BikeYoke Divine SL Rascal dropper

Az aktuális készletről érdeklődj!

Induló ár: 123 990 Ft

A legkönnyebb teleszkópos dropper MTB és Gravel kerékpárokhoz, 80 mm emelkedéssel és csak 320 mm teljes hosszúsággal.

Átmérő


Mennyiség

A DIVINE SL Rascal a világkupán már bevált DIVINE SL kistestvére, kompakt 320 mm hosszúsággal. A rövid Rascal alsó csöve teljesen belemerülhet az üléscsőbe – tökéletes Gravel, gyerekek vagy női kerékpárokhoz, ahol a lehetö legrövidebb beépítési magasságra van szükség.

Az alsó csövön kívül a DIVINE SL és a Rascal között minden rész megegyezik.

A DIVINE SL Rascal dropper más kerékpárokra is felszerelhető és használható, de a Rascal tulajdonságait kifejezetten az XC / Gravel használatához igazították:

A DIVINE SL Rascal teljesen meghúzott helyzetben és teljesen behúzott helyzetben van rögzítve a tökéletes ülő helyzet fenntartása érdekében. A Rascal folyamatosan mozgatható bármilyen köztes helyzetbe itt biztosítva egy kisebb rugózást. Ez különösen akkor hasznos, ha technikailag nehéz és meredek vagy gyökér- és kőjáratokban akarunk haladni, ahol a minimálisan leeresztett nyereg előnyt jelent az erőátvitel szempontjából. Ezt “Tech-Climb” funkciónak nevezték el.

Titán nyeregcsavarok, súlyoptimalizált szén és ovális sínnel kompatibilis kovácsolt rögzítőlemezek, kúpos csövek alkotják. Annak érdekében, hogy elérjék a szenzációsan alacsony, 365 g-os súlyt (30.9 mm átmérő esetén), minden alkatrésznek alapos elbíráláson kellett átesnie.

A DIVINE SL Rascal dropper készlet a következőket tartalmazza:

1x DIVINE SL Rascal dropper

1x bowden kábel külső héja 1500mm

1x bowden kábelkábel 1700mm

2x zárókupak a külső héjhoz

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274