Bosch PowerTube 625 Vertical E-Bike akkumulátor

Az aktuális készletről érdeklődj!

960 Euro

A PowerTube 625 segítségével a túrázás és a hegyi kerékpározás könnyű és hosszan tartó lesz. Kompakt méretének és minimalista kialakításának köszönhetően az akkumulátor tökéletesen illeszkedik az eBike vázába.

A Bosch akkumulátorok hatékony, hosszú élettartamú energiaforrások. Hatalmas futásteljesítményének, hosszú élettartamának és intelligens akkumulátor-kezelő rendszerének köszönhetően a Bosch lítium-ion akkumulátorok a piacon a legmodernebbek közé tartoznak. A Bosch eBike újratölthető akkumulátorok egyesítik a kis súlyt az ergonomikus kialakítással és az egyszerű kezeléssel. A kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorok elemkezelő rendszere észleli a lehetséges hibaforrásokat és megvédi a cellákat a túlterheléstől.

A PowerTube 625 segítségével élvezheti a hosszú és hegyvidéki túrákat, miközben rengeteg energiát tartogat minden kalandhoz. A 625 W teljesítményű lítium-ion akkumulátor a hosszútávú biciklizések legjobb kiegészítője. A jól rögzített PowerTube 625 még a nagyon rázós terepen sem esik ki a vázból. De könnyen eltávolítható amikor arra szükség van.

Specifikáció:

Súly: 3,5 kg

Méretei: 416 x 65 x 84 mm

Kompatibilitás:

Active Line Plus (BDU3XX)
Active Line (BDU3XX)
Performance Line Speed(BDU4XX)
Performance Line (BDU3XX)
Cargo Line / Speed (BDU4XX)
Active Line (BDU2XX)
Performance Line CX (BDU2XX)
Performance Line (BDU2XX)

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274