SpeedFun Ribelle tuning Bianchi OLI motorokhoz

79 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Külön, Bianchi OLI motorral szerelt elektromos kerékpárokhoz tervezett intelligens eBike tuning, mely nem igényel külső áramforrást. Megakadályozza a 25 km/h sebességnél életbelépő automatikus sebességkorlátozást. Megmutatja a Brose motorok valódi erejét és egészen 60 km/h-ás sebességig segít rá.

  Igény esetén a tuningmodul precíz beszerelését és üzembe helyezését is vállaljuk műhelyünkben.

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  Főbb jellemzők

  • egyedileg Bianchi OLI motorral szerelt kerékpárokhoz
  • beszerelés után teljesen láthatatlan
  • a valós sebességet mutatja a kijelző, nincs szükség utókalkulációra
  • bármikor össze- illetve szétszerelhető
  • a kerékpár eredeti alkatrészeit nem kell módosítani
  • lehetővé teszi az aktív rásegítést 50 km/h sebességig
  • nincs szüksége elemre vagy külső tápegységre
  • folyamatosan szinkronizál az eBike rendszerével, így nincs szükség utókalkulációra
  • ki és bekapcsolható a kijelző, markolat mellé szerelt irányító konzoljáról

  Felszerelés, működés

  A SpeeFun RIBELLE-t a sebességérzékelővel, motorral és a kijelzővel kell összekötnünk az eredeti csatlakozók használatával, melyek nem változtatják meg az elektromos ellenállás és a vízszigetelés tulajdonságait.

  A RIBELLE telepítése után, az elektromos kerékpárod kijelzője a valós sebességet fogja kijelezni. A tuning a 16 km/h-ás sebességet elérve lép működésbe és finoman segít rá, így a kerékpáros nem érzékel semmi különbséget a sebesség növekedésével kapcsolatban a „tuning nélküli” motorhoz képest. Itt fontos kiemelni a 16 km/h-ás sebesség alatti intervallumot, mert azzal, hogy a tuning csak és kizárólag ezen érték felett kapcsolódik be, megóvja a motort a túlzott terhelés és kalkulációs zavar okozta meghibásodásoktól.

  Elhelyezés

  • a középcsapágy felett, az alsó vázcső üregében: ez az elhelyezés az egyetlen, ami az OLI motorokkal szerelt Bianchi kerékpároknál szóba jöhet. A beszerelés így kicsit körülményesebb, hiszen ki kell építenünk az OLI meghajtást, cserébe a RIBELLE egység teljesen láthatatlan és jól védett lesz.

  A részletes, beszerelési útmutatót itt találod. Ha mégis úgy döntenél, hogy ránk bíznád a beszerlést és konfigurált, mint eBike szerviz előzetes egyeztetést és árajánlatot követően elkészítjük.

  Ha jobban szeretnéd képben látni a tuning beszerlését, akkor az alábbi, közel 10 perces videóban megteheted:

  Szabályos a tuning használata?

  Gyakran feltett kérdés, így fontosnak tartjuk tisztázni: az eBike tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedFun RIBELLE eBike tuning nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedFun RIBELLE csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  A hivatalos, gyártói oldalt itt találod.

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274