VOLspeed V3 eBike tuning készlet Yamaha PW-X3, PW-S2 motorokhoz

71 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Német fejlesztésű, kiforrott megoldás a Bosch Active Line, Performance Line és Performance Line CX motorral, valamint Yamaha PW, PW-X, PW-SE és Giant SyncDrive motorral szerelt eBike-ok teljesítmény-korlátozásainak feloldásához, ráadásul úgy, hogy a pillanatnyi sebesség és futásteljesítmény a valós értékeket fogja továbbra is mutatni.

  A legújabb PW-X3 motorral kompatibilis.

  Igény esetén a tuningmodul precíz beszerelését és üzembe helyezését is vállaljuk műhelyünkben.

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  VOLspeed V3 eBike tuning készlet Yamaha PW-X3 és PW-S2 motorokhoz

  A VOLspeed V3 egy német fejlesztés, és véleményünk szerint a legkiforrottabb megoldás a Yamaha motorral szerelt elektromos kerékpárok tuningolására (ez igaz a szintén a gyártó által forgalmazott V3-as, Bosch motorral szerelt kerékpárokhoz fejlesztett tuningjára). Az eszköz nagy előnye, hogy a eBike vezérlőgombjain keresztük kezelhető, így nincs szükség okostelefon vagy számítügép használatára a beállításhoz. A tuningot az elektromos kerékpár motorjához való egyszerű csatlakoztatása után tudjuk aktiválni. Igényes beszerelést követően nem is látható az eszköz, valamint nincs szükség a gyári csatlakozók megbontására, kábelek megvágására, tehát a gyári kiépítés megtartása mellett illeszthető a rendszerbe a VOLspeed V3.

  Yamaha tuning kiválasztási segédlet

  Működési elv

  Az eBike tuningok működési elve a következő: Az eszköz a hátsó kerékre szerelt mágneses forgásérzékelő által észlelt kerékfordulások számát (ami a kerékpár sebességének meghatározásához szükséges) leosztja harmadára, így a motorvezérlő azt hiszi, hogy harmadannyival megyünk, mint a valóságban, és emiatt a gyárilag beállított sebességhatáron túl is segíti tekerést. Tuning nélkül a legtöbb eBike 25 km/h sebesség elérését követően lekapcsolja a rásegítést. A fentebb leírt frekvenciasztásos módszerrel viszont még akár valós 50 km/h felett is azt hiszi a vezérlő, hogy nem értük el a 25 km/h-t, ezért tovább folytatja a rásegítést. Ennek a megoldásnak az lenne a hátránya, hogy a kilométeróránk nem a valós futásteljesítményt mutatná, hanem harmadannyit, mint amennyit valójában megyünk, és a sebességmérő is harmadakkora értéket mutatna menet közben. Ezt a hátrányt utólagos kalkulációval ki lehet küszöbölni, és az általunk forgalmazott tuningok ezt mind elvégzik.

  A VOLspeed V3 eBike tuning jelenleg az egyetlen olyan eszköz, ami nemcsak a frekvenciaosztáson alapuló „vezérlőbecsapást” végzi el, hanem emellett folyamatosan utánaszámolja és korrigálja a pillanatnyi sebességet, az átlagsebességet és a megtett utat is, hogy a motorvezérlő a valós értékeket tárolja el. A Speed Box 2-höz képest még további előnye, hogy a futárteljesítményt is újrakalkulálja utunk végén, így kiszerelés után is valós értékeket fog mutatni a motorunk.

  A VOLspeed V3 eBike tuninggal finomhangolható a rásegítés mértéke, valamint a rásegítési sebességhatár is.

  A VOLspeed tuning kiszerelése után is a valós futásteljesítmény marad a motorvezérlőben.

  A „Speed Modus”

  A tuninggal egyedileg beállítható a legmagasabb támogatott sebesség, így ha csak arra van szükség, hogy a 25 km/h-t 32 km/h-ra emeljük, az ugyanúgy megoldható mint a 47 km/h-ra való emelés, mindez egyszerűen a kormányról a gyári vezérlőgombok segítségével.

  A „Dynamik Modus”

  A maximális támogatott sebesség elérése után a motorteljesítmény a gyári beállítás szerint erősen leszabályoz. Tehát egy erősebb pedálnyomás már nem egy magasabb sebességet fog eredményezni, hanem egy gyengébb motorrásegítést. A természetesebb kerékpározási érzés elérése érdekében az aktív „Dynamik Modus”-nál a legmagasabb támogatott sebesség felett fokozatosan fog gyengülni a rásegítés, így az úgynevezett „fal-effektus” kipuhul. A „Dynamik-Modus” csak a „Speed-Modus” aktiválását követően kapcsolható be.

  Szabályos a tuning használata?

  A VOLspeed tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A VOLspeed nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A VOLspeed csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a „Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

  VOLspeed V3 PW-X3 eBike tuning beépítése és használata

  A tuning beépítése egyszerű, néhány csavar és a megfelelő csatlakozók leválasztása és átcsatlakoztatása után már aktiválható is. Kevésbé technikai beállítottságú Ügyfeleinknek szívesen beépítjük műhelyünkben a megvásárolt VOLspeed tuningot, és üzembe is helyezzük, elmagyarázzuk a használatát.

  További információ

  Kategóriák: , Márka:

  Érdekelhetnek még…

  Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

  wahoo ELEMNT BOLT

  Wahoo ELEMNT BOLT

  79 900 Ft
  Kosárba teszem

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274