VOLspeed V3 eBike tuning készlet Giant SyncDrive motorhoz

69 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Német fejlesztésű, kiforrott megoldás külön, Giant SyncDrive motorral szerelt eBike-ok teljesítmény-korlátozásainak feloldásához, ráadásul úgy, hogy a pillanatnyi sebesség és futásteljesítmény a valós értékeket fogja továbbra is mutatni.

Igény esetén a tuningmodul precíz beszerelését és üzembe helyezését is vállaljuk műhelyünkben.

Raktáron


Mennyiség

A VOLspeed V3 egy német fejlesztés, és véleményünk szerint a legkiforrottabb megoldás a Yamaha által, 2017-től gyártott Giant SyncDrive motorral szerelt elektromos kerékpárok, mint a RideControl EVO, CHARGE és ONE tuningolására (is). Az eszköz nagy előnye, hogy az eBike vezérlőgombjain keresztül kezelhető, így nincs szükség okostelefon vagy számítógép használatára a beállításhoz. A tuningot az elektromos kerékpár motorjához való egyszerű csatlakoztatása után tudjuk aktiválni. Igényes beszerelést követően nem is látható az eszköz, valamint nincs szükség a gyári csatlakozók megbontására, kábelek megvágására, tehát a gyári kiépítés megtartása mellett illeszthető a rendszerbe a VOLspeed V3.

Működési elv

A VOLspeed tuning jelenleg az egyetlen olyan eszköz, ami nemcsak a frekvenciaosztáson alapuló “vezérlőbecsapást” végzi el, hanem emellett folyamatosan utánaszámolja és korrigálja a pillanatnyi sebességet, az átlagsebességet és a megtett utat is, hogy a motorvezérlő a valós értékeket tárolja el. További előnye, hogy a futárteljesítményt is újrakalkulálja utunk végén, így kiszerelés után is valós értékeket fog mutatni a motorunk.

A “Speed Modus”

A tuninggal egyedileg beállítható a legmagasabb támogatott sebesség, így ha csak arra van szükség, hogy a 25 km/h-t 32 km/h-ra emeljük, az ugyanúgy megoldható mint a 47 km/h-ra való emelés, mindez egyszerűen a kormányról a gyári vezérlőgombok segítségével.

A “Dynamik Modus”

A maximális támogatott sebesség elérése után a motorteljesítmény a gyári beállítás szerint erősen leszabályoz. Tehát egy erősebb pedálnyomás már nem egy magasabb sebességet fog eredményezni, hanem egy gyengébb motorrásegítést. A természetesebb kerékpározási érzés elérése érdekében az aktív “Dynamik Modus”-nál a legmagasabb támogatott sebesség felett fokozatosan fog gyengülni a rásegítés, így az úgynevezett “fal-effektus” kipuhul. A “Dynamik-Modus” csak a “Speed-Modus” aktiválását követően kapcsolható be.

Beépítés

A beszerelésről, majd a konfigurálásról (más szóval összehangolásról) részletes videót itt láthattok, melyből kiderül, hogy a tuning beszereléséhez az egész középmotort ki kell kössük:

Igény esetén, mint hivatalos eBike szervíz, mi is vállaljuk a tuning beépítését.

Szabályos a tuning használata?

A VOLspeed tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A VOLspeed nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A VOLspeed csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

A hivatalos termékoldal itt található.

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274