SpeedBox 2 és SpeedBox 3 tuning készlet eBike motorokhoz

67 990 Ft83 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

   

   

  Motor Típusa


  Mennyiség

  A Speed Box 2.0 és 3.0 egy mikroprocesszor által vezérelt tuning eszköz amellyel 25 km/h felett is aktív marad a motoros rásegítés. Az eszköz kompatibilis a Bosch Active Line, Performance Line és Performance Line CX meghajtásokkal (Gen2) és a Bosch Active Line Plus (Gen3) rendszerrel. Nagy előnye a SpeedBox tuningnak, hogy a motorod kijelzője (Intuvia, Nyon, Purion és Kiox) a valós sebességet fogják mutatni, és nem lesz eltérés a megtett távban, és az átlagsebességben sem.

  A SpeedBox Ebike tuningot a kezelőszervről tudod aktiválni a Walk gomb 3 másodpercig történő nyomásával. Ekkor meg fog jelenni a 9.9 km/h a kijelzőn, ami azt jelenti, hogy 25 km/h felett is aktív lesz a rásegítés. A tuning inaktiválása sem bonyolult feladat. A Walk gombot ismét röviden megnyomjuk, majd a kijelző 2,5 km/h-t fog kijelezni, így a rásegítés ismét a gyártó által beállított limitnél ki fog kapcsolni, tehát a gyári beállítások lépnek érvénybe ismét. Az Ebike kikapcsolásakor a tuning is kikapcsolódik, tehát ha használni szeretnénk, a limit feloldást, akkor minden bekapcsoláskor aktiválnunk kell a funkciót a Walk gomb nyomásával, a fentebb leírtak alapján.

  A Bosch rendszereken kívül az alábbi gyártók motorjaival kompatibilis még a SpeedBox tuning:

  • Yamaha
  • Giant
  • Brose
  • Bafang
  • Impulse

  Szabályos a tuning használata?

  A SpeedBox tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedBox nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedBox csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a „Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  A tuning beépítésété és konfigurálását szívesen vállaljuk műhelyünkben.

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274