BikeYoke REVIVE MAX dropper

132 990 Ft143 990 Ft

BikeYoke REVIVE MAX a 34,9 mm átmérőjü üléscsövekhez is. Egyedülálló fejlesztés a kerékpáros piacon, a több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező cégtől.

Emelkedési tartomány


Mennyiség

A díjnyertes REVIVE termék most már speciális, túlméretes változatban is kapható, 34,9 mm-es üléscsövekhez. Nemcsak az alsó átmérőt állították be, hanem a merülőcsövet is, amelynek átmérője – a nagy térfogatú kerethez igazodva – 25 mm-ről 28 mm-re nőtt. Ez nemcsak a nagyszerű megjelenését, hanem a megnövelt merevséget és stabilitást is biztosítja. Erre más gyártóktól még nem volt példa! 

A teleszkópos ülésoszlopok terén szerzett több mint 10 éves tapasztalat egybeforrott a REVIVE termékekkel, és joggal mondhatjuk, hogy a világon nincs olyan fejlesztőcsapat, amelynek több tapasztalata lenne ezen a területen, mint a BikeYoke-nak.

125 mm-es, 160 mm-es vagy 185 mm-es, folyamatosan állítható süllyesztés alacsony beépítési magassággal, rendkívül alacsony tömeggel, ergonomikus karral és páratlan, simán futó funkcióval változó időjárási viszonyok mellett is biztosak lehetünk a REVIVE MAX stabil működésében. A nemzetközi médiában végzett számos tesztgyőzelem is megerősíti ezt.

A REVIVE az első és egyetlen olyan dropper a piacon, amely rendelkezik szabadalmaztatott REVIVE szeleppel, amellyel az ülésoszlop leereszthető és így néhány másodperc alatt visszaállítható.

A REVIVE MAX nagyon egyszerű hidraulikus rendszerrel rendelkezik, amely egy nyitott olajfürdőn alapul. Egyéb hasonló szerkezetek lebegő dugattyúval rendelkeznek. A lebegő dugattyú használatának problémája az, hogy garantálni kell a 100% -os tömítést, mert ha a levegő ezen a dugattyún túl az olajoldalra vándorol, akkor az ülésoszlop nem kívánt módon pattogni kezd. A gyakorlatban egyetlen tömítés sem garantálhatja a 100% -os tömítést, ezért sok droppernél előfordul, hogy a szükségesnél korábban kell őket karbantartani.

A REVIVE ezen elválasztó dugattyú nélkül működik, és a legrosszabb esetben néhány másodpercen belül visszaállítható anélkül, hogy el kellene távolítani.

Ezenkívül a REVIVE-t úgy alakították ki, hogy a kopó alkatrészek, például a csúszócsapágyak és a vezetőkövek teljes cseréje néhány percen belül lehetséges legyen, szabványos szerszámokkal és sok előzetes ismeret nélkül.

Cikkszám: N/A Kategória: Márka:

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

BikeYoke Triggy

21 990 Ft

BikeYoke Triggy X

25 990 Ft
BikeYoke 2-By remote

BikeYoke 2-By dropper kar

22 990 Ft

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274