BikeYoke REVIVE 2.0 dropper

123 990 Ft148 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  A BikeYoke REVIVE 2.0 az egyik legjobb minőségű és legkiválóbb dropper a kerékpáros piacon.

  • 3D kovácsolt, egy darabból álló teleszkópos felső cső
  • keményen eloxált csúszócsapszárak
  • új felső nyeregbilincs-héj és kétrészes nyeregcsavarok integrált kúpos alátéttel

  Emelkedési magasság

  Átmérő


  Mennyiség

  A BikeYoke a REVIVE első generációjának több mint 3 éves tapasztalatát felhasználva megalkotta a REVIVE 2.0 droppert. Így a világ talán legjobb teleszkópos ülését megalkotva. A REVIVE 2.0 legfontosabb új funkciói a következők:

  • 3D kovácsolt, egy darabból álló teleszkópos felső cső a nagyobb merevség és szilárdság érdekében
  • keményen eloxált csúszócsapszárak a felső teleszkópos csőben a fokozott korrózióállóság érdekében
  • CNC-felülvizsgált kapcsolókar a még simább irányítás érdekében
  • új felső nyeregbilincs-héj és kétrészes nyeregcsavarok integrált kúpos alátéttel a még könnyebb nyeregszerelés érdekében

  A teleszkópos ülésoszlopok terén már több mint 10 éves tapasztalat mutatkozott meg a REVIVE építésében, és joggal mondhatjuk, hogy a világon nincs olyan fejlesztőcsapat, amelyik nagyobb tapasztalattal rendelkezne ezen a területen, mint mi a BikeYoke.

  125 mm-es, 160 mm-es, 185 mm-es vagy 213 mm-es, folyamatosan állítható süllyesztés alacsony beépítési magassággal, rendkívül kedvező tömeggel, tökéletes ergonómikus karral és páratlan, simán futó funkcióval szélsőséges időkben is, a REVIVE 2.0 a teleszkópos ülésoszlopok etalonja.

  A REVIVE 2.0 nagyon egyszerű hidraulikus rendszerrel rendelkezik, amely egy nyitott olajfürdőn alapul. Egyéb hasonló szerkezetek lebegő dugattyúval rendelkeznek. A lebegő dugattyú használatának problémája az, hogy garantálni kell a 100% -os tömítést, mert ha a levegő ezen a dugattyún túl az olajoldalra vándorol, akkor az ülésoszlop nem kívánt módon pattogni kezd. A gyakorlatban egyetlen tömítés sem garantálhatja a 100% -os tömítést, ezért sok droppernél előfordul, hogy a szükségesnél korábban kell őket karbantartani.

  A REVIVE ezen elválasztó dugattyú nélkül működik, és a legrosszabb esetben néhány másodpercen belül visszaállítható anélkül, hogy el kellene távolítani.

  Ezenkívül a REVIVE-t úgy alakították ki, hogy a kopó alkatrészek, például a csúszócsapágyak és a vezetőkövek teljes cseréje néhány percen belül lehetséges legyen, szabványos szerszámokkal és sok előzetes ismeret nélkül.

  További információ

  Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274