SpeedBox 3.0 tuning Bosch 4. generáció

76 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Aktiválás: WALK/ + – + –
  Maximális sebesség: 99 km/h

  A kijezőn látható adatok:

  • leolvasható tényleges sebesség
  • megtett távolság (a visszaszámlálási folyamat befejezése után)

  Kompatibilitás:

  Kijelző:

  • KIOX
  • INTUVIA
  • NYON
  • PURION
  • COBI

  Motor:

  • Active Line Plus
  • Performance Line
  • Performance Line CX Line
  • Performance Line Speed
  • Cargo Line

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  SpeedBox 3.0 tuning Bosch 4. generáció

  A SpeedBox 3.0 tuning chip lehetővé teszi a sebességkorlátozás kiiktatását. A chip telepítése után az eBike kijelzőjén valós adatok jelennek meg, mint például a maximális és átlagsebesség, a napi futásteljesítmény és az utazótávolság.

  Hogyan működik a SpeedBox 3.0?

  A tuningkészlet közvetlenül a kerékpár kijelzőjén aktiválható. A WALK gomb megnyomása után 9,9 km/h érték jelenik meg, és ezentúl 40 km/h, 50 km/h és még 60 km/h-nál is nagyobb sebességgel haladhatsz.

  A kikapcsolásához nyomd meg ismét a WALK gombot. A 2,5 km/h érték jelenik meg a kijelzőn, és a sebességkorlátozás visszaáll 25 km/h-ra. Az eBike ezután ugyanúgy fog működni, mint a chip beszerelése előtt.

  A SpeedBoxot olyan elektromos kerékpárokhoz is tervezték, amelyek nem rendelkeznek klasszikus Walk gombos vezérlőegységgel. Ebben az esetben csak a + – + – gombok kombinációját kell használnod, és a SpeedBox aktiválódik. A SpeedBoxot ugyanígy egyszerűen deaktiválhatod.

  Az elektromos rásegítés maximális sebességét a következő módok váltásával állíthatod be: Turbo – EMTB – Tour – Eco – Tour – EMTB – Turbo. Ezt követően megjelenik a tényleges sebességkorlátozás. Az elektromos rásegítés maximális sebessége a WALK gomb rövid megnyomásával vagy a hátsó kerék 360°-os elfordításával váltható. A kijelzőn látható 1,5 km/h érték a 15 km/h-s határnak, a 2 km/h a 20 km/h-s határnak, a 2,5-ös a 25 km/h-nak, a 3,0-nak a határértéknek felel meg. 30 km/h-val a 9,9 megfelel a 99 km/h-nak stb. Az utolsó kijelzett határérték 5 másodperc inaktivitás után kerül mentésre.

  Ha a SpeedBox 3.0-t 4. generációs (2020-ban vagy később gyártott) Bosch motorral használod, az út befejezése után bekapcsolva kell hagyni a kerékpárt, amíg a 0,0 km/h érték meg nem jelenik. A folyamat során a hátralévő idő percekben jelenik meg. Ezután nyugodtan kikapcsolhatod kerékpárodat.

  Beszerelés

  A SpeedBox a chipek gyártásához eredeti csatlakozókat használ, amelyek biztosítják a telepítési folyamat nagyon egyszerű és megfelelő csatlakoztatását. A következő videóban lépésről-lépsre követni lehet a beépítés folyamatát. Ha a SpeedBoxot egy vadonatúj kerékpárra tervezed beszerelni, győződj meg róla, hogy legalább 1 km-t megtettek vele.

  E-bike szoftverének frissítése esetén a következő eljárást javasoljuk:

  • Távolítsd el a SpeedBoxot az eBike-ról
  • Frissítsd a szoftvert
  • Telepítsd újra a SpeedBoxot

  Szabályos a tuning használata?

  A SpeedBox tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedBox nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedBox csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a „Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  A tuning beépítését és konfigurálását szívesen vállaljuk műhelyünkben.

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274