SpeedFun FURIOUS Easy tuning Bafang Max Drive és Modest Drive motorokhoz

49 900 Ft

Bafang Max Drive és Modest Drive motorral szerelt elektromos kerékpárokhoz tervezett intelligens eBike tuning, mely nem igényel külső áramforrást. Megakadályozza a 25 km/h sebességnél életbelépő automatikus sebességkorlátozást. Megmutatja a Bafang motorok valódi erejét és egészen 50 km/h-ás sebességig segít rá.

Igény esetén a tuningmodul precíz beszerelését és üzembe helyezését is vállaljuk műhelyünkben.

Raktáron


Mennyiség

Főbb jellemzők

  • beszerelés után teljesen láthatatlan
  • bármikor össze- illetve szétszerelhető
  • a kerékpár eredeti alkatrészeit nem kell módosítani
  • lehetővé teszi az aktív rásegítést 50 km/h sebességig
  • nincs szüksége elemre vagy külső tápegységre
  • kompatibilis Bafang Max Drive és Modest Drive motorokkal

Felszerelés, működés

A SpeeFun FURIOUS-t a sebességérzékelő és a motor közé kell beillesztenünk az eredeti csatlakozók használatával, melyek nem változtatják meg az elektromos ellenállás és a vízszigetelés tulajdonságait.

A FURIOUS telepítése után, az elektromos kerékpárod kijelzője a valós sebesség felét fogja kijelezni. Ha kíváncsi vagy valós sebességre és a megtett kilométerre, akkor fel kell szoroznod az értéket, vagy egy kerékpáros computer is a segítségedre lehet.

Két verzióban működtethető:

  • könnyű verzió: a beszerelést követően a tuning automatikusan működik be és kikapcsolás nélkül
  • lámpa ki és beakpcsolásról vezérlve: beállítható úgy is a tuning, hogy az e-Bike lámpájának gombjáról működjön. Itt könnyebb aktiválni és deaktiválni. Fontos viszont, hogy ennél a működtetésnél szükség lesz egy CY-01 “Y” csatlakozó kábelre a beszerelésnél!

Elhelyezés

  • közel a csatlakozócsoporthoz: ez az elhelyezés egyszerűbb, nincs szükség a meghajtás kiszerelésére, és egyes eBike modellekben csak így kivitelezhető a beszerelés.

A beszerelési útmutató Bafang Modest Drive motorokba itt érhető el, Bafang Max Drive motorokba pedig itt. Igény esetén, mint hivatalos eBike szervíz, mi is vállajuk a tuning szakszerű beszerelését.

Az alábbi videóban egy Bafang Max Drive M420-as motor tuningját lehet látni lépésről-lépésre. Ha otthon próbálkozol, ezt mindenképpen érdemes megnézned:

Fontos!

A 2020-as modellévtől a Bafang motorok sebesség-szenzorai 4 csatalkazósak a korábbi 3 helyett, így mielőtt ilyen tuningot vásárolnál, érdemes ellenőrizned, hogy a motorod milyen évjárat és milyen sebesség-szenzor csatlakozással van szerelve. Természetesen mi is szívesen segtünk a kompatibilitás ellenőrzésében, de ide kattintva talán könnyebb is megnézned.

Szabályos a tuning használata?

Gyakran feltett kérdés, így fontosnak tartjuk tisztázni: az eBike tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedFun FURIOUS eBike tuning nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedFun FURIOUS csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

A hivatalos gyártói oldal itt érhető el.

Érdekelhetnek még…

Kézzel válogatott kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

SpeedFun Ghost tuning Bafang M500

SpeedFun GHOST Fantic-Issimo tuning Bafang M500-as motorhoz

49 900 Ft
Kosárba teszem

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274