BikeYoke DeHy Kit Reverb A1/A2 (MY 2011-2016)

19 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  A RockShox megmentője?

  A DeHy A1 / A2 Kit lehetővé teszi a Reverb Stealth ergonómiájának és megbízhatóságának optimalizálását azáltal, hogy az eredeti hidraulikus vezérlést kicserélve, beépítjük a már bevált bowdenes rendszert. 

  Hogy ez miért fontos? Ezt hamarosan részletesen feltárjuk egy erről szóló cikkünkben. De addig is a kíváncsi füleknek, jelen esetben szemeknek azt tudjuk mondani, hogy ennél a technológiánál nincsen arra szükség hogy az eleve hidraulikusan működő dropper nyeregcsövet, egy szintén hidraulikus rendszer működtesse. A hidraulikus rendszerek folyamatos karbantartást és felügyeletet igényelnek. Ellenőrizni kell a folyadék mennyiségét, légteleníteni kell ha szükséges. Egy esetleges sérülés és ez okozta szivárgás következtében már nem tud olyan hatékony lenni mint azelőtt és ezzel nagyon gyakran találkozunk. Sok visszajelzés és saját tapasztalat alapján ki tudjuk mondani, hogy a karbantartás sem egy egyszerű feladat. Míg ezzel szemben a bowdenes megoldásnál a hibára való hajlam sokkal kisebb. Emellett a fenntartása, esetleges javítása jóval pénztárcabarátabb.

  Átalakítás után a dropper működtethető bármelyik szabványos karral amely tudja biztosítani a körülbelül 9 mm-es kábelhúzást. Ez bőven elegendő ahhoz hogy a rendszer működésbe lépjen. A DeHy A1 / A2 kompatibilis a 2011-2016-os modellévek (MY) összes Reverb Stealth verziójával. A különböző kinézetű felső csőnek köszönhetően könnyen észrevehető az A1 / A2 kompatibilis dropper. Az A1 / A2 verzióknak teljesen fekete felső csöve van, míg a B1 változatnak aranyszínű vagy ezüstös megjelenésű „ROCKSHOX” logója, közvetlenül az ülésoszlop feje alatt. Az A1 / A2 változatban nincs logó (lásd az alábbi képet). 

  bikeyoke-seatpost-revive-max-without-remote-lever-160-mm~2.jpg

  A DeHy Kit a következőket tartalmazza:

  • 1db alumínium DeHy összeszerelő egység Reverb Stealth A1 / A2-hez
  • 1db külső ház 1500mm
  • 1db belső kábel 1700mm
  • 2db zárókupak a külső házhoz
  • 1db szorító zárókupak a belső kábelhez
  • 1db bilincs a belső vezetékhez

  További információ

  Cikkszám: DEHYA1 Kategória: Címkék: , , , Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274