SpeedFun FURIOUS tuning Brose motorokhoz

49 900 Ft

Külön, Brose-Continental és Brose S Mag 2020-as motorral szerelt elektromos kerékpárokhoz tervezett intelligens eBike tuning, mely nem igényel külső áramforrást. Megakadályozza a 25 km/h sebességnél életbelépő automatikus sebességkorlátozást. Megmutatja a Brose motorok valódi erejét és egészen 50 km/h-ás sebességig segít rá.

Igény esetén a tuningmodul precíz beszerelését és üzembe helyezését is vállaljuk műhelyünkben.

Raktáron


Mennyiség

Főbb jellemzők

  • beszerelés után teljesen láthatatlan
  • bármikor össze- illetve szétszerelhető
  • a kerékpár eredeti alkatrészeit nem kell módosítani
  • lehetővé teszi az aktív rásegítést 50 km/h sebességig
  • nincs szüksége elemre vagy külső tápegységre

Felszerelés, működés

A SpeeFun FURIOUS-t a sebességérzékelő és a motor közé kell beillesztenünk az eredeti csatlakozók használatával, melyek nem változtatják meg az elektromos ellenállás és a vízszigetelés tulajdonságait.

A FURIOUS telepítése után, az elektromos kerékpárod kijelzője a valós sebesség felét fogja kijelezni. Ha kíváncsi vagy valós sebességre és a megtett kilométerre, akkor fel kell szoroznod az értéket, vagy egy kerékpáros computer is a segítségedre lehet.

Három verzióban működtethető:

  • könnyű verzió: a beszerelést követően a tuning automatikusan működik be és kikapcsolás nélkül
  • lámpa ki és beakpcsolásról vezérlve: beállítható úgy is a tuning, hogy az e-Bike lámpájának gombjáról működjön. Itt könnyebb aktiválni és deaktiválni.

Elhelyezés

  • a középcsapágy felett, a váz üregében: ez az elhelyezés körülményesebb, hiszen a tuning beépítéséhez ki kell építenünk a Brose meghajtást, cserébe a FUROUS készüléket teljesen láthatatlanná és jól védett.
  • közel a csatlakozócsoporthoz: ez az elhelyezés egyszerűbb, nincs szükség a meghajtás kiszerelésére, és egyes eBike modellekben (például a Pinarello Nytro) csak így kivitelezhető a beszerelés.

A beszerelést az alábbi videó elég jól szemlélteti:

Szabályos a tuning használata?

Gyakran feltett kérdés, így fontosnak tartjuk tisztázni: az eBike tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedFun FURIOUS eBike tuning nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedFun FURIOUS csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

A hivatalos, gyártói oldal itt érhető el.

Érdekelhetnek még…

Kézzel válogatott kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

Akció! SpeedBox 3.0 eBike Tuning

SpeedBox 2 és SpeedBox 3 tuning készlet eBike motorokhoz

49 900 Ft65 900 Ft
Opciók választása

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274