Maxxis Minion DHF 29×2.50WT 3C MaxxTerra EXO TR

26 990 Ft

Vérbeli all-mountain, tubeless ready gumiköpeny 3 komponensből, amely egyszerre gyors és biztosítja a megfelelő tapadást.

Raktáron


Mennyiség

A Maxxis Minion DHF gumikkal az amerikai gyártó azokat részesíti előnyben, akik gyakran bringáznak saras és kemény all-mountain terepen. A gumitüskék markáns és sávos kialakításának ellenére az alacsonyabb gördülési ellenállást is támogatják, így gyors és biztos kanyarodást eredményez.

Specifikáció

  • Felhasználás: All Mountain, Enduro
  • Tubeless rendszer: Tubeless Ready
  • Gumikeverék: 3C MaxxTerra
  • Gumiszövet sűrűség: 60 tpi
  • Oldalfal/defektvédelem: EXO Protection
  • Méretek: 29″ colos x 2.5″ széles
  • Szélesség és átmérő: 63-622 mm
  • Maximális nyomás: 3.4 bar
  • Súly: 1015 g

Technológia, avagy mit jelentenek a gumiköpeny oldalfalán a feliratok?

3C MaxxTerra

A Maxxis 3C három komponensű keverék, amely egy keményebb és hosszabb élettartamú alsó, illetve két, felső, lágyabb réteget tartalmaz a stabilitás és tapadás biztosítására.

EXO 

Bővebben EXO Protection, ami a gumi oldalfalán megerősített védelmet jelzi. Ez a réteg nagyon sűrűn szőtt, könnyű és felxibilis. Annak ellenére, hogy védőrétegről beszélünk, nem befolyásolja a gumiköpeny teljesítményét, mármint ezzel együtt nyeri el a tökéletes és gyors irányíthatóságot.

Tubeless Ready

Tömlő nélkülivé alakítható, aminek köszönhetően alacsonyabb guminyomással is tudunk tekerni -többek között  jobb tapadást és irányíthatóságot segíti elő, valamint a defekt kockázatát is csökkentjük. Természetesen az átalakításhoz szükség van még speciális szelepre, felniszalagra, valamint tubeless, defektmentesítő folyadékra, de sok esetben már a gyári felnin is olyan a szalag, hogy nem igényel újat.

WT, vagyis Wide Trail

A szélesebb felnikre való alkalmasságot jelzi a WT. A hagyományos gumik keskenyebb felnikre lettek tervezve, így az illeszkedés nem volt mindig tökéletes, ami nagyban befolyásolta a gumi teljesítményét. A WT gumik 35mm-es belső felniszélességre vannak optimalizálva, de tökéletesen működik 30-39mm szélességű felnikkel is.

A gyártói oldal itt érhető el.

Érdekelhetnek még…

Kézzel válogatott kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

Maxxis-Aspen

Maxxis Aspen Dual EXO TR 29×2.40WT külső gumi

19 990 Ft
Kosárba teszem

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274