BOSCH SmartphoneGrip

21 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Használd okostelefonodat eBike kijelzőként! Csatlakoztasd eBike-odat a digitális világhoz: folyamatosan látható adatok a kijelzőn, biztonságos kezelés, telefon töltési lehetőség.

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  BOSCH SmartphoneGrip

  A Bosch SmartphoneGrip biztonságosan tartja okostelefonodat a kormányon, míg az eBike Flow alkalmazás minden szükséges adattal ellát. A navigációs funkció megbízhatóan és biztonságosan juttal el úticélodhoz az áttekinthető térképes kijelzővel, valamint az érkezési időre és távolságra vonatkozó információkkal. A Ride Screen mutatja a sebességet, az eBike akkumulátor töltöttségi szintjét és a hátralévő hatótávot is.

  Bosch SmartphoneGrip eBike Flow

  Biztonságos irányítás

  Tekerés közben az eBike Flow alkalmazást, a LED távirányítón keresztül irányíthatod, amely Bluetooth-on keresztül csatlakozik okostelefonodhoz: A jobb és bal gombbal például egyszerűen válthatsz az utazási képernyő és a navigáció között anélkül, hogy levennéd a kezed a kormányról. Ez azt jelenti, hogy biztonságosan közlekedhetsz, miközben megőrzöd a teljes irányítást a kijelző és az eBike felett.

  Bosch SmartphoneGrip eBike System

  Biztos tartás

  Aszfaltozott utakon vagy erdei és szántóföldi ösvényeken* a Bosch SmartphoneGrip szilárdan tartja az okostelefont a kormányon. Az innovatív és robusztus tartó minden elterjedt okostelefonhoz használható tokkal és anélkül.** Az okostelefon hátoldalát gumírozott felület védi; a töltőaljzat és a hangszórók szabadon hozzáférhetők.

   

  *A SmartphoneGrip nem alkalmas 15 cm-nél magasabb lépcsőfokokhoz, vagy ugráshoz.

  **A használt okostelefonok támogatott méretei, beleértve a A kamera ütközője és háza a következő: 6,8-13 x 67-88 x 123-175 mm. Akár 276 g össztömegű okostelefonokhoz is használható. Kihajtható tokokkal nem kompatibilis.

  Telefon töltő

  A SmartphoneGrip segítségével utazás közben töltheted okostelefonját – akár vezeték nélküli töltéssel, akár kábelen keresztül. A nagyobb energiafogyasztású alkalmazások, mint például az eBike Flow alkalmazás navigációs funkciója, nem jelentenek problémát az okostelefon akkumulátorának.

  Bosch Grip eBike Qi charger

  Gyors kijelzőváltás

  Teljes modularitás és szabad választás a kijelzők között: Gyorsan és könnyen lehet váltani a SmartphoneGrip és a Kiox 300 kijelző között. A Kiox 300 sportos használatra alkalmas, míg az okostelefon ideális kijelző a nyugodtabb utazásokhoz, például városon keresztül.

  Bosch SmartphoneGrip és Kiox400

  Egyedi pozicionálás

  Helyezd a SmartphoneGrip készüléket a kormányra, ahol a legjobban látod a kijelzőt, vagy ahol a megjelenés és érzet szempontjából a legjobbnak tűnik.

  Bosch Grip rögzítő

  Tájékoztató töltéskijelző

  A SmartphoneGrip bal oldalán egy LED található, amely különböző színek és fényminták segítségével jelzi, hogy az okostelefon tölt-e, és hogyan.

  További információ

  Cikkszám: EB1310000C Kategória: Címkék: , , , Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274