webshop menü

SpeedFun Furious Evo easy+ for BH 2EXMAG motorokhoz

59 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  BH 2EXMAG motorral szerelt elektromos kerékpárokhoz tervezett intelligens eBike tuning, mely nem igényel külső áramforrást. Megakadályozza a 25 km/h sebességnél életbelépő automatikus sebességkorlátozást.

  Igény esetén a tuningmodul precíz beszerelését és üzembe helyezését is vállaljuk műhelyünkben.

  Raktáron


  Mennyiség

  A SpeedFun Furious Evo easy+ tuning BH 2EXMAG motorral felszerelt BH e-kerékpárokhoz, amely lehetővé teszi a 25 km/h sebességlimit eltávolítását.
  A BH iLynx Trail Carbon, BH iLynx Trail Carbon Pro, BH iLynx Race Carbon Pro, BH iLynx Race Carbon Pro, BH iLynx Race Carbon LT és BH Core Race Carbon modelleken használt BH 2EXMAG motorokhoz készült, függetlenül a kijelzőtől vagy a kormányvezérléstől.

  Főbb jellemzők

  • beszerelés után teljesen láthatatlan
  • bármikor össze- illetve szétszerelhető
  • a kerékpár eredeti alkatrészeit nem kell módosítani
  • nincs szüksége elemre vagy külső tápegységre

  Felszerelés, működés

  A SpeeFun FURIOUS-t a sebességérzékelő és a motor közé kell beillesztenünk az eredeti csatlakozók használatával, melyek nem változtatják meg az elektromos ellenállás és a vízszigetelés tulajdonságait.

  A FURIOUS telepítése után, az elektromos kerékpárod kijelzője a 16 km/h sebesség felett nem a valós sebességet méri majd.

  Szabályos a tuning használata?

  Gyakran feltett kérdés, így fontosnak tartjuk tisztázni: az eBike tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedFun FURIOUS eBike tuning nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedFun FURIOUS csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  A hivatalos, gyártói oldal itt érhető el.

  Érdekelhetnek még…

  Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

  SpeedBox 3.0 eBike Tuning

  SpeedBox 2 és SpeedBox 3 tuning készlet eBike motorokhoz

  67 990 Ft83 990 Ft
  Opciók választása

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  További információ

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274