Mac Ride kerékpáros gyerekülés

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Egyedi és egyedüli kerékpáros gyerekülés merev és összteleszkópos mountain bike-ra, elektromos kerékpárra és szinte minden kategóriára.

  • Karbon vázukat féltők előnyben, mert hozzá sem ér a vázhoz és a dropperrel is kompatibilis
  • 2-Től 5 éves korig ajánlott, maximum 27 kilogrammig
  • A csomag tartalmaz két hézagolót
  • A felszerelési instrukciók, valamint a biztonsági információk itt érhetők el.

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  A MAC Ride úttörő volt a kerékpáros gyerekülések tervezésében, már ami az univerzalitást illeti. A skót Glen Dobson, mint szenvedélyes MTB kerékpáros 2007-ben álmodta és tervezte meg, hogy teljes felfüggesztésű, fully bringákra is alkalmas gyerekülést hozzon létre. Sőt, mindezt úgy, hogy védje a vázat és a dropperrel se legyen gondunk. Igaz, piacra csak 2013-ban dobták, de azóta az első-számú sport gyerek-nyereg megnevezéssel illetik.

  Nem titok, hogy az APPSolute Sportnál már a nagy konkurens Kids Ride Shotgun gyerek-nyerget és kormányt egy ideje forgalmazzuk. Tesztet és egy rövid összehasonlítást is írtunk a témában, viszont tény és való, hogy a Shotgun alapkoncepciója, főleg a Shotgun PRO ülésé eléggé hajaz a Mac Ride-ra.

  Mindettől függetlenül rendkívül egyedi darab, így minden olyan apukának és anyukának ajánljuk, akik nem szeretnének lemondani a trailekről vagy a kicsit technikásabb erdei utakról csak azért, mert nem tudják megfelelően „rögzíteni” a gyereket. Főleg úgy, hogy a legkisebb utasok számára is nagyon nagy élmény -vigyázat, új megszállot MTB-s generációval kell számolni a használatot követően!

   

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274