SpeedFun Ribelle tuning Bianchi OLI motorokhoz

Az aktuális készletről érdeklődj!

58 900 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Külön, Bianchi OLI motorral szerelt elektromos kerékpárokhoz tervezett intelligens eBike tuning, mely nem igényel külső áramforrást. Megakadályozza a 25 km/h sebességnél életbelépő automatikus sebességkorlátozást. Megmutatja a Brose motorok valódi erejét és egészen 60 km/h-ás sebességig segít rá.

Igény esetén a tuningmodul precíz beszerelését és üzembe helyezését is vállaljuk műhelyünkben.


Mennyiség

Főbb jellemzők

  • egyedileg Bianchi OLI motorral szerelt kerékpárokhoz
  • beszerelés után teljesen láthatatlan
  • a valós sebességet mutatja a kijelző, nincs szükség utókalkulációra
  • bármikor össze- illetve szétszerelhető
  • a kerékpár eredeti alkatrészeit nem kell módosítani
  • lehetővé teszi az aktív rásegítést 50 km/h sebességig
  • nincs szüksége elemre vagy külső tápegységre
  • folyamatosan szinkronizál az eBike rendszerével, így nincs szükség utókalkulációra
  • ki és bekapcsolható a kijelző, markolat mellé szerelt irányító konzoljáról

Felszerelés, működés

A SpeeFun RIBELLE-t a sebességérzékelővel, motorral és a kijelzővel kell összekötnünk az eredeti csatlakozók használatával, melyek nem változtatják meg az elektromos ellenállás és a vízszigetelés tulajdonságait.

A RIBELLE telepítése után, az elektromos kerékpárod kijelzője a valós sebességet fogja kijelezni. A tuning a 16 km/h-ás sebességet elérve lép működésbe és finoman segít rá, így a kerékpáros nem érzékel semmi különbséget a sebesség növekedésével kapcsolatban a “tuning nélküli” motorhoz képest. Itt fontos kiemelni a 16 km/h-ás sebesség alatti intervallumot, mert azzal, hogy a tuning csak és kizárólag ezen érték felett kapcsolódik be, megóvja a motort a túlzott terhelés és kalkulációs zavar okozta meghibásodásoktól.

Elhelyezés

  • a középcsapágy felett, az alsó vázcső üregében: ez az elhelyezés az egyetlen, ami az OLI motorokkal szerelt Bianchi kerékpároknál szóba jöhet. A beszerelés így kicsit körülményesebb, hiszen ki kell építenünk az OLI meghajtást, cserébe a RIBELLE egység teljesen láthatatlan és jól védett lesz.

A részletes, beszerelési útmutatót itt találod. Ha mégis úgy döntenél, hogy ránk bíznád a beszerlést és konfigurált, mint eBike szerviz előzetes egyeztetést és árajánlatot követően elkészítjük.

Ha jobban szeretnéd képben látni a tuning beszerlését, akkor az alábbi, közel 10 perces videóban megteheted:

Szabályos a tuning használata?

Gyakran feltett kérdés, így fontosnak tartjuk tisztázni: az eBike tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedFun RIBELLE eBike tuning nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedFun RIBELLE csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

A hivatalos, gyártói oldalt itt találod.

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274