Bejegyzések

Specialized garancia cikk kép

Specialized garancia

Egy kerékpár esetén az alkatrészek a legfontosabb kiegészítők. De van még egy mindennél is fontosabb tényező, ami mellett nem szabad elmenni. Ez pedig nem más, mint a garancia. Nagyon fontos, hogy minden kerékpárvásárlás után, még a kereskedő jelenlétében aktiváld be a garanciát. Bemutatjuk, hogy ez miért fontos és hogyan kell regisztrálni a kerékpárodat.

Turbo Levo SL kérdezz-felelek cikk

Turbo Levo SL Q&A

Biztosan hallottál már a Specialized Turbo Levo SL elektromos Mountain Bike-jairól. Ha nem, akkor mindenképp érdemes átolvasni a következő cikkünket, hogy kicsit jobban képbe kerülj. De ha ismered, akkor is érdemes beleolvasni, hátha tudunk valami új információval szolgálni.

Brose eBike motorok cikk kép

Brose eBike motorok története

A Max Brose által 1908-ban alapított Brose, jelenleg mintegy 25 000 alkalmazottat foglalkoztató globális vállalat. Először az autógyártásban értek el kimagasló eredményeket, majd később ezt a profizmust és minőséget adták át 2014-ben az eBike motorjaiknak is.

A magnézium házas 2.1-es Brose motor.

Specialized Turbo Levo motorcsere

Ebben a bejegyzésben eBike szerviz részlegünk jelentkezik. Megmutatjuk hogyan zajlik egy Turbo Levo, hibás motorjának a cseréje hivatalosan, a Specialized-on keresztül, és az is ki fog derülni, hogy mennyire gördülékeny a motorcsere folyamata. Annyit elárulunk, hogy ha gyorsított ügyintézéssel végezzük a motorcserét, akkor rövidebb az átfutási idő mint egy Bosch rendszerű eBike esetén!