SpeedBox 1.2 tuning for Bosch (Smart System+Rim Magnet)

134 900 Ft — 349 

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Aktiválás/deaktiválás: WALK funkció / – + – – +

  Maximális sebesség:  ajánlott max. 35 km/h

  A kijezőn látható adatok:

  • leolvasható tényleges sebesség NEM látható
  • megtett távolság (a visszaszámlálási folyamat befejezése után)

  Kompatibilitás:

  Kijelző:

  • Az összes Bosch Smart System kijelző

  Motor:

  • Az összes Bosch Smart System motor

  Nem kompatibilis a következőkkel:

  • Standard mágnes
  • ABS rendszer

  Kompatibilis az olyan e-kerékpárokkal, amelyek szelepre rögzített mágnessel rendelkeznek (Bosch Rim Magnet).

  Raktáron


  Mennyiség
  🇪🇺

  Ennek a terméknek az árát euróban is megadtuk, és a Te döntésed, hogy melyik pénznemben fizetsz érte. A megrendelés leadásakor a rendszerünk forinttal számol, ezért ha euróval fizetnél, kérjük, jelezd számunkra.

  Amennyiben nem látsz forintosított árat, kérjük, adj le egy rendelést, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

  SpeedBox 1.2 tuning Bosch Smart System

  A SpeedBox 1.2 lehetővé teszi, hogy feloldd az e-bike gyári sebességkorlátozását szelepre helyezett mágnes (RIM MAGNET) esetében.

  Hogyan működik a SpeedBox 1.2?

  A SpeedBox összes funkciójának megfelelő aktiválásához az eBike tuning telepítése utáni első bekapcsolása után be kell lépni a menübe és el kell navigálni a kerékméret beállításokhoz.

  A tuningot indulás előtt (amikor az e-bike áll), ne menet közben kapcsold be/ki!

  A SpeedBox 1.2 tuning chipet közvetlenül az e-bike vezérlőegységén lehet aktiválni a WALK assist funkció segítségével (a „-” gomb lenyomva tartásával).

  Az e-bike kijelzőjén 3,5 km/h (2,2 mph) érték fog megjelenni és innentől kezdve 35 km/h sebességig tudsz majd tekerni.

  Az alapértelmezett sebességhatárt tetszőlegesen meg lehet változtatni (99 km/h-ig), azonban a hibakódok kockázatának minimalizálása érdekében javasoljuk, hogy ne lépd túl a 35 km/h sebességet.

  A tuningchip kikapcsolása szintén a WALK assist funkció segítségével, a „-” gomb lenyomva tartásával történik. Ha az e-bike kijelzője 2,5 km/h értéket mutat, a sebességkorlátozás visszaáll 25 km/h-ra.

  A SpeedBoxot olyan elektromos kerékpárokhoz is tervezték, amelyeken nincs engedélyezve vagy aktiválva a WALK asszisztens funkció. Ebben az esetben a hangolást két rásegítési mód közötti kétszeri váltással, azaz a +-+- gombok megnyomásával lehet aktiválni és deaktiválni.

  A maximális sebességhatárt úgy lehet beállítani, hogy a TURBO üzemmódból három szinttel lejjebb, majd három szinttel feljebb kell kapcsolni az üzemmódokat: eMTB – TOUR+ – ECO – TOUR+ – eMTB – TURBO. Ezután megjelenik a tényleges sebességhatár. Az elektromos rásegítés maximális sebességét a WALK assist funkció rövid aktiválásával vagy a hátsó kerék 360°-os elfordításával lehet átkapcsolni. A kijelzőn megjelenő 2,5 km/h érték a 25 km/h, a 3,0 a 30 km/h, a 3,5 a 35 km/h stb. sebességhatárnak felel meg. Az utoljára megjelenített határérték 15 másodperc inaktivitás után elmentésre kerül.

  Ha valós értékeket szeretnél látni, akkor érdeklődj a Bluetooth-os verzió iránt munkatársunknál. Ez a termék a SpeedBox 1.2 B.Tuning for Bosch néven fut a kínálatban. 

  Visszaszámlálás

  A „visszaszámlálás” folyamata töltés közben rejtve folytatódik, ezért ha a kerékpárra kötve töltöd az akkumulátort, akkor figyelmen kívül hagyhatod az alábbi utasításokat. Ha ki kell venned az akkumulátort az eBike-ból a feltöltéshez, meg kell várni, amíg a SpeedBox végrehajtja a „visszaszámlálást”.

  Amikor bejefezed az utat a kerékpárral, a folyamatban lévő „visszaszámlálási” folyamatot a növekvő menetidő jelzi. A „visszaszámlálás” folyamatának befejezése után a menetidő leáll, és az eBike kijelzője a helyes megtett távolságot mutatja. A visszaszámlálási folyamat megszakítható az eBike kikapcsolásával vagy elindulással, így az semmilyen módon nem korlátozza a használatát. A visszaszámlálási folyamatot azonban továbbra is rendszeresen le kell futtatni, hogy a motor ne észlelje a módosítást.

   

  Beszerelés

  A SpeedBox a chipek gyártásához eredeti csatlakozókat használ, amelyek biztosítják a telepítési folyamat nagyon egyszerű és megfelelő végrehajtását. A következő videóban lépésről-lépsre követni lehet a beépítés folyamatát. Ha a SpeedBoxot egy vadonatúj kerékpárra tervezed beszerelni, győződj meg róla, hogy legalább 10 km-t megtettek vele.

  Fontos: 

  A 2 csatlakozót ne forgasd el miközben csatlakoztatod őket!

   

  Szabályos a tuning használata?

  A SpeedBox tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedBox nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedBox csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a „Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  A tuning beépítését és konfigurálását szívesen vállaljuk műhelyünkben.

   

   

   

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  További információ

  Kategóriák: , Címkék: , Márka:

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274