Shotgun MTB gyerekülés

49 990 Ft

Az új-zélandi KidsRideShotgun gyártó kimondottan MTB kerékpárokra (elsősorban fully, de merev-vázas bringákra is tökéletes) fejlesztett gyerekülése, mely a kormánnyal együtt, illetve külön is megvásárolható.

  • Első, vázcsőre erősíthető gyerekülés 2-5 éves kor között
  • A gyermek maximális súlya 22 kg lehet
  • Teljesen gumírozott, így védi a karbon és alumínium vázat is
  • Állítható szélesség és dőlésszög, a vázon való optimális elhelyezkedéshez
  • Könnyű és gyors fel- és leszerelhetőség

Raktáron


Mennyiség

A Shotgun MTB gyerekülésről egy hosszabb bejegyzésünkben részletesen írtunk, mert volt szerencsénk még a forgalmazása előtt tesztelni a terméket. Itt jegyezném meg, hogy minden, általunk kínált terméket kipróbálunk, mert fontos számunkra a minőség és megbízhatóság, ami egy gyerekülés tekintetében kiemelt szempont.

A gyerekülés az alap-terméke az amerikai gyártónak, kiegészítőként lehet hozzá vásárolni egy kormányra szerelhető kis kormányt, amiben a gyermek kapaszkodhat, illetve még hitelesebbé teszi számára a kerékpározást, hiszen olyan, mintha ő (is) irányítana. Természetesen a nagyobbaknál egyszerűbb, ha a bringa kormányrúdját fogják, de ettől függetlenül ötletes kis kiegészítő.

Kompatibilitás

Az ülés az állíthatósága miatt kompatibilis minden össz-teleszkópos, valamint merev-vázas MTB kerékpárral, de ugyanúgy cross vagy trekking bringákra is tökéletesen rászerelhető. Kivétel a női vázas kerékpár, valamint az elektromos kerékpárok nagy része (az integrált akkumulátorok miatt az alsó vázcső vastagsága, illetve szélessége nem teszi lehetővé a gumírozott lábtartó felhelyezését). Fejlesztés alatt van egy külön, e-Bike-okra tervezett shotgun, de ez egyelőre még a jövő zenéje. Ha valaki elektromos kerékpárra szeretné, úgy javasoljuk, konzultáljon velünk a vásárlást megelőzően.

Kidsrideshotgun

Alkatrészek bemutatása

Felszerelés

A Shotgun felszerelése nagyon egyszerű és könnyű. Nem csak azért, mert a gyártó minden szükséges alkatrészt biztosít, hanem mert adja magát az egész folyamat. Az alábbi videón részletesen bemutatják lépésről-lépésre az össze, illetve fel- és leszerelést:

Élmény mindenek felett és nem csak a gyereknek, hanem a kerékpárosnak is. A Shotgun segítségével úgy és ott lehet együtt bringázni a legkisebbekkel, amelyre eddig nem volt példa. Garantált a beleszeretés mindkét fél részéről!

A gyártói oldalt itt érheted el.

Érdekelhetnek még…

Kapcsolódó termékek, amik szerintünk érdekesek lehetnek Számodra.

Kidsrideshotgun - Scott Ransom
Bérelhető!

Shotgun MTB gyerekkormány

15 990 Ft — 40 
Kosárba teszem

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos érdeklődés: +36 20 627 9274