Maxxis Forekaster 29×2.35WT Dual EXO TR

20 990 Ft

Nem kell az időjárással számolnod, ha a Forekaster gumikat használod. Amellett, hogy lepergeti a sarat rendkívül jól irányíthatóvá és fékezhetővé teszi a kerékpárt. Szezonon innen és túl is nagyon ajánlott darab.

Raktáron


Mennyiség

Ha Maxxis Forekaster gumikat használsz, -kis túlzással élve- minden időjárási körülmény között tekerhetsz a trail-en. Az átgondoltan elhelyezett és célzottan méretezett “bütykök” amellett, hogy jól fékezhetővé és irányíthatóvá teszik a bringát, gondoskodnak a folyamatos sártalanításról is. Az amerikai gyártó a Forekaster-t kifejezetten szezon végi, illetve utáni időkre javasolja.

Specifikáció

  • Felhasználás: All Mountain és Cross Country
  • Tubeless rendszer: Tubeless Ready
  • Gumikeverék: 2 komponens
  • Gumiszövet sűrűség: 60 tpi
  • Oldalfal/defektvédelem: EXO Protection
  • Méretek: 29″ colos x 2.35″ széles
  • Szélesség és átmérő: 66-622 mm
  • Maximális nyomás: 2.8 bar
  • Súly: 855 gramm

Technológia, avagy mit jelentenek a gumiköpeny oldalfalán a feliratok?

Dual

A két, különböző komponensű gumikeverék egy futófelületben egyesül.

EXO 

Bővebben EXO Protection, ami a gumi oldalfalán megerősített védelmet jelzi. Ez a réteg nagyon sűrűn szőtt, könnyű és felxibilis. Annak ellenére, hogy védőrétegről beszélünk, nem befolyásolja a gumiköpeny teljesítményét, mármint ezzel együtt nyeri el a tökéletes és gyors irányíthatóságot.

Tubeless Ready

Tömlő nélkülivé alakítható, aminek köszönhetően alacsonyabb guminyomással is tudunk tekerni -többek között  jobb tapadást és irányíthatóságot segíti elő, valamint a defekt kockázatát is csökkentjük. Természetesen az átalakításhoz szükség van még speciális szelepre, felniszalagra, valamint tubeless, defektmentesítő folyadékra, de sok esetben már a gyári felnin is olyan a szalag, hogy nem igényel újat.

WT, vagyis Wide Trail

A szélesebb felnikre való alkalmasságot jelzi a WT. A hagyományos gumik keskenyebb felnikre lettek tervezve, így az illeszkedés nem volt mindig tökéletes, ami nagyban befolyásolta a gumi teljesítményét. A WT gumik 35mm-es belső felniszélességre vannak optimalizálva, de tökéletesen működik 30-39mm szélességű felnikkel is.

A hivatalos gyártói oldal itt érhető el.

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274