebike rekorder?

Videó: Scott Lumen – Létezik a 13 kiló alatti ebike rekorder?

Ebben az videónkban ismét a könnyű eBike kategóriából mutatunk meg Nektek egy kerékpárt, ami nem más mint a Scott Lumen 910-es modellje. Kategóriáját tekintve egy trail ebike-ról beszélünk, ami elöl 130mm-es, hátul pedig 120mm-es mozgással rendelkezik. Mi cégen belül inkább a mostanában divatos Down-Country kategóriába soroljuk, hiszen valljuk be: manapság egy trail bike 140-150mm mozgással… Read more »