VOLspeed V3 eBike tuning készlet Bosch Active / Performance motorokhoz

61 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Megérkezett a harmadik generációs VOLspeed eBike tuning, mely az összes Bosch motoros elektromos kerékpárral használható (a 2014-es modellévtől kezdve). Kifejezetten a 2020-as modellévhez, és az új Performance CX 2020-as Bosch eBike motorhoz is ezt ajánljuk!

  Már nem forgalmazzuk! Helyette a frissített V4-as verzió érhető el.

  VOLspeed V4 – Bosch motorokhoz

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  Megérkezett a legújabb, harmadik generációs VOLspeed eBike tuning készlet, mely a 2014-es modellévtől kezdve az összes Bosch motoros eBike-kal, pedeleccel kompatibilis, beleértve természetesen a Bosch 2020-as újdonságát is, a Performance CX 2020-as motort! (Az új Bosch motorról nemrég írtunk.)

  Kompatibilitás

  A készlet minden Bosch Active Line, Active Line Plus, és Performance Line (CX) eBike motorral együttműködik. (Csak a 2013-as vagy annál régebbi klasszikus motorokat nem támogatja.)

  A VOLspeed v3 eBike tuning legfőbb újdonságai

  A VOLspeed V3 eBike tuning legnagyobb újdonsága a biztonságot szolgálja: a telepítés során beállíthatunk egy egyedi aktiválási kódot. Így a tuning védve marad az illetéktelen bekapcsolások ellen.

  Az elektronika is kisebb „házat” kapott, a tuning térfogata így 40% -kal csökkent az előző verzióhoz képest. Így a V3-at bátran ajánljuk olyan például összteleszkópos kerékpárokhoz is akár, ahol kisebb helyen kell elférnie a rásegítő modulnak.

  A V2-es VOLspeed tuning készlethez hasonlóan a harmadik generációs tuning is vízálló.

  Beszerelés

  A beépítéshez nem szükséges a kábelek elvágása, módosítása, forrasztása. A beépítés kívülről láthatatlan lesz.

  Egyszerű beállítás

  A tuning beállításához nem szükséges számítógép vagy okostelefon, mindez kényelmesen elvégezhető a kerékpár kijelzőjén.

  Kifinomult szabályozás és mérések

  A VOLspeed tuning jelenleg az egyetlen olyan eszköz, ami nemcsak a frekvenciaosztáson alapuló “vezérlőbecsapást” végzi el, hanem folyamatosan utánaszámolja és korrigálja:

  • a pillanatnyi sebességet
  • az átlagsebességet
  • és a megtett utat is,

  hogy a motorvezérlő a valós értékeket tárolja el. Valamint a futásteljesítményt is újrakalkulálja utunk végén, így kiszerelés után is valós értékeket fog mutatni a motorunk. A VOLspeed V3 tuninggal finomhangolható a rásegítés mértéke, valamint a rásegítési sebességhatár is. A tuning kiszerelése után is a valós futásteljesítmény marad a motorvezérlőben.

  “Speed Modus”

  A tuninggal egyedileg beállítható a legmagasabb támogatott sebesség, így a 25 km/h-t például pár gombnyomással 32 km/h-s sebességhatárra módosíthatjuk a kormányról, a gyári vezérlők segítségével. Vagy épp 47 km/h-ra, ha sportosabban haladnánk…

  “Dynamik Modus”

  A gyári beállítás alapján a maximális támogatott sebesség elérése után a motorteljesítmény erősen leszabályoz. Tehát kissé paradox módon egy pont után azt tapasztalhatjuk, hogy az eBike-ot még erősebben hajtva a motorrásegítés hirtelen nagy mértékben legyengül, bekapcsol az úgynevezett „fal effektus”. Épp ezért, hogy ez a természetes kerékpározási érzés megmaradhasson, a “Dynamik Modus” aktiválása esetén a legmagasabb támogatott sebesség felett fokozatosan gyengül majd a rásegítés, nem tűnik majd olyan drasztikusnak. A “Dynamik-Modus” csak a “Speed-Modus” aktiválását követően kapcsolható be.

  Szabályos a tuning használata?

  A VOLspeed tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A VOLspeed nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A VOLspeed csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  Műszaki adatok

  Méret: 37 mm x 19 mm x 9 mm
  Kábelhossz: kb. 180mm
  Súly: 0,025 kg
  Energiafogyasztás: 0.2W
  Tápfeszültség: 12 VDC

  Útmutató / használati kézikönyv

  A VOLspeed V3 eBike tuning „kézikönyve” a gyártó honlapján angol illetve német nyelven is elérhető.

  További információ

  Kategóriák: , Címkék: , , , , Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274