Bosch Kiox kijelző

109 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  A Bosch Kiox egy kompakt, sportos, eBike-okra fejlesztett, színes kijelző, amely az elektromos rendszer részeként csatlakozik a digitális világhoz. Az eMTB bringások nagy kedvence, mert minden időjárási körülmény és fényviszony között gyorsan leolvasható, strapabíró és még jól is néz ki.

  A készletről kérlek érdeklődj az oldal alján található telefonszámon vagy a sport@appsolute.hu e-mail címen.

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  Az elektromos kerékpározás új dimenziója

  A Bosch Kiox kijelzővel a kerékpározás egy új dimenziójába tekersz át. A Kiox rendelkezik a fedélzeti computerek összes klasszikus funkciójával, miközben telefonos applikáción keresztül összeköt a digitális világgal. A színes kijelzőn keresztül egy pillanat alatt megjelenítheted a számodra fontos adatokat, mindezt még kerékpározás közben is, biztonságosan. Hogyan? A Kiox különálló vezérlőegységgel rendelkezik, amely a markolat mellett kap helyet, így még a használata közben is megfelelő figyelmet tudsz az útra fordítani.

  Tulajdonságok

  Kompakt kialakítás: a Kiox tervezésénél a Bosch nagy hangsúlyt fektetett a design-ra. Kis mérete ellenére áttekinthető és mivel a kijelzőn az adatok élénk színekben jelennek meg, villámgyorsan leolvasható. A kormányon egy praktikus mágneses tartóra illeszthető, gyakorlatilag a kormányba integrálva, annak részeként funkcionál.

  Bosch Kiox Lifestyle_eMTB magneses tarto

  Könnyű kezelhetőség: a markolat mellett elhelyezett kontroller segítségével léptethetünk a megjeleníteni kívánt információk között úgy, hogy szemünket végig az úton tarthatjuk. Apróságnak tűnik, de az irányítógombok nyomásra jól érezhető visszajelzést adnak, ezzel még jobban úgy érezzük, hogy uraljuk a kerékpárt.

  Törhetetlen üveg: a kijelzőt törhetetlen és karcmentes üveggel fedték be, ami főleg keményebb terepen nem jön rosszul.

  Bosch Kiox Lifestyle_ellenallas

  Személyi edző: a sok fitness funkcó mellett még azt is megnézhetjük, hogy a bringázások során számított átlagsebességünk alatt vagy felett tekertünk éppen. A Kiox ehhez hasonló funkciókkal ösztönöz mindig jobb teljesítményre. Sőt, Bluetooth segítségével összekapcsolható pulzusmérővel, hogy a legtöbbet ki tudd hozni magadból, miközben az egészséges határértékben maradsz.

  Távolságmérés/kerék kerület: a kerék kerületét a megfelelő gomb megnyomásával nagy pontossággal beállíthatjuk, így nagyon precíz távolság-adatokat kaphatunk akkor is, ha esetleg gumit kellett cserélnünk.

  Walk assistance: sétafunkció, amely két lépés után aktiválódik és rásegít 6 km/h-ig, hogy így is könnyebb legyen tolni a kerékpárunkat. Nagyon jól jön, ha túlpakoltuk a hátizsákot vagy nagyon meredeken tolnánk fel a bringánkat.

  Világítás ki- és bekapcsolás is lehetséges közvetlen a kijelző segítségével.

  Töltési funkció: USB-n keresztül okostelefonunkat (vagy más, USB-vel tölthető eszközt), közvetlenül a kerékpár akkumulátoráról tudjuk tölteni.

  Karbantartásra is figyelmeztet: időt, pénzt és esetleges nagyobb meghibásodást is kiküszöbölhetünk azzal, ha a Kiox által jelzett karbantartás időpontjára szervizbe visszük a kerékpárunkat.

  DualBattery, vagyis két akkumulátoros rendszerek támogatása: az állapot megjelenítésénél a Kiox mindkét akkumulátor töltöttségét jelzi, így könnyebben tudunk tervezni, főleg, ha hosszú útra megyünk.

  Vezeték nélküli szoftverfrissítés: a Kiox szoftvere, illetve a szoftver frissítése Bluetooth segítségével, vezeték nélkül is letölthető.

  A Kiox által választható eBike üzemmódok

  Turbo: maximális támogatás a leggyorsabb tekeréshez, akár meredeken felfelé is.

  Sport/eMTB*: erőteljes rásegítés akár sportolásról, akár gyors, városi közlekedésről legyen szó.

  Tour: egyenletes támogatást ad, így hosszabb túrákon ez a jó választás. Segíti a motor és akkumulátor optimális energiafelhasználását, kordában tartja, illetve beosztja a teljesítményünket, ami nagyon jól jöhet sok-sok kilométer letekerése közben.

  Eco: a rendszer annyit segít rá, amennyit feltétlenül szükséges, így támogatva az akkumulátor leghosszabb időtartamát, amit egy töltéssel elérhetünk.

  Off: kikapcsolt állapot, akár egy hagyományos kerékpáron ülnénk csak jóval több súlyt hajtanánk.

  *Az eMTB mód kifejezetten Performance és Performance CX motorokra lett fejlesztve és egy középutat kínál a Turbo és Tour között.

  Kompatibilitás

  A digitális világhoz csatlakozásról a Bosch eBike Connect applikációja gondoskodik, amely Bluetooth segítségével szinkronizálja a Kiox által tárolt adatokat.

  A Kiox lehetővé teszi, hogy a Bosch által kínált 3 prémium funkcióhoz is hozzáférjünk. A háromból kettő csak magas felszereltségű eBike kapcsán jöhet szóba, viszont van egy (Lock), ami rendkívül hasznos lehet és nem függ az elektromos kerékpárunk specifikációjától.

  „Lock”, vagyis lezáró funkció

  Bosch Kiox Lock funkcio

  A „Lock” egy olyan prémium funkció, amely beállítható Kiox kijelzőn keresztül a Bosch eBike Connect applikációja segítségével. Az eBike motorjának lezárása abban a pillanatban aktiválódik, ahogy a kijelzőt eltávolítjuk a mágneses konzolról, és amint visszatesszük, újra aktív lesz. Természetesen nem helyettesíti a mechanikus zárat, csupán egy plusz védelmet nyújt. Ha biztosra akarunk menni -és egy eBike esetében miért ne tennénk így-, gondosan zárjuk is le a kerékpárt, miután eltávolítottuk a kijelzőt. Ha további részletekre vagy kíváncsi, a Bosch oldalán utánanézhetsz.

  ABS funkció

  Bosch Kiox ABS funkcio

  Kompatibilitása miatt kevés eBike-on alkalmazható és jóval drágább az ABS-el szerelt elektromos kerékpár, mint „hagyományos” fékrendszerű társai. Kritikus helyzetekben nagyon jól jöhet, mivel akár az autóknál, itt is elektronikusan szabályozza a fékerőt, hogy a leggyorsabban és biztonságosabban tudjunk megállni. A Kiox a 2019 utáni Bosch kijelzőkkel (Purion, Intuvia, Nyon, SmartphoneHub) együtt alkalmas arra, hogy összekössük az ABS funkcióval.

  eShift, vagyis elektromos váltóval való kompatibilitás

  Bosch Kiox eShift funkcio

  A Kiox kompatibilis beépített enviolo, Rohloff és Shimano elektromos váltórendszerekkel. A tökéletes összhang érdekében a Bosch az előbb felsorolt gyártókkal együttműködve fejlesztett ki ezt a funkciót. Az eredmény: kényelmesebb, finomabb, csendesebb és gyorsabb váltás. A Bosch oldalán található leírásból az is kiderül, hogy melyik váltórendszer, milyen előnyökkel szolgál.

  Forrás és a termékről található legtöbb információ a Bosch hivatalos termékoldaláról elérhető.

  Az APPSolute Sport hivatalos Bosch eBike szerviz minősítéssel rendelkezik, így a teljes elektromos rendszer diagnosztikáját, szerelését, alkatrészcseréit, beállításait el tudja végezni. Ide tartozik a kijelző beépítése, cseréje is, így a Kiox megrendelése esetén vállaljuk a meglévő elektromos rendszerbe való integrálását. Részletekről, árakról, kompatibilitásról kérlek érdeklődj az oldal alján található telefonszámon vagy a sport@appsolute.hu e-mail címen.

  További információ

  Érdekelhetnek még…

  Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

  Bosch SmartphoneHub kijelző

  Bosch SmartphoneHub

  99 990 Ft
  Kosárba teszem

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274