SpeedBox 2 Bluetooth tuning készlet Bosch motorokhoz

119 900 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  Cseh fejlesztésű megoldás a Bosch Active Line, Performance Line és Performance Line CX motorral (Gen2) vagy Active Line Plus (Gen3) motorral szerelt eBike-ok teljesíténykorlátozásainak feloldásához. A pillanatnyi sebesség, átlagsebesség, megtett táv a valós értékeket mutatja a kijelzőn.

  Működését tekintve a SpeedBox 2 tuning készlettel azonosak a tudningmodul tulajdonságai.

  Az alkalmazás Bluetooth technológiát használ a motor adatainak kiolvasásához, és okostelefonodon megjeleníti az információkat. Az egyéni kirándulások tárolhatók, az eredmények összehasonlíthatók a barátokkal, és figyelemmel kísérhető a teljesítmény.

  A SpeedBox B-Tuning lehetővé teszi az elektromos kerékpár sebességkorlátozásának feloldását, így már nem lesz 25 km/h-ra korlátozva a rásegítés sebességhatára. A tuning készlet közvetlenül az alkalmazásból vagy a WALK gombbal bekapcsolható és kikapcsolható.

  Szabályos a tuning használata?

  A VOLspeed tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A VOLspeed nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A VOLspeed csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a „Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  További információ

  Kategória: Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274