VOLspeed V4 eBike tuning készlet Bosch motorokhoz

69 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  A VOLspeed német gyártó V4 névre hallgató új 4. generációs Bosch eBike tuningja kompatibilis az összes Bosch motoros elektromos kerékpárral (a 2014-es modellévtől kezdve). A 2020 utáni Bosch motorokhoz ezt javasoljuk!

  Igény esetén a modul precíz beszerelését és üzembe helyezését is vállaljuk műhelyünkben.

  A tuning nem kompatibilis a Bosch legújabb Smart System rendszerének termékeivel!

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  Kompatibilitás

  Az új 2022 V4 VOLspeed tuning kompatibilis az összes 2014 utáni Active Line, Active Line Plus, Performance Line és Performance Line CX Bosch motorral. A 2022-es új (BES3) Smart System rendszer egyelőre nem támogatott. Ez az új rendszer a PowerTube 750 akkumulátorról, illetve még a Kiox 300-as kijelzőről ismerhető fel.

  A VOLspeed v4 eBike tuning legfőbb újdonságai

  • a maximálisan beállítható limit 45km/h
  • nincs szükség konfigurálásra, azonnal használható
  • egyelőre nem regisztráltak még Error 504 hibakódot
  • a rásegítés mértéke módonként finomhangolható
  • nincs szükség számítógéppel történő beállításra

  A VOLspeed V2 és V3 tuning készlethez hasonlóan a negyedik generációs tuning is vízálló.

  Alternativ mód

  Az alternativ mód lehetővé teszi a különböző résegítési módokban (TURBO, EMTB/SPORT, TOUR, ECO) a résegítés mértékének az egyedi beállítását. Ettől független a sebesség limit módosított értéke, tehát ha visszább vesszük a rásegítést, attól a limit ugyanúgy marad az előre elmentett értéken. A Walk gombbal könnyen aktiválható az alternatív mód. Ezt követően a résegítés mértéke módonként százalékosan csökkenthető és növelhető. Alternativ módban az EMTB módot ne keressük, helyette a Sport mód lesz az elérhető.

  Beszerelés

  A beépítéshez nincs szükség a gyári kiépítés módosításra, forrasztása. A beépítés kívülről láthatatlan lesz. A videóban a VOLspeed V3 modul beépítését mutatjuk be, de a V4 modult beszerelése is így történik.

  Egyszerű beállítás

  A tuning beállításához nem szükséges számítógép vagy okostelefon, mindez kényelmesen elvégezhető a kerékpár kijelzőjén.

  Kifinomult szabályozás és mérések

  A VOLspeed tuning jelenleg az egyetlen olyan eszköz, ami nemcsak a frekvenciaosztáson alapuló “vezérlőbecsapást” végzi el, hanem folyamatosan utánaszámolja és korrigálja:

  • a pillanatnyi sebességet
  • az átlagsebességet
  • és a megtett utat is,

  hogy a motorvezérlő a valós értékeket tárolja el. Valamint a futásteljesítményt is újrakalkulálja utunk végén, így kiszerelés után is valós értékeket fog mutatni a motorunk. A VOLspeed V3 tuninggal finomhangolható a rásegítés mértéke, valamint a rásegítési sebességhatár is. A tuning kiszerelése után is a valós futásteljesítmény marad a motorvezérlőben.

  “Speed Modus”

  A tuninggal egyedileg beállítható a legmagasabb támogatott sebesség, így a 25 km/h-t például pár gombnyomással 32 km/h-s sebességhatárra módosíthatjuk a kormányról, a gyári vezérlők segítségével. Vagy épp 47 km/h-ra, ha sportosabban haladnánk…

  “Dynamik Modus”

  A gyári beállítás alapján a maximális támogatott sebesség elérése után a motorteljesítmény erősen leszabályoz. Tehát kissé paradox módon egy pont után azt tapasztalhatjuk, hogy az eBike-ot még erősebben hajtva a motorrásegítés hirtelen nagy mértékben legyengül, bekapcsol az úgynevezett „fal effektus”. Épp ezért, hogy ez a természetes kerékpározási érzés megmaradhasson, a “Dynamik Modus” aktiválása esetén a legmagasabb támogatott sebesség felett fokozatosan gyengül majd a rásegítés, nem tűnik majd olyan drasztikusnak. A “Dynamik-Modus” csak a “Speed-Modus” aktiválását követően kapcsolható be.

  Szabályos a tuning használata?

  A VOLspeed tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A VOLspeed nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A VOLspeed csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  Műszaki adatok

  Méret: 37 mm x 19 mm x 9 mm
  Kábelhossz: kb. 180mm
  Súly: 0,025 kg
  Energiafogyasztás: 0.2W
  Tápfeszültség: 12 VDC

  Útmutató / használati kézikönyv

  A VOLspeed V4 eBike tuning „kézikönyvét” gyártó partnerünk honlapján angol illetve német nyelven is elérhető.

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274