Flat drop Tutorial - Miért is fontos megtanulni bunny-hoppozni? #bemutató #videó #videó

Videó: Flat drop tutorial

Az APPSolute Sport újabb videós adásával jelentkezünk.

Road gap, letörés, step down. Hogyan is vigyük át ezeket az elemeket?

Ebben az oktatóanyagban Geri elmondja és megmutatja, hogyan és miért így próbálkozzunk ezeknek az elemeknek a biztonságos vételével. Kamaraerdő ismét a helyszín, ahol számos ilyen akadállyal találkozhatunk és lehet ezeket gyakorolni különböző nehézségi szinteken.

Ti, hogy szoktátok megtenni az első próbákat, illetve mennyire értetek Gerivel egyet? Írjátok meg kommentben!

Ha kérdésed vagy észrevételed van a videóval kapcsolatban, tedd fel bártan komment formájában! Minden visszajelzésnek és konstruktív kritikának örülünk, és szívesen veszünk témaajánlásokat is!

Ha tetszenek a videóink, küldd tovább ismerőseidnek is, és kérjük, iratkozz fel YouTube csatornánkra, hálásak leszünk érte, és lendületet ad új videók készítéséhez!

Hogyan ugord be elsőre a lyukas ugrókat? - Geri ebben az oktatóanyagban elmondja és meg is mutatja!

Videó: Hogyan ugord be elsőre a lyukas ugrót?

Az egyik legizgalmasabb rész a hegyi kerékpározásban, mikor az első próbát teszed meg egy olyan ugratón, amin még azelőtt soha nem ugrottál. Nade?! Hogyan lehet ezt biztonságosan és észszerű keretek között megtenni? Ebben a sorozatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik nehezen küzdik le „félelmüket” vagy egyszerűen csak nem tudják hogyan fogjanak neki az új elemek és… Read more »

Kamara Trails pályabejárás és milyen bringával zúzzunk a pályán? - Gopro POV // 2. rész

Videó: Milyen bringával zúzzunk a pályán?

Az első rész folytatásaként Geri pár POV felvételen keresztül megmutatja a pálya elemeit és hogy mire kell figyelni a pályán való bringázás során. A Kamara Trails látogatottsága egyre nagyobb és kiváló közösség is épül a vonalakkal együtt.