SpeedFun GHOST Fantic-Issimo tuning Bafang M500-as motorhoz

53 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Bafang M500-as motorral szerelt elektromos kerékpárokhoz tervezett intelligens eBike tuning, mely nem igényel külső áramforrást. Megakadályozza a 25 km/h sebességnél életbelépő automatikus sebességkorlátozást, egészen 50 km/h-ás sebességig segít rá.

  Igény esetén a tuningmodul precíz beszerelését és üzembe helyezését is vállaljuk műhelyünkben.

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  Főbb jellemzők

  • kizárólag Bafang M500-as motorhoz alkalmas
  • beszerelés után teljesen láthatatlan
  • bármikor össze- illetve szétszerelhető
  • a kerékpár eredeti alkatrészeit nem kell módosítani
  • lehetővé teszi az aktív rásegítést 50 km/h sebességig
  • nincs szüksége elemre vagy külső tápegységre
  • 30×17 mm-es méretével 50%-al kisebb, mint az összes többi tuning egység

  Felszerelés, működés

  A SpeedFun Ghost-ot a sebességérzékelő és a motor közé kell beillesztenünk az eredeti csatlakozók használatával, melyek nem változtatják meg az elektromos ellenállás és a vízszigetelés tulajdonságait.

  Egyféleképpen működtethető, az elektromos kerékpár lámpa be és kikapcsolásával, ahol értelmszerűen a bekapcsolás aktiválja, a kikapcsolás pedig deaktiválja. Fontos itt megjegyezni, hogy mivel az eBike kijelzője nem a valós sebességet mutatja, a megtett utat a megállást követően „utánszámolja”, kvázi kompenzálja a sebességtöblet miatti kiesést.

  A szellem telepítése után, az elektromos kerékpárod kijelzője a valós sebesség felét fogja kijelezni. Ha kíváncsi vagy valós sebességre és a megtett kilométerre, akkor fel kell szoroznod az értéket, vagy egy kerékpáros computer is a segítségedre lehet.

  Elhelyezés

  Közel a csatlakozócsoporthoz, amely a legegyszerűbb elhelyezés, mert nincs szükség a meghajtás kiszerelésére. A Ghost a mérete miatt nagyon könnyen elfér az M500-as kisebb méretű borításán belül is.

  A tuning teljes beszerelését, mint minősített eBike szerviz mi is vállaljuk, de ha kellő affinitást érzel a bekötéséhez, itt tudsz utána olvasni a gyártói oldalon, ahol képekkel illusztrála vannak bemutatva a lépések.

  Szabályos a tuning használata?

  Gyakran feltett kérdés, így fontosnak tartjuk tisztázni: az eBike tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedFun FURIOUS eBike tuning nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedFun FURIOUS csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  A hivatalos gyártói oldal itt érhető el.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274