SpeedFun FURIOUS Easy tuning Bafang Max Drive és Modest Drive motorokhoz

53 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Bafang Max Drive és Modest Drive motorral szerelt elektromos kerékpárokhoz tervezett intelligens eBike tuning, mely nem igényel külső áramforrást. Megakadályozza a 25 km/h sebességnél életbelépő automatikus sebességkorlátozást. Megmutatja a Bafang motorok valódi erejét és egészen 50 km/h-ás sebességig segít rá.

  Igény esetén a tuningmodul precíz beszerelését és üzembe helyezését is vállaljuk műhelyünkben.

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  Főbb jellemzők

  • beszerelés után teljesen láthatatlan
  • bármikor össze- illetve szétszerelhető
  • a kerékpár eredeti alkatrészeit nem kell módosítani
  • lehetővé teszi az aktív rásegítést 50 km/h sebességig
  • nincs szüksége elemre vagy külső tápegységre
  • kompatibilis Bafang Max Drive és Modest Drive motorokkal

  Felszerelés, működés

  A SpeeFun FURIOUS-t a sebességérzékelő és a motor közé kell beillesztenünk az eredeti csatlakozók használatával, melyek nem változtatják meg az elektromos ellenállás és a vízszigetelés tulajdonságait.

  A FURIOUS telepítése után, az elektromos kerékpárod kijelzője a valós sebesség felét fogja kijelezni. Ha kíváncsi vagy valós sebességre és a megtett kilométerre, akkor fel kell szoroznod az értéket, vagy egy kerékpáros computer is a segítségedre lehet.

  Két verzióban működtethető:

  • könnyű verzió: a beszerelést követően a tuning automatikusan működik be és kikapcsolás nélkül
  • lámpa ki és beakpcsolásról vezérlve: beállítható úgy is a tuning, hogy az e-Bike lámpájának gombjáról működjön. Itt könnyebb aktiválni és deaktiválni. Fontos viszont, hogy ennél a működtetésnél szükség lesz egy CY-01 „Y” csatlakozó kábelre a beszerelésnél!

  Elhelyezés

  • közel a csatlakozócsoporthoz: ez az elhelyezés egyszerűbb, nincs szükség a meghajtás kiszerelésére, és egyes eBike modellekben csak így kivitelezhető a beszerelés.

  A beszerelési útmutató Bafang Modest Drive motorokba itt érhető el, Bafang Max Drive motorokba pedig itt. Igény esetén, mint hivatalos eBike szervíz, mi is vállajuk a tuning szakszerű beszerelését.

  Az alábbi videóban egy Bafang Max Drive M420-as motor tuningját lehet látni lépésről-lépésre. Ha otthon próbálkozol, ezt mindenképpen érdemes megnézned:

  Fontos!

  A 2020-as modellévtől a Bafang motorok sebesség-szenzorai 4 csatalkazósak a korábbi 3 helyett, így mielőtt ilyen tuningot vásárolnál, érdemes ellenőrizned, hogy a motorod milyen évjárat és milyen sebesség-szenzor csatlakozással van szerelve. Természetesen mi is szívesen segtünk a kompatibilitás ellenőrzésében, de ide kattintva talán könnyebb is megnézned.

  Szabályos a tuning használata?

  Gyakran feltett kérdés, így fontosnak tartjuk tisztázni: az eBike tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedFun FURIOUS eBike tuning nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedFun FURIOUS csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  A hivatalos gyártói oldal itt érhető el.

  Érdekelhetnek még…

  Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

  SpeedFun Ghost tuning Bafang M500

  SpeedFun GHOST Fantic-Issimo tuning Bafang M500-as motorhoz

  53 990 Ft
  Kosárba teszem

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274