SpeedBox 1.0 tuning Bosch Smart System

94 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Aktiválás: WALK/ + – + –
  Maximális sebesség: 50 km/h

  A kijezőn látható adatok:

  • leolvasható tényleges sebesség
  • megtett távolság (a visszaszámlálási folyamat befejezése után)

  Kompatibilitás:

  Kijelző:

  • KIOX 300

  Motor:

  • Bosch Smart System

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  SpeedBox 1.0 tuning Bosch Smart System

  A SpeedBox 1.0 lehetővé teszi, hogy felold az eBike gyári sebességkorlátját. Használat közben a kijelző 22,2 km/h-ig mutatja a valós sebességet. E sebesség túllépése után a tényleges sebesség a kijelző utolsó két számjegyén látható.

  Példa:

  – 22,3 az 23 km/h sebességnek felel meg

  – 23,1 az 31 km/h sebességnek felel meg

  Hogyan működik a SpeedBox 1.0?

  A SpeedBox összes funkciójának megfelelő aktiválásához az eBike tuning telepítése utáni első bekapcsolása után be kell lépni a menübe, és el kellnavigálni a kerékméret beállításokhoz.

  A SpeedBox 1.0 tuning chipet közvetlenül az eBike vezérlőegységén lehet aktiválni. A WALK asszisztens funkció segítségével (a  „-” gomb lenyomva tartásával). Az eBike kijelzője 9,9 km/h értéket fog mutatni, innen tudni, hogy aktiválódott a tuning.

  A tuningchip kikapcsolása az előző lépés szerint működik. Ha az eBike kijelzője 2,5 km/h értéket mutat, a sebességkorlátozás visszaáll 25 km/h-ra.

  A SpeedBoxot olyan elektromos kerékpárokhoz is tervezték, amelyeken nincs engedélyezve vagy aktiválva a WALK asszisztens funkció. Ebben az esetben a hangolást két rásegítési mód közötti kétszeri váltással, azaz a +-+- gombok megnyomásával lehet aktiválni és deaktiválni.

  Visszaszámlálás

  A „visszaszámlálás” folyamata töltés közben rejtve folytatódik, ezért ha a kerékpárra kötve töltöd az akkumulátort, akkor figyelmen kívül hagyhatod az alábbi utasításokat. Ha ki kell venned az akkumulátort az eBike-ból a feltöltéshez, meg kell várni, amíg a SpeedBox végrehajtja a „visszaszámlálást”.

  Amikor bejefezed az utat a kerékpárral, a folyamatban lévő „visszaszámlálási” folyamatot a növekvő menetidő jelzi. A „visszaszámlálás” folyamatának befejezése után a menetidő leáll, és az eBike kijelzője a helyes megtett távolságot mutatja. A visszaszámlálási folyamat megszakítható az eBike kikapcsolásával vagy elindulással, így az semmilyen módon nem korlátozza a használatát. A visszaszámlálási folyamatot azonban továbbra is rendszeresen le kell futtatni, hogy a motor ne észlelje a módosítást.

  Beszerelés

  A SpeedBox a chipek gyártásához eredeti csatlakozókat használ, amelyek biztosítják a telepítési folyamat nagyon egyszerű és megfelelő csatlakoztatását. A következő videóban lépésről-lépsre követni lehet a beépítés folyamatát. Ha a SpeedBoxot egy vadonatúj kerékpárra tervezed beszerelni, győződj meg róla, hogy legalább 1 km-t megtettek vele.

  E-bike szoftverének frissítése esetén a következő eljárást javasoljuk:

  • Távolítsd el a SpeedBoxot az eBike-ról
  • Frissítsd a szoftvert
  • Telepítsd újra a SpeedBoxot

  Szabályos a tuning használata?

  A SpeedBox tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedBox nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedBox csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a „Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  A tuning beépítését és konfigurálását szívesen vállaljuk műhelyünkben.

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274