Bosch SmartphoneHub

99 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  A Bosch SmartphoneHub egy eBike-okra fejlesztett kijelző, amely az elektromos rendszer részeként, okostelefonos applikáció segítségével köti hálózatra az eBike-ot. Aktuális információt kaphatunk így időjárásról, teljesítményről, de még a navigációval sem kell bajlódjunk. Nem csak egy konzol! Okostelefon nélkül is integrált kijelzőről olvashatjuk le a legszükségesebb adatokat.

  A készletről kérlek érdeklődj az oldal alján található telefonszámon vagy a sport@appsolute.hu e-mail címen.

  A Bosch SmartphoneHub beépítését is vállaljuk eBike szervizünkben!

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  A legtöbb elektromos kerékpár manapság Bosch rendszerrel készül, így nem csoda, ha a gyártó folyamatos innovációval egyre újabb és újabb terméket dob piacra. Az elektromos rendszer triumvirátusát a motor, akkumulátor és  kijelző alkotja, mely az erő, energia és információ-visszacsatolást jelenti. Nem mindegy viszont, hogy mennyi infót (és mennyire aktuálisat) kapunk bringázás közben: a legfontosabbakat, mint például a megtett út, töltés, sebesség, rásegítés módja, minden kijelző tudja, ám vannak bringások, akik többet szeretnének tudni, az ő választásuk kétségkívül a SmartphoneHub.

  Bosch SmartphoneHub Lifestyle_bridge

  A SmartphoneHub egy okostelefon és a COBI.Bike applikáció segítségével tulajdonképpen „hálózatra köti” az elektromos kerékpárt, melynek segítségével minden, pillanatnyi digitális információ elérhetővé válik, ami befolyásolhatja a bringázást:

  • navigáció
  • aktuális időjárás
  • edzésterv
  • teljesítmény-rögzítés
  • pulzus
  • zene

  Jó hír, hogy okostelefon ellenére sem kell a képernyőt érintenünk, hanem a markolat mellől irányíthatjuk az applikációt – így nem csak a biztonságosabb kerékpározáshoz, hanem az élményhez és a rendkívül gyors információ közvetítéséhez is hozzájárul.

  Bosch SmartphoneHub_woman biker

  A Bosch mérnökei biztosra mentek, mert a SmartphoneHub-al ellátott elektromos kerékpárok úgy is működnek, ha nincs rajtuk az okostelefon. Egy beépített kijelző gondoskodik a működésről és a legfontosabb adatok közléséről.

  Funkciók

  Navigáció: 2D és 3D térkép áll rendelkezésre, valamint hanggal is támogathatjuk az irányítást, ha úgy egyszerűbb.

  Bosch SmartphoneHuB navigációs kijelző

  Időjárás: pillanatnyi adatokat hívhatunk le, így könnyebben tudjuk tervezni az utat és biztosra mehetünk.

  Edzésterv: akár egy személyi edző, méri a teljesítményünket, sőt, még az egészségünkre is figyel a pulzusszám, elégetett kalória, stb. állandó visszacsatolásával, hasonlóan az Apple Health, Google Fit vagy Strava alkalmazásokhoz.

  Bosch SmartphoneHub Fitness data

  Szórakoztatás: hallgathatjuk a kedvenc zenéinket vagy akár hangoskönyvet, hozzáférve a kedvenc streaming szolgáltatásainkhoz.

  Töltési funkció: az okostelefont közvetlenül az elektromos kerékpárunk akkumulátoráról tudjuk tölteni.

  Bosch SmartphoneHub Charging function

  Gyors útvonaltervezés: el tudjuk menteni a kedvenc útvonalainkat, így az alkalmazás mindig a leggyorsabb útvonalat kínálja majd fel.

  Útvonal-választó: attól függ, mihez van kedvünk, mert választhatunk a leggyorsabb, legrövidebb és legkényelmesebb közül.

  Opcionális konzol: speciális méretű tartók is elérhetők iPhone tulajdonosok számára.

  Automatikus és direkt frissítés közvetlenül a COBI.Bike app segítségével.

  Szerviz információ: a kijelző automatikusan figyelmeztet az esedékes szerviz időpontra, illetve adatokat ad meg az elektromos rendszer részeiről, ami esetleg komolyabb meghibásodásokat is megelőzhet.

  Walk assistance: sétafunkció, amely két lépés után aktiválódik és rásegít 6 km/h-ig, hogy így is könnyebb legyen tolni a kerékpárunkat. Nagyon jól jön, ha túlpakoltuk a hátizsákot vagy nagyon meredeken tolnánk fel a bringánkat.

  Világítás ki- és bekapcsolás is lehetséges közvetlen az alkalmazásból.

  A SmartphoneHub által választható eBike üzemmódok

  Turbo: maximális támogatás a leggyorsabb tekeréshez, akár meredeken felfelé is.

  Sport/eMTB*: erőteljes rásegítés akár sportolásról, akár gyors, városi közlekedésről legyen szó.

  Tour: egyenletes támogatást ad, így hosszabb túrákon ez a jó választás. Segíti a motor és akkumulátor optimális energiafelhasználását, kordában tartja, illetve beosztja a teljesítményünket, ami nagyon jól jöhet sok-sok kilométer letekerése közben.

  Eco: a rendszer annyit segít rá, amennyit feltétlenül szükséges, így támogatva az akkumulátor leghosszabb időtartamát, amit egy töltéssel elérhetünk.

  Off: kikapcsolt állapot, akár egy hagyományos kerékpáron ülnénk csak jóval több súlyt hajtanánk.

  *Az eMTB mód kifejezetten Performance és Performance CX motorokra lett fejlesztve és egy középutat kínál a Turbo és Tour között.

  Kompatibilitás

  Mindig és mindenkivel kapcsolatban, kerékpározás közben is: a SmartphoneHub lehetővé teszi, hogy felvett edzéseidet, edzéstervedet, útvonalaidat másokkal is megoszthasd. Mivel az applikáció folyamatosan és automatikusan frissül, a legújabb fejlesztések is azonnal letöltődnek, így biztosítva a kerékpárost, hogy minden funkciót naprakészen elérhessen.

  Bosch SmartphoneHub_lifestyle

  A SmartphoneHub úgy lett kialakítva, hogy minden (nem speciális) kormányrúddal és okostelefonnal kompatibilis, így akár Android vagy iPhone készülékkel rendelkezel, az elektromos kerékpárod egy okos és digitális világba repít.

  Forrás és a termékről található legtöbb információ a Bosch hivatalos termékoldaláról elérhető.

  Az APPSolute Sport hivatalos Bosch eBike szerviz minősítéssel rendelkezik, így a teljes elektromos rendszer diagnosztikáját, szerelését, alkatrészcseréit, beállításait el tudja végezni. Ide tartozik a kijelző beépítése, cseréje is, így a SmartphoneHub megrendelése esetén vállaljuk a meglévő elektromos rendszerbe való integrálását. Részletekről, árakról, kompatibilitásról kérlek érdeklődj az oldal alján található telefonszámon vagy a sport@appsolute.hu e-mail címen.

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274