badassBox 4 tuning készlet bármilyen eBike motorhoz

59 900 Ft

A Badass Box 4 tuningkészlet egy egyszerű, könnyen felpattintható, elemes jeladóból áll, melyet az eBike forgásérzékelőjére lehet felszerelni pillanatok alatt.

Előnye, hogy szinte az összes eBike motorhoz elérhető a termék, viszont hátránya, hogy nem állítható, mint a motorborításon belülre szerelhető tuningok nagy része.

Motor típusa


Mennyiség

A badassBox-ot a német Badass eBikes GmbH 2013 óta gyártja.

Az új, javított badassBox 4 több mint egy éves fejlesztés eredménye. A cég teljesen újratervezte a burkolatot, és korszerűsítették a rögzítő rendszert, hogy még egyszerűbb legyen a badassBox 4 felhelyezése. Ennek köszönhetően másodpercek alatt áttehető a tuningszett egyik kerékpárunkról a másikra, illetve új eBike vásárlása esetén sem kell szervizbe vinni kerékpárunkat a tuningbox kiépítéséhez.

A Badass tuningmodult a hátsó kerék forgásérzékelő szenzorára kell rápattintani.

A Badass tuningmodult a hátsó kerék forgásérzékelő szenzorára kell rápattintani.

A badassBox burkolatán ki van alakítva egy csatorna, ahol egy vezetékkötegelő átfűzésével még biztonságosabban rögzíthetjük a badassBox tuningot. A CR2 elemeket, AAA elemekkel helyettesítették, amik gyakorlatilag bárhol beszerezhetőek. A szerszámmentes elemcsere bárhol egyszerűen elvégezhető, de a gyártó ajánlása alapján évente, vagy 7000 km megtétele után lehet szükséges a beavatkozás.

Elérhető modellváltozatok: Bosch, Brose, Continental, Fazua, Giant, Kalkhoff (Impulse), Panasonic, Pendix, Specialized, Yamaha

A Badass Box 4 tuningkészlet beépítését és konfigurálását szívesen vállaljuk műhelyünkben.

Szabályos a tuning használata?

A VOLspeed tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A VOLspeed nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A VOLspeed csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274